سلام
بايد گفت كه شما اولين نفري نيستي كه اين داستان كادوها رو تجربه ميكنه و آخريش هم نخواهي بود. كم يا زياد تو زندگي خيليا اين مسئله وجود داشته. ديگه بدترين كار هم غر زدن به شوهره. شوهر بيچاره ت چه گناهي داره كه تاوان رفتاراي ديگران رو بايد پس بده؟!
من يه سوالي دارم. كي گفته عروس خوب يعني عروس زحمت كش و جارو زن و ظرف شور و ...؟؟؟ متاسفانه شما مشكل شناختي داري و الگوي رفتاري مناسبي نداشتين. اين زحمت كشيدنا لغت هاي مناسبي رو بر روي پيشاني شما ظاهر نميكنه!
يه سوال ديگه. اينكه ما ارزش و جايگاه خودمون رو ناديده بگيريم و بعد سر ديگران غر بزنيم كه لطفا به من احترام بذارين و لطفا ارزش منو حفظ كنين، به نظرت واقعا براي ما اون ارزش و اعتبار رو به وجود مياره؟
متاسفانه شما مدام داري ارزش و احترام رو طلب مي كني و اون رو بخشي از وجود خودت نمي دوني. اين مسئله رو اطرافيانت كاملا درك مي كنن و تو رو فاقد چيزي مي بينن كه در صدد به دست آوردنش هستي! بنابراين انتظار نداشته باش وقتي خودت براي خودت ارزش و اعتبار قائل نميشي ديگران اون رو بهت هديه بدن!
واضح تر بگم؟
"شما هرچي خانومانه تر رفتار كني ديگران هم شما رو خانوم تر مي بينن. " هرچقدر رفتارت گوياي اين باشه كه ارزش بهترين هديه ها رو داري، اطرافيان هم بهترين ها رو بهت ارزاني مي كنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)