سلام هلنای عزیز و آقای بهزاد ممنونم بابت راهنماییتون
چون در زمان خواستگاری یکی از دوستام با اینکه رابطه خوبی با همسرش داشت به دلیل خیانت ازش جدا شده بود و اینکه توی همین سایت همدردی میدیدم که چقدر این مساله زیاد شده،باعث بدبینیم شده بود و فکر کردم بهتره که همون اول در موردش صحبت بشه.
نه تنها قضیه خیانت بلکه من همه ی خواسته هامو توی جلساتی که صحبت میکردیم عنوان میکردم.اما الان فهمیدم انگار همه ی اون حرفا الکی بوده.
نمیدونم چرا همیشه باید به این بعد قضیه توجه بشه که خانوم چیزی کم گذاشته،اتفاقا در اون دوران رابطه ما باهم عالی بود و اینو خوده شوهرم میگفت.از چهره و اندام من هم کاملا راضی بود و همیشه تعریف میکرد.
ارتباط با اون خانوم از یه رابطه کاری شروع شده بود و اون خانوم مطلقه بودن و راجب طلاقشون با همسرم درددل کرده بودن و همسرم بهش گفته بود که نگران نباشه و من هم طلاق گرفتم ولی الان ازدواج کردم و خانومم رو خیلی دوست دارم و زندگی خوبی دارم.
اما بعد از چند روز همسرم به اون خانوم چند مسیج دادن که من دیدم.که اون هم کاملا اتفاقی بود.چون تا قبل از اون خیلی اوقات پیش میومد که گوشی هامون پیش هم جا میموندو من کوچیکترین شکی به همسرم نداشتم.
در واقع خیانتش واقعا برام غیرقابل باور بود و شوکه شدم.چون شوهر من در ظاهر آدم موجهی هست و به محض شنیدن اذان میرفت نماز میخوند و رفتارهاش نشون میداد که آدم مقیدی هست و همین باعث شد که من ضربه خیلی بدی ببینم.که یه مدت پیش مشاور و روانشناس رفتم و حالم بهترشد.
در مورد غیرتی شدن زن بر مرد،من این جمله رو قبول ندارم.وقتی خانوم و آقایی به هم تعهد ازدواح میدن در برابر رابطشون مسئولن و اگر فکر میکنن میخوان با کس دیگه ای رایطه داشته باشن باید اول رابطه اولشون رو تموم کنن.
البته مشکل الان من اصلا خیانت نیست و همونطور که گفتم سعی کردم با اون قضیه کنار بیام.
در مورد بچه هم الان اصلا و ابدا به سقط فکر نمیکنم و عاشقانه هم دوسش دارم.و خداروشکر میکنم که اشتباه نکردم.چون با توجه به وضعیت من و اینکه رابطه کاملی بینمون نبود و پیشگیری که تا حدودی داشتیم،احتمال بارداری بسیار ضعیف بود و من این رو به حساب حکمت خدا میزارم.
ممنونم از پیشنهاد خوندن سوره یس،من هر روز سعی میکنم قرآن بخونم،چشم از این به بعد سوره یس رو هم میخونم.
ما زندگی خوبی داشتیم،اصلا نمیدونم چرا شوهرم همه چیز رو یه دفعه به هم ریخت.
با اینکه با جدایی کنار اومدم اما بعضی وقت ها خیلی دلم میگیره،ولی وقتی میام اینجا و صحبت های شمارو میخونم خیلی حالم بهتر میشه.
خیلی از همتون ممنونم که باهام همدردی میکنید.








علاقه مندی ها (Bookmarks)