عشق یک طرفه یا عشق اشتباه چارشون فقط فراموشیه
ببین یه چیزی داریم به اسم دوست داشتن که باید بی منت و بی غرض باشه ما نباید محبت کنیم که جواب ببینیم
میتونیم خیلیا رو هم دوست داشته باشیم.
یه چیزی داریم به اسم عشق که اون شخصی که ادم رو پس میزنه یا نمیخواد با ما باشه شایسته عشق نیست . من خیلی نمیخوام از این جمله هایی که میگن شم اخودتو دوس نداری و خودتو دوس اتشه باش و اینها بزنم. ولی واقعا فکر ببین میرزه ادمی که با صراحت گفته تورو نمیخواد ارزش غصه خوردن داره؟
من که میفهمم چی میگید از اینکه میگید خودش میاد تیو ذهنم. نخوندم نمیدونم چه کاره هستید. ولی اینکه میگید منطقی هستید خیلی خوبه. کمتر حواستون پی احساس میره . بادی به هر حرفه یا کاری که مشغولی خودتو بیشتر مشغول کنی انتظار معجزه هم نداشته باشید چون زمان میبره. بستگی هم به ادمش داره زمانش. هرچقدر بیشرت خودتون رو مشغول کنید و پی علاقه هاتون برید و بهشون پر و بال بدید این ادم کم کم از خاطرتون میره. مدام هم نگید اخی از دستش دادم . اخی من عشق ندارم. اگه دنبال کار و زندگی برید پیدا میشه. قطعا اگه مشغول به فعالیت مفید بشید یه زمانی که وقتش باشه ادم مناسبشو پیدا میکمنید..
فقط مشکل اینه که کار و فعالیت جدی نداشته باشید و سرتون فقط به فضای مجازی گرم باشه.
من خودم همین ممشکل رو دارم. حالا یکطرفه یا مجازی نبود ولی اشتباه بود فقط هم من ضربه خوردم. خیلی وقتم هست که از یادم نمیره یک دلیلش اینه ککه من خیلی احساسیم. اما میدونم باید سرمو به کارای مفید گرم کنم و هی اه نکشم. اون ادم ارزش اه کشیدن نداره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)