نقل قول نوشته اصلی توسط مديرهمدردي نمایش پست ها
هر فرد حداقل مي تواند به هزاران يا ميليونها چيز علاقه نشان دهد و آنها را دنبال کند، شما محدود کرديد به يک تلگرام.علاقمنديم کارهاي هنري و برنامه هاي مفيد کامپيوتري و سايت نويسي هست ولي اکثرا با تلگرام وقتمو هدر ميدم.نه اينکه علاقمنديم تلگرام باشه وقتمو باهاش ميگذرونم مثلا ميام پاي لپ تاپ به جاي وقت گذاشتن رو يادگيري و تمرين چيزايي که واسه کارم لازمه ميام نت و تلگرام منظورم اين بود.
لطفا وقت بگذار علاقمنديهاي خود را گسترش بده و ليست آنرا تهيه کن.اين کار رو بارها کردم چند سر رسيد و يادداشت موقع خانه تکاني پيدا کردم که پر بود از ليست کارهايي که دوست دارم و يا بايد انجامشون بدم ولي انجام شده هاش خيلي کم بود
در جواب سئوال 9 عليرغم اينکه من روي نقاط مثبت شما تمرکز کردم، باز شما حرف تنبلي زديد. اصلا کاري به تنبلي نداشته باش، تنبل هستي يا نيستي مهم نيست. فراموش کن. سعي کن ساير زمينه هاي مثبت زندگيت را پيدا کني و گسترش دهيد.
شما وقتي فقط روي ضعف خود تمرکز مي کنيد، همين طور فقط روي ضعف همسرت تمرکز مي کنيد.
هر وقت همسرت هست به او غر مي زني، وقتي نيست به خودت غر مي زني!!!!دقيقا همينطوره که گفتيد وقتي همسرم خونه نيست به ضعفاي خودم غر ميزنم وقتي هست به ضعفاي اون با اينکه خيلي نقاط مثبت هم داره همسرم
وقتي به ضعف خودت و همسرت تمرکز نکني و فکر نکني، نه به او غر مي زني نه به خودت.
لذا بايد زمينه هاي شادي بخش زندگيت را کشف کني و زيادش کني.
اگر شرايط بيرون از خانه را داري، به پارک، يا موزه ها، يا کتابخانه ها، يا سينما يا ... سر بزن. خريد کن يا پياده روي کن.شرايطشو که دارم ولي کمتر حوصله ميکنم همسرم خونه بمونه حتي تو يه روز شايد دو بار دوس داشته باشم بريم بيرون هم صبح هم عصر ولي خودم که هستم اصلا نميرم

براي پيدا کردن دوست، ابتدا بايد با خودت دوست باشي و خودت را دوست داشته باشي.
بعد شوهرت را دوست داشته باشي و دوست شوي
بعد فرزندت را تحويل بگيري و با او مغازله و معاشقه داشته باشي.
بعد هم خانواده ات و ديگران.
راستش بيشتر هدف من از زدن تاپيک اينه که بتونم روش درست بيرون اومدن از اين وضع و بصورت تدريجي پيدا کنم چون برنامه ريزي هاي رو کاغذ زياد کردم نوشتن و برنامه ريختن روي کاغذ اسونه ولي تغيير عادتهاي رفتاري خيلي مشکله مثلا من عادت دارم شبا خيلي دير ميخوابم و صبحا هم دير بيدار ميشم خيلي دوس دارم سحر خيز باشم تغيير اين عادت چطور ممکنه؟يا خيلي عادتاي ديگه
خيلي جاها خوندم ريشه اراده ضعيف تو عزت نفس پايينه نميدونم درسته يا نه ممنون از کمکتون