سلام
واقعیت اینست که من چون نفسم از جای گرم بلند میشه و حرفهای کلیشه ای را به کار می گیرم شدم پسر خوشبخت.
اما اگر به جای اینکه نفسم از جای گرم بلند بشود، به صورت سرد باشم و حرفهای کلیشه ای را تحویل نگیرم من هم می شوم پسر بدبخت.
در واقع دختر بدبخت بودن به خاطر همین طرز فکر بودن هست. برای دختر خوش بخت بودن لازم نیست دنیا را عوض کنیم و همه آدمها را خوب کنیم تا احساس خوشبختی کنیم.
بلکه باید ابتدا افکار و احساس و روش خود را اصلاح کنیم.
بله اینها کلیشه ای هست.
کلیشه یعنی چی:
یعنی یک الگوی صحیح
یک چارچوب درست
یک روش مناسبی که در طی قرنها افراد خوشبخت از همین روشها خوشبخت بوده اند.
حالا وقتی این چارچوب های عقلانی و منطقی و احساسی را با یک برچسب کلیشه ای دور می ریزیم. چه چیزی برایمان می ماند، تنها یک مشت احساس بزرگ شده که ما را خفه می کنند.
من (پسر خوشبخت) از (دختر بدبخت )،
مشکلاتم کمتر نیست،
فشارهایم کمتر نیست،
احساساتم کمتر آسیب ندیده،
رنجهایم کمتر نیست،
محیطم مناسبتر نیست،
اطرافیانم همه بیست نیستند
بلکه با همین کلیشه ها (مقالات، مطالب و روشهای صحیح و عمل به آنها )یادگرفته ام که چگونه در همین دنیا، و با همین آدمها و با همین مشکلات کنار بیایم.
به جای اینکه روز و شب در ذهنم و در زبانم و در احساسم به آنها غر بزنم و از بدی های دیگران غول بسازم. سعی کردم روی مشکلات و بدیهای دیگران تمرکز نکنم. و با بخشهای مثبت و خوب آنها و برجسته کردن آنها روابط بهتری داشته باشم.
لذا ساده و صمیمانه و خودمونی می گویم:
نصحیت خوب هست.
حرفهای کلیشه ای کمک کننده هست.
تذکرهای تکراری معجزه می کند.
حرفهای قشنگ قشنگ هم اگر با تفکر همراه باشد به فکرهای قشنگ قشنگ تبدیل می شود و با سعی و برنامه ریزی به روشهای قشنگ قشنگ مبدل می شود و در نهایت به هدفهای قشنگ قشنگ ما را می رساند.
به هر حال من رمز خوشبختی خودم را رایگان به شما گفتم و دعوت می کنم شما هم تمرین کنید و از این کوچه گذر کنید.
اگر کسانی هم احساس بد و بدبختی می کنند ؛ هم طرز فکر و روش خود و احساسات خود را که منجر به احساس بدبختی شده است، با بقیه در جریان بگذارند تا هم دیگران از این مسیرها عبور نکنند و هم خودتون برگردید .
------------
پاورقی :
نازنین 2010 ببخشید، اگر این پست مرتبط با مشکل شما نبود، این حاشیه را نمی زدم.
اما به نوعی پاسخ من به دختر بدبخت عمومیت دارد و برای همه کمک کننده هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)