سلام
یکی از مشکلاتی که تو دوران عقد درگیر زوجین میشه و معمولا خانم های کم سن و سال مستعد ایجاد چنین مشکلاتی هستند دخالت اطرافیان هست!
وقتی دختری کم سن و سال هست و از طرفی قدرت تصمیم گیری کمی دارد و استقلال فکری کمی دارد غالبا به دنبال گرفتن مشورت از این و اون می رود!
البته برای گرفتن مشورت حق دارد چون کم سن است و خیلی از تجربیات را ندارد.
اما چه مشورت گرفتنی؟!!!
بعضی اطرافیان دوستی خاله خرسه دارند!!! این جور اطرافیان حتی اگر ازشون نظر هم نخواهی نظر می دهند!
من تو همین مدتی که عقد کردم بعضی اطرافیانم من را سوق به این مطلب دادند که شوهرت را به خرج کردن برای خودت عادت بده وگرنه بعدا دیگه برایت خرج نمی کنه!
تعجب نکنید! من این را از چندین نفر شنیدم!!!
برای مسائل عروسی که در پیش دارم به جای تشویق به سهل گیری تشویق به بعضی مسائل چشم و هم چشمی می کنند!
در این میان اگر یه دختر سطحی نگر بودم هیچ بعید نبود نفر اول نه، نفر دوم نه، دیگه از نفر سوم باورم می شد راه و رسم شوهر داری همچین چیزی هست!
تو انتخاب همسر باید به استقلال تفکر و شخصیت و قدرت تجزیه تحلیل همسر هم دقت فراوان کرد که چنین مساله ای در طی زمان مشخص می شود و نه در یکی دو جلسه.
راهی که به نظر می رسه اجرایش در دوران خواستگاری و یا حداقل اوایل زندگی مثمر ثمر باشه اینه چند تا قانون در حیطه های مختلف برای زندگی مشترک بذاریم
همدیگر را دوست هم ببینیم و نه رقیب هم! خوشحالی و ناراحتی من و اون نداریم و مشکل او مشکل من و بالعکس! و علاقه مندی های من علاقه مندی های او...
و اینکه قرار گذاشتیم توی مسائلمون فقط خودمون دو تا نظر بدیم! و زندگی مشترک زندگی مشترک بین خودمون دو تا باشه... و مسائلی که از سمت اطرافیان پیش میاد را خودمون دو تا با درایت حل کنیم.
شاید این حرف ابتدا اهمیتش مشخص نشه ولی گفتن این حرف در جلسات خواستگاری بسیار مهم هست.
من پیشنهاد می کنم جلسه ای با خانومتون ترتیب بدین. و در این جلسه مدیریت خلاقانه و جذابی داشته باشین.و از نو قوانینی برای زندگیتون وضع کنید.
الان متاسفانه وقت ندارم. اما اگر وقت و ذهنم یاری کرد پیشنهاداتی برایتان دارم برای این جلسه که امیدوارم کار گشایتان باشد.
اما فعلا از همسرتان دل گیر نباشید هیچ کس عامدا خوشبختیش را در خطر نمی اندازد! او بچه هست و جاهل! و بنابراین اطرافیانش در ذهن او موثر هستند! اما اگر شما بتوانید نقش خودتان را در قلب و روح و باور خانومتان پر رنگ سازید اونی که برایش موثره شما هستید نه اطرافیان!
موفق باشید

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)