پونه جان درسته شاغل بودن برا خانوم تو این دوره مهمه ( طبق نظر خانم zzzz ) ولی شغل داریم تا شغل
کارمند یه سازمان دولتی یا کارمند بانک بودن هم شغله (کار آینده دار)، یه کار موقتی برا رفع نیاز مالی هم شغله
شما هدفت رفع نیاز مالیه و قطعا کارتون کار آینده داری نیست که برا از دست دادنش یک عمر افسوس بخوری . خودت هم چندین بار تاکید کردی که این کار فقط برا رفع نیاز مالی در این مقطع از زندگیته. پس فکر میکنم دو کفه ی ترازوی شوهر یا کار ، به سمت شوهر سنگینی میکنه.
شما کار میکنی برا خرید پوشاک و لوازم بهداشتی و شهریه دانشگاه و کمک به خرید جهیزیه
خب پوشاک و لوازم بهداشتی رو شوهرت تامین میکنه . برا خرید جهیزیه هم اگر نگذاشت به کارت ادامه بدی خودش باید دست به کار شه و یا حداقل توقعات خودش و خانوادش رو کم کنه در حد وسع پدر و مادرت. و اما دانشگاه.
شما 24 سالته و سال اولیه که دانشجو هستی. تا حالا چرا درس نخوندی؟ چرا میخوای درس بخونی؟ با درس خوندن چی رو بدست میاری که حالا نداری؟ درسِت آینده ای هم داره ؟ با صرف این همه هزینه اعم از مالی و زمانی و روحی و جدل با همسرت که هر ترم میخواد بگه ولش کن و شما هر ترم میگی تا اینجاش اومدم دلم نمیاد ولش کنم. اینا همه هزینه ست. در ازاش چی بدست میاری؟ با توجه به سقف سنی استخدام هم امیدی به استخدام بعد از فارغ التحصیلی شما نیست. اگه اینهمه هزینه منجر به کار آینده دار نشه ( نه این مدل کاری که الان براش میجنگی) این تحصیل به چه درد میخوره؟ فقط چون دیپلمه نباشید؟
بنظرم شما تا تابستون هم کار کنی بعدش برا هزینه دانشگاه نیاز به کار داری . یا شوهرت باید تامین کنه یا شما باید دنبال کاری بگردی که شوهرت رضایت داشته باشه.
در اصل باید سبک سنگین کنی که ادامه تحصیلت به نفعتون هست یا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)