سلام المیرا خانم ... اینقدر بی تابی و ناراحتی نکن دختر خوب...
اخلاق شوهر شما یه جاهایی شبیه شوهر منه... پای منطق که وسط باشه دیگه دوست داشتن اهمیت چندانی نداره... البته من بعد از سه سال فهمیدن که ای دل غااااافل چه اشتباهاتی داشتم و کجاها باید چطور برخورد میکردم که نکردم... الان خدا رو شکر خیلی از مشکلاتمون حل شده و همش به خاطر اینه که من فهمیدم باید چطور برخورد کنم...
دختر خوب شوهرت بهت علاقه داره ومطمئن باش دیر یا زود دوباره به زندگیتون برمیگردید.
پس بهتره الان به جای ناراحتی فکر اساسی بکنی و واااااقعا از ته دلت بخوای که دیگه اون المیرای سابق نباشی
بزرگ ترین اشتباهاتت تا به الان که ازت میخوام تحت هیچ شرایطی اونها رو دیگه انجام ندی:
1- همیشه و در همه حال و در تماااااام شرایط به شوهرت جلوی خانوادش احترام بذار... حتی اگه از دستش عصبانی و ناراحت باشی.... این مسال خیلی خیلی مهمه.... خواهش میکنم هیچوفت فراموش نکن
2- هرگزززززززززززززز از خانواده شوهرت پیش شوهرت بدگویی نکن... هرگز و تحت هیچ شرایطی (حتی اگه خواستند تو رو بکشند.. البته ببخشیدا ولی واقعبته)
3- هرگزززززززززز از خانوادت پیش شوهرت طرفداری نکن و هروقت شوهرت انتقادی از خانوادت کرد مبادا به خانوادت منتقل کنی.... مباااادا.... اگر چیزی گفت بهترین راه سکوته... اصلا نیازی نیست طرفداری از خانوادت بکنی
4- فایل اقتدار مرد دکتر حبشی رو گوش بده و حتما حتما سیاست های زنانه رو توی زندگیت در پیش بگیر... که خیلی از قافله عقبی عزیزم
و اما الان:
اعتماد به نفست رو ببر بالا... به فکر جبران اشتباهاتت باش.. به خانوادت دیگه هرچی گفتی همینجا تمامش کن... وقتی شوهرت زنگ زد بهش بگو میخوام با هم حرف بزنیم..... بعد باهاش برو بیرون و به خاطر اینکه پیش خانوادش بد حرف زدی و به خاطر اشتباهاتت معذرت خواهی کن و بگو که تمام سعیت رو میکنی که اشتباهات گذشته رو جبران کنی بهش بگو ولی از تو هم انتظار دارم صبورتر باشی و نذاری بحثهای بینمون به خانواده ها کشیده بشه.. یادت نره حتمااا ازش معذرت خواهی کن... نترس پر رو نمیشه... بعدش هم با خانوادت حرف بزن وبگو که تو هم اشتباهات زیادی داشتی....

علاقه مندی ها (Bookmarks)