دوست عزیز آرامش خیال
توی این فاصله یک فرصتی شد و رفتم تمام پست ها و مطالب شما رو خوندم . با توجه به تاپیک و سوال و جواب ها ، جمع بندی من متاسفانه خیلی در تایید و تشویق شما نیست ! تمایل داشتم جمع بندی بهتری داشته باشم ولی نظر من بیشتر انتقاد هست تا تایید :
1) شوهر شما به شما تهمت زده وبعدش هم اظهار پشیمونی کرده و حتی اومده خونه پدری شما ولی شما به نوعی داری با ایشون بازی می کنی و گفتی که دیگه نمیخاستی برگردی . شما که نمیخاستی برگردی چرا از اون بخت برگشته خواستی که بیاد خونه پدری شما دنبالت ؟؟
2) اون خیانت در واقع چیزی هست که شما به زبون میاری و چیزی بیشتر از یک شیطنت نبوده و برای همون شیطنت هم به اندازه کافی ایشون رو تنبیه کردید . حتی در دیالوگی که با بنده داشتید هم فقط موضع خودتون رو مطرح می کنید و به عرایض دیگران توجهی ندارید . مثلا من گفتم که خیانت مرد به زن هم بد هست و فقط گفتم که متفاوت از خیانت زن به مرد هست . خوب پس با دلایل شما موافق بودم که مثلا نگفتم خیانت مرد به زن خوبه !! حالا بگذریم که در مورد کیس شما اصلا خیانتی اتفاق نیافتاده !!
3) شما بدون ذکر دلایل روشن مدام شوهرت رو متهم می کنی که با بی فکری ، بی کفایتی ، بی مسئولیتی و 100 تا صفت منفی دیگه ، زندگی رو نابود کرده . در روند تاپیک دیدم که دلیل شما اینه که شوهرتون یکمرتبه و تحت تاثیر مادرش عوض شده و همه چیز رو نابود کرده . خوب این یک فرضیه هست که به نظر من نمیتونه درست باشه ! حتما شوهرتون این رو قبول نداره و دلیل دیگه ای میاره و میگه به هیچ وجه یکمرتبه چیزی رخ نداده و به دلیل رفتارهای شما مثلا کم کم اوضاع خراب شده . . .
4) شما تمایل زیادی داری مظوم نمایی بفرمایی و خودت رو قربانی جلوه بدی . حتی برادر کوچکترت هم کاملا تحریک شده که بره درگیری ایجاد کنه . از طرفی شوهرت رو متهم می کنی که مسائل خصوصی رو با دیگران مطرح میکنه ولی خودت هم نه تنها مطرح میکنی بلکه کاملا تحت تاثیر دیگران رفتار می فرمایی و مدام میگی : همه فلان طور میگن ، من که نمیتونم به همه ثابت کنم و . . .
5) شما تمایل دارید نقش قربانی رو بازی کنید در حالی که در مواردی هم کاملا ظالم هستید . شما برای اجرای حکم تمکین در مرتبه اول فقط برای اینکه محکوم نشید رفتید و فرمودید که تمایلی برای بازگشت واقعی نداشتید . وای به روز کسی که در خصوص مهریه خانم ها یک کم بازی در بیاره ! اونوقت خود شما و خانم های دیگه یک فوحش نامه براش می نویسن !!!
در مجموع به نظر من نقش خود شما در بروز مشکلات ، بزرگ هست ولی شما تمایل داری انکار بفرمایی و خودت رو قربانی و شوهرت رو ظالم یا بی مسئولیت جلوه بدی . این روش خوبی نیست و نتیجه نهایی هم به نفع شما نمیشه . فقط شاید در کوتاه مدت یک مقدار آرام بشی . بیشتر مثلا مواد مخدر میمونه که در لحظه لذت داره ولی بعد از گذشت چند سال آدم رو نابود میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)