به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Threaded View

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    بانو سارا گرامی

سپاس از پیشنهادات عالیتون اتفاقا نظر شما چون دست جمعی رفتید جگرکی های اونجا خیلی دقیق و مهمه.

تمیزی که دوستان خیلی تاکید کردن.کیفیت رو هم گوشت گرم میزنم برای کباب جلوی مشتری اندازه هم سعی میکنم یکمقدار بزرگتر بشه جذب بشه مشتری.در مورد خورده با شما 100% موافقم حتما انجامش میدم.در مورد برخورد افرادی که برای کمک میارم همسن های خودم هستند و یکیشون هم بزرگتر و جا افتاده هستند هم شیک و خوشتیپ و هم مودب و چشم پاک از این نظر تکمیل هستند.در مورد میز بیرون و سرویس دادن و تمیزی صندلی ها و میزها هم حتما رعایت میشه.
    در مورد اسم کبابی هم سید موافقم هم کوتاه و هم حس خوبی میده البته باید منم بیشتر مراعات کنم

skyzare گرامی
    کتابخونه فکر خوبیه ولی سعی میکنم بیشتر کتاب قصه برای بچه ها باشه چونب زرگترها خیلی کم کتاب میخونن.در مورد جملت مثبت باهات موافقم چیز یکه به ذهنم رسیده تبلیغ کانال روانشناسی خودم بین مشتریها هستش نزدیک به 2000 تا کاغذ تبلیغاتی بین خیابونهای اطراف پخش میکنم در مورد تبلیغ مغازه و پائینش هم آدرس کانال رو میزارم و سایت همدردی.
    در مورد کارت تخفیف و نوشتن یک جمله کوتاه و قشنگ عالی بود پیشنهاد شما مخصوصا توی یک سبد زیبا گذاشتن این خیلی بدلم نشست 10% تخفیف میزارم براشون توی کانال سعی میکنم مطالب روانشناسی و مثبت اندیشی باشه برای کلاس مغازه خوبه و همینطور نشان دادن شخصیت خودم

هلیاجون گرامی
    بلاخره باید از یکجا شروع کنم تبلیغات رو باعث افتخاره پذیرای شما و بقیه دوستان همدردی باشم
    چشم پیشنهادات بانو سارا هم کامل دقت میکنم.در مورد محیط آرام و تمیز حتما رعایت میشه.

آقا علیرضای گل
    وای فای درسته حق با شماست ولی هم از نظر اماکن شاید مشتری سایت های نامناسب یا مطلب نامناسب بزاره مشکل برام ردست کنه و هم بهتره بعضی وقتها کلا اینترنت رو بزاریم کنار.در مورد کیفیت و محیط آروم چشم.ولی کنارش نمیشه چیزی فروخت همین کباب هم قاچاقیه

بانو سارا گرامی
    ایشالله قسمت بشه دوباره بیائید شهر ما.چشم حتما به پیشنهادهای بانو سارا توجه میکنم مخصوصا چون یک بانو هم هستند خیلی نکته بین هستند این خیلی مهمه.

بانو نم نم بارون گرامی

در مورد تمیزی حتما رعایت میشه در مورد میز صندلی بشقاق قاشق چنگال و نمکدون و فلف پاش و سماق هم حتما رعایت میکنم بعد اینکه میز خالی شد خیلی سریع میز رو بصورت کامل تمیز میکنیم.در مورد آبدار بودن یا پخته شدن کامل چون چند وقت کار کردم جگرکی یاد گرفتم حتما باید پرسیده بشه از مشتری سپاس از یادآوری شما.استفاده از دستکش یکبار مصرف رو هم رعایت میکنم مخصوصا چون مرغ ها داخل یک لگن کوچک استیل هم هست خیلی بیشتر باید دقت کنم.

بانو بی نهایت بسیار گرامی

در مورد جمله کارهای بزرگ و روزهای بزرگ برای آدم های بزرگه این جمله خیلی علاقه دارم و همیشه با خودم تکرار میکنم.
    برای تبلیغات چون فعلا از نظر مالی یکم دستم خالیه و اینکه مغازه هم بزرگ نیست برای همین سعی میکنم تبلیغ توی کاغذ بکنم و بیشتر توی منازل خیابان های اطراف مغازه دارها و زیر برف پاک کن ماشین ها قرار بدم.هدیه کوچک به بچه ها میتونه هم خواندن کتاب باشه و تشویقشون کنم و هم اینکه مثلا پف فیل خانومم درست کنه یا شیرینی های کوچک خانگی برای هدیه به بچه ها یا بادکنک.استفاده از برند رو پشت لباس موافقم پیشنهاد خوبیه ولی در مورد وسایل چون فقط مغازه جگرکی و کبابی هستش نمیشه ولی سعی میکنم با تبلیغ زیاد و کیفیت بالا و وزن بیشتر و دادن تخفیف و تمیزی و مودب بودن کارکنان جبرانش کنم.قناری توی قفس رو دوست ندارم! لباس فرم حتما میپوشم همینطور افرادی که کمک میکنن و در مورد رعایت ادب و طرز صحبت کردن هم چشم

بانو مهندس خانوم گرامی

پیک موتوری خوبه مخصوصا برای کباب و مرغ برای همین منظور خواهر زاده خودم رو میارم پیش خودم برای تبلیغ توی مغازه ها بصورت رخ به رخ بره سفارش بگیره بعدشم دوستانی که کمک میکنن مغازه موتور دارن پیک موتوری رایگان حتما میزارم ولی دقت کردم کیفیت و قیمت خوب باشه مشتری حتی برای پیک موتوری هم حاضره پول بده.تبلیغات رو هم خواهرزاده خودم روزی حداقل نیم ساعت بین مغازه های توی راه و ماشین ها پخش میکنه.تنور گذاشتن عالیه ولی فعلا برام مقدور نیست چون مغازه کوچیکه.غذای دیگه صنف و بازرش اجازه نمیدن سرو بشه برای مشتری.در مورد پیشنهاد برای افتتاح مغازه خیلی هم خوبه چون مستاجری که درای و کبابی داره تا برج 4 هستش مغازه برای همین جشنوراه بهاره میزارم و به پیشنهاد skyzare گرامی توی سب توی یه کاغذ هم یه متن زیبا و مثبت مینویسم هم بعنوان کارت تخفیف 10% به مشتری ارائه میشه.

در مورد افتتاحیه بجز این پیشنها بنظر خودم چون همسر ماشالله بنظرم به تخته کدبانویی هست واسه خودش میگم شیرینی های خونگی کوچک درست کنه از مهمون ها چون عید هم هست تعارف کنیم و چون کوچیکم هست کم ورمیدارن بجز اون برای بچه ها کیک های یزدی کوچک خانگی درست میکنه خانومم خیلی هم خوشمزه هست میتونم ازشون استفاده کنم برای تعارف فقط به بچه ها چون اینطوری احساس مهم و بزرگ بودن میکنن.

پ.ن: علت تبلیغ کانال تلگرام و سایت وزین همدردی توی تراکت های تبلیغاتی هم بالا بردن سطح آگاهی مشتریان مغازه و بهبود کیفیت زندگیشان و هم افزایش مشتری های خودم و مهمترنی نکته اینه که فردا پس فردا نمیگن سیدکبابی بهم یا توی خیابون با خانومم و مهدیه سادات داریم راه میریم بهم بگن به سید کبابی خوبی اینجوری وجهه خودم بالاتر میره و یکطور دیگه ای روم حساب میکنن وقتی سایت همدردی رو معرفی کنم یا تلگرام خودم رو اینکه مشتری وقتی بدونه اطلاعاتی هرچند اندک در مورد روانشناسی دارم البته خیلی سطحی وقتی مشتری سوال کردم راهنمایی میدم نه بیشتر چون بیشتر باشه دردسر داره
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

sara 65 (سه شنبه 25 اسفند 94), sara1394 (سه شنبه 25 اسفند 94), skyzare (سه شنبه 25 اسفند 94), باغبان (سه شنبه 25 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)