ممنونم از همتون بابت راهنمایی ها و انرژی مثبتی که بهم میدین، حرف همه درسته و قبول دارم اشتباه کردم هرچند که با موافقت خودش بود که کارم اوکی شه بعد اقدام کنم، اما من این تغییر ناگهانیشو میخوام بدونم چطور در یک هفته اون دختره عاشق کلا میگه حتی اگه مادرتم بیاد من جوابم منفیه، اینم بگم تو این ۶سال خودش میگفت کارت جور باشه بعد بیای بهتره، البته میگم من منکر اشتباهم نمیشم، حالا فکر میکنید چه چیزی باعث این میشه که در عرض یک هفته یک خانوم عاشق فارق بشه؟ یک مساله ای هم که باعث شد من کم و بیش بخوام تعلل کنم البته این موضوع خیلی دخیل نبود ولی تاثیر داشت این بود که مساله ی چشمش رو از روز اول به من نگفت و بعد از گذشت ۶-۷ ماه از رابطه با من مطرح کرد، این مثالی بود من باب این موضوع که ایشون هم ذهن من رو با اشتباهاتش بیشتر در گیر میکرد، اما در آخرین تماس من با ایشون بنده گفتم تو فقط بگو من رو میخوای من فردا با مادرم خونتون هستم، که بهم گفت نمیخوام، این مساله چیرو ثابت میکنه؟ چون من تمام و کمال اشتباهم رو پذیرفتم، چطور میشه دختری که تا هفته گذشتش هر چند دقیقه ازم خبر میگرفت هفته بعد حتی میگم بگو میخوای میام میگه نمیخوام، ببخشید طولانی شد میدونید سخته ۶سال رو توضیح دادن، اما خواهشن به من بگید من تو چه موقعیتی از نظر ایشون هستم، باز هم سپاس گذارم از دوستانی که راهنمایی رو دریق نمیکنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)