سلام عزیزم متاسفم
اماهرچقدر شما التماس کنی برا برگشت همونقدرهمسرت رو دور خاهی کرد
فقط بهش یه پیغام بده و بگو فکرامو کردم نمیخام یکطرفه برای از نو ساختن پیش بیام به هر حال من دوست دارم و بهتون حق میدم ازم ناراحت باشی هرچند من همه اون کارهارو ازروی حماقتم و نداشتن تجربه فقط بخاطر کم کردن بار از رو دوش شما انجام دادم تا من از کار بیروننکنن ولی الان متوجه شدم که باید برای نگه داشتن کار راه درست رو در پیش بگیرم نه از راه غلط به هر حال متوجه تمام اشتباهاتم شدم دوست دارم شما هم با توجه به علاقه ای که بهم داشتی و داری بهم فرصت بدی اما هرگز دیگه اسراری به برگشت نمیکنم اگهر شما مایل نباشی ولی بدون من شاید از بی تجربگیم کار غلط کرده باشم امااااااهرگز بهت خیانتی نکردم
منتظر هستم تا فکرهات رو بکنی و با علاقه خودت بیای باهم زندگی رو از نو بسازیم
بعد نوشتن این پیغام دیگه با ایشون هیچ تماسی برقرار نکن بذار تو خلوتش یاد خوبیای شما و زندگیش بیفته و دلتنگت بشه و چون مرده نیاز به بدست اوردن چیزی که احساس کنه ممکنه از دست بره رو پیدا خاهد کرد
اگر ایشون برگرده با این روش دیگه دایم بشما سرکوفت نخاخد زد چون به میل خودش برگشته اگر بر نگشت شما باید بدونی زندگی زوری فقط عذاب اور خاهد شد
یادت باشه مردا از زنای اویزون متنفرند و ازش دور خاهند شد
حتما تاپیک سوده 82 رو بخون خیلی کمکت میکنه
در ضمن مهمترین چیز اینکه حتما از خدا کمک بخاه چون اونکه دلها رو تغییر میده رابطت رو باهاش خوب کن تا کمکت کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)