سلام .
من برعکس پست قبلی به شما می گم :
زندگی و اینده ات رو به خاطر یه خرید کوچیک نابود نکن .....به عواقبش فکر کن ....باهاش تماس بگیر ...... نذار فاصله قهر شما طولانی بشه ..بشینید خیلی اروم حرف هاتون رو بزنید ...این رو بگم همون اول کرد هم دست نذار روی این که چرا به خانواده ام توهین کردی و از این حرف ها .... تاکید می کنم اول کار این رو نگو ......اما حتما این رو با زبانی خیلی اروم بهش بگو .... بگو من به خودم اجازه نمیدونم هیچ گاه به خانواده ات توهین کنم .... و برای اونها احترام قائل ام . دوست دارم شماهم این جوری باشی .... حتی مستقیم هم نگو که اون روز این حرف رو زدی و به خانواده ام توهین کردی .... خیلی غیر مستقیم بهش بگو ...... اگه احیانا به خانواده ات هم خدمتی کرده و یه کار مثبتی کرده بگو مثلا دوست دارم رابطه همیشه با خانواده ام مثل اون سری قبل باشه ... باز هم تاکید می کنم مستقیم ازش انتقاد نکن .... غیر مستقیم حرفت رو بزن .....
====================
کلا انتقاد کردن یه اصولی داره که اگه اون اصول رعایت بشه خیلی تاثیر پذیر هست ...
1- مکان و زمان .... مکان و زمان مناسب باشه .... یعنی یه جایی بهش بگو که فقط خود خودش باشه و توی جمع نباشه و زمان مناسب
2- قبل از انتقاد از ویژگی های مثبت طرف مقابل حتما بگیم .... اگه میخواید یه انتقاد بکنی قبلش حتما چندین ویژگی مثبت رو یگی ...که طرف بفهمه شما ویژگی های خوبش روهم می بینی
3- بهتره انتقاد به صورت غیر مستقیم باشه . مثلا اگه دیروز رفتار همسر شما در برخورد با خانواده ات خیلی خوب بوده و بعد از چند روز بد شد نگیم چرا این جوری شدی ؟... باید گفت دوست دارم رفتار همیشه مثل قبل باشه .
4- در هر بار فقط یه انتقاد بکنید یعنی اگه الان میخواید از توهین به خانواده ات باهاش صحبت کنی دیگه نباید از چی دیگه هم از انتقاد بکنی ...=================یه مطلبی هم بگم ... توی دین ما به کسی که برای اشتی پیش قدم میشه خیلی ارزش قائل هست به طوری که پیامبر می فرماید :
هر کس اولین قدم برای آشتی کردن برداشت من قول می دهم اولین قدم در روز قیامت برای شفاعت او بردارم .
پس این حرف ها که با پیش قدم شدن غرورم شکسته میشه مال اسلام نیست ....
=================
یه مطلبی بگم و مخاطبم هم عموم هست نه شروع کننده تاپیک ...
می دونید چرا خیلی از زوجین توی مسائل خرید با هم مشکل دارند ؟؟
به نظر من مهمترین عامل این هست که اونها نمیدونن برا چی ازدواج کردند ... اگر واقعا هدف مشخصی از ازدواج داشتن هیچ گاه به خاطر یه سری مسائل پیش پا افتاده زندگی خودشون رو نابود نمیکردند ...
=================یا علی ...
ان شاالله زندگی خوبی داشته باشید ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)