خیلی راحت و آسوده پیشنهاد ملاقات بدید . خیلی موضوع پیچیده نیست که ما اینجا بگیم فلان طور!
دوست عزیز ساده صحبت کنید و رو راست . توکل هم بر خدا باشه ، کفایت میکنه
البته اینکه ملاقات کنید و اون حرفها رو که عرض کردم بزنید ، همش نظر من هست !! اگر نتیجه نگرفتید دلگیر نشید ، بالاخره یک طرف قضیه هم همیشه ممکنه منفی بشه . ولی من بودم ، با شهامت کاری رو که درست می دونستم انجام می دادم . در زندگی شخصی خودم کاری رو کردم که خیلی از مال شما سخت تر بود . در تاپیک های گذشته شرح حالم هست . . .
دوست مون ستاره زیبا گفت «یادت باشه مردا از زنای اویزون متنفرند و ازش دور خاهند شد» این حرف خیلی درست هست ولی قرار نیست که شما از موضع التماس بری جلو . به نظر من اثر یک ملاقات حضوری خیلی بیشتر از یک پیمام هست . تازه تضمینی نیست که اون پیام رو حتما بخونه یا ببینه !!
باز به نظر من همون حرفایی رو که ستاره زیبا گفت ولی حضوری بگید بهرین کاره . از التماس حتما پرهیز کنید . بجاش ساده و صادق برخورد کنید و البته به هیچ وجه به سمت مشاجره و کل کل نرید . اگر خواستید زخم های کهنه رو باز کنید ، بهتره اصلا نرید جلو . ولی اگر شوهرتون این زخم ها رو باز کرد شما با نهایت منطق و انصاف برخورد کنید و همین رو هم از ایشون مطالبه کنید . اینا البته با کل کل خیلی فرق داره . . .
من جای شما بودم برای اثبات دوست داشتن ، راضی به طلاق نمی شدم . من نمیدونم اینا دیگه چه حرف های عجیبی هست که جدیدا مد شده . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)