به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 116

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 14:28]
    سطح
    52
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 79.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    305

تشکرشده 406 در 145 پست

Array
    عزيزم من اصل حرف رو زدم. بهت گفتم اين راهه اينم چاه. ديگه اين خود شمايي كه تصميم ميگيري فكرت رو درگير كدوم مسير كني. اگه حسش نيست و حال نداري و ... خب نكن. اگه زندگيت ارزش داره، بشين وقت بذار اين سياست ها رو پيدا كن. تو اين سايت يا تو وبلاگاي عاشقونه. من فقط يه سري كليات رو بهت گفتم. ديگه به اندازه اي كه زندگيت برات ارزش داشته باشه تلاش مي كني براي پيدا كردن راه ها. هرچند اين كار رو بايد از همون پست شيدا شروع مي كردي.
    من تعجب مي كنم از اينكه ميگي همسرت بعدا پيش خودش نگه براي اين زندگي تلاشي نكردي!!! واقعا الان دقيقا چه تلاشي داشتي؟ من بارها گفتم بازم ميگم عشق يه جريان دو طرفه ست. زن و مرد به يك اندازه در به وجود اومدن و دوامش سهم دارن. همسر شما الان توي سني هست كه عطش و ميل جنسيش همين طوري الكي شكل نميگيره و بعد از يك رابطه عاطفي عالي به وجود مياد. يعني اگه عاشقت باشه، از رفتارهات لذت ببره، متوجه شه كه چقدر دوسش داشتنت از ته قلبه، تازه اون موقع حس عاطفيش فعال ميشه و بعد به دنبالش ميل جنسي.
    وقت بذار راجع به روحيات مردها بيشتر مطالعه كن. نكات دلبرانه رو تو خلوت خودت بارها تمرين كن مثل يه نمايشنامه و تمام خلاقيتت رو نشون بده. بجاي اينكه تو زمان هاي خالي بشيني فكرهاي منفي كني، وقت بذار واسه تمرين. هيچ بني بشري از اين فكراي منفي به جايي نرسيده.
    يه مثال خلاقانه از زندگي خودم؛ چند روز پيش كه حالم خوب نبود يا نمي دونم شايد هم داشتم الكي غر مي زدم از همسرم خواستم يه شكلات خاصي رو برام بخره. نمي دونم اصلا تو ايران وجود داره يا نه تا الان چندين جا سر زده و حتي از دوستاش پرس و جو كرده ، منم هر از گاهي ميگم يعني نمي خواي بخري؟ و اون ميگه چرا؟ تا الان كه پيدا نكرده ولي باز يه جاي جديد به ذهنش اومد براي رفتن. خب الان فكر مي كني تو همه اون لحظاتي كه داره فكر مي كنه از كجا مي تونه اين شكلات رو پيدا كنه، چي تو سرش ميگذره؟ داره به من فكر مي كنه. داره فكر ميكنه اين دختر چقدر دوست داشتني و با ارزشه كه من دارم براش اين وقت و انرژي رو ميذارم. و به اين فكر مي كنه كه چقدر من رو دوست داره. در واقع براي من ِ دختر اين شكلات يه بهونه ست فقط!
    اين يه مثال ريز بود. متوجه شدي؟ اين مدلي خلاقيت نشون بده. البته مردها تا زماني كه احساس خاصي نداشته باشن معمولا نسبت به مايه گذاشتن ها يه مقدار واكنش و مقاومت نشون ميدن ولي اين اصلاااااا نبايد تو رو نااميد يا مايوس كنه. اگه بهت گفت نه فقط بگو چشم و ديگه ادامه نده. به فكر سياست بعدي باش. بالاخره يه سوراخي براي نفوذ به درونش پيدا ميشه.

اگه دوست داشتي بعدا بيا كارهايي كه داري انجام ميدي و نتايجي كه به دست مياري رو برامون بنويس. اول بايد كم كم به قلبش نفوذ كني و بعد ديگه نفوذ به جسمش راحت تره. هرچند اون هم روش هاي خودش رو داره.

2. 2 کاربر از پست مفید setare_000 تشکرکرده اند .

کمال (سه شنبه 11 اسفند 94), سها** (چهارشنبه 12 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)