به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 116

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 14:28]
    سطح
    52
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 79.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    305

تشکرشده 406 در 145 پست

Array
    هر روز صبح اس ام اس ميده؟!!!!! اين كه خيلي عاليه. والا من كه يادمه شوهرم اون اوايل دوستي عادت به هميچين رفتارايي نداشت! من ازش مي خواستم. بعضي روزا مي داد بعضي روزا هم نه. اگه هم اسي مي داد خيلي سرد بود. معمولا تا آخر شب هم به سختي از هم خبر ميگرفتيم و من معمولا نمي دونستم ساعت چند از سركارش رفته خونه! خودم هم كه ٩ شب مي رفتم خونه و سركار به سختي مي تونستم جوابشو بدم. كلا يه همچين وضعي تا تقريبا ٥-٦ ماه جريان داشت. و تازه من داشتم سياست هام رو هم به خرج مي دادم نه كه به دور شدنش كمك كنم! خدا مردم چه قدر نشناس شدن
    جداي از شوخي من اونطور كه از حرفات برداشت كردم انگار شما قبل از اينكه به همسرت ميدون بدي تا عاشقت بشه يهويي ازش انتظار رفتار عاشق معشوقايي كه براي هم مي ميرن رو داري. و عجله عجيب و زيادي كه نشون دادي باعث رونده شدن همسرت شده. اگه اشتباه مي كنم، بهم بگو.
    به هر حال چون امكان ارسال پست محدوده من با همين فرض ادامه ميدم.
    خب راستش براي هر خانمي سخته كه بخواد از سياست هاي زنونه ش به صورت ريز صحبت كنه و اين يعني زندگي خصوصي خودش رو براي ديگران به نمايش بذاره. اما به هر حال شايد برات كمك كننده باشه و باعث شه زندگي بهتري داشته باشي. پس به تك تك نكاتي كه ميگم گوش كن و بارها توي خلوت خودت تمرين كن.
    ١) چسبيدن به همسر ممنوع. اين قانون كاملا جامعه و منحصر به شرايط شما نميشه. يك زن به هييييييچ عنوان نبايد وابستگي شديد به همسر داشته باشه. زن مستقل و آزاد بسيار دوست داشتني تر از زنيه كه احساس مي كنه بدون همسرش مي ميره!
    از اونجا كه ما زنها بسيار عاطفي هستيم و فكر كردن زياد به همسرمون باعث عطش بيشتر ميشه، بنابراين بايد شرايطي رو به وجود بياريم كه وقت فكر كردن نداشته باشيم اصلا! يعني خودمون رو سرگرم كار، كلاس هاي ورزشي و هنري، دوستان و ... مي كنيم.
    ٢) دو بار در هفته بيرون رفتن خيلي هم عاليه. پس مي خواي ديگه چقدر بهم بچسبين؟! يكم فاصله داشته باش. انقدر شوهرت رو با حضورت خفه مي كني كه بهش وقت نمي دي حتي دلتنگت بشه! خب مردي كه دلش تنگ نشه، بعدشم بهت فكر نكنه، رويا پردازي نكنه، چجوري ميخواد عاشقت بشه؟!
    ٣) براي بيرون رفتن التماس نكن. گاهي كه اون ميخواد ببينتت حتي بهونه بيار كه كار داري! يعني اين طوري نيست كه من هميشه در دسترس باشما آقا!
    ٤) براي اينكه بخواد ببينتت عطش ايجاد كن. فكرش رو سوق بده سمت لحظه هايي كه ميخواد كنارت باشه. مثلا چجوري؟
    اين سري كه ديدمت يه سورپرايز ويژه برات دارم.
    واي نمي دوني آدرس يه جايي رو گرفتم خيلي عاليه دفعه بعد براش برنامه دارم.
    اگه پسر خوبي بودي اين سري كه دارم ميام همون غذايي كه دوست داري رو ميگم مامان بذاره.
    ديگه يكم خلاقيت به خرج بده با توجه به شرايطي كه بينتونه.
    ٥) براي بيرون رفتن هاتون برنامه داشته باش. گردش به جاهاي خاص، گروه هاي گردشگردي، سفراي يه روزه، با تمام امكاناتي كه نياز داره و از قبل برنامه ش رو ريختي مثلا ناهارش رو درست كردي و حتما هم همسرت رو به مشاركت وادار مي كني؛ عزيزم شما زيرانداز بيار، بطري آب بيار يا هرچي.
    ٦) توي درخواستت از مرد به هيچ عنوان از كلمه "مي توني" استفاده نكن!
    مي توني زير انداز رو بياري؟ كاملا غلطه و احتمال منفي بودن جواب زياده. بايد بگي "شما زير انداز رو بيار" يا "زير انداز با شماست"
    ٧) يك زن بايد شاد باشه. روحيه شاداب يك زن، زندگي رو زير و رو ميكنه. تو تمام لحظاتي كه كنار همسرتي پر از انرژي مثبت، شادي، انگيزه براي زندگي باش. مسخره بازي دربيار، صداهاي بچه گونه، ناز كردن، خجالت كشيدناي به موقع، شوخي هاي جذاب، كادوهاي كوچولو، چسبوندن برچسب هاي عاشقونه به در و ديوار ماشينش، يا كارايي مثل اين كه وقتي حواسش نيست يه شكلات يا يه تيكه كاغذي كه روش نوشتي دوست دارم، بذاري تو داشبورد و وقتي ازش جدا شدي، زنگ بزن بگو راستي يه چيزي مي خواستم بگم روم نشد، بعد كه ميپرسه چي بگي تو داشبوردو نگاه كن.
    كلا هنر يك زن اينه كه شرايطي رو به وجود بياره كه زماني كه همسرش پيشش نيست، بهونه اي براي فكر كردن بهش داشته باشه.
    ٨) براي هر بار بيرون رفتن بهونه اي داشته باش. حتي يه بهونه كوچيك مثل خريد روسري.
    ٩) همسرت رو براي خريد كردن واسه خودت ترقيب كن. نه اينكه مجبورش كني ها! جوري كه با علاقه برات بخره. مردا هر چقدر كه براي زني بيشتر خرج مي كنن بيشتر دوسش دارن!!! ولي ميگم اين بايد با سياست و از سر علاقه باشه. به محض اينكه حس اجبار يا خرج بيجا داشته باشه، باعث رونده شدن ميشه. اينجا سياست ظريفي مي خواد.
    يه روش اينه كه مثلا يه چيزي پشت ويترين ديدي، بگي خدايا كاش يكي بود دوسمون داشت از اينا برامون ميخريد (با حالت لوس البته). اگه چيزي رو اين طوري به همسرت محول كردي ديگه به هيچ عنوان بعدا اون رو با پول خودت نمي خري!
    ١٠) بعد از هر كار كوچيك همسرت حتما ذوق و شوق زيادي نشون بده و ازش تشكر كن. طوري كه اون اشتياق تا توي چشمات هم خونده بشه. اين حالت رو بايد تمرين كني.
    ١١) از چشمات غافل نباش. نگاه هاي عاشقانه. اين نگاه ها توي نورهاي كمتر كه مردمك چشم گشادتره، راحت تر به دست ميان! اينم تمرين ميخواد. به خصوص براي شما كه بايد سعي كني شرايط روحيت اول تغيير كنه.
    ١٢) لطفا، خواهشا، التماسا ( ديگه نمي دونم چقدر بنويسم كه تاكيدم رو بيان كنم) راجع به آينده اين ازدواج بحثي نكن. از همسرت نپرس از اين شرايط راضي هستي؟ ميخواي چيكار كنيم؟ منو نمي خواي؟ يا از اين دست جملات. اگه همسرت حرفش رو پيش كشيد بگو راجع بهش حرف زياده سر فرصت صحبت مي كنيم. و كلا از اين بحثا دوري كنين.
    اجازه بده چند ماهي به همين روش بگذره. به موقعش باهم صحبت مي كنيم كه چه حرفايي رد و بدل شه.

فعلا ديگه چيزي به ذهنم نميرسه ولي لطفا خلاق باش. براي سورپرايز ها، براي تمام جملاتي كه ميخواي با اشتياق پشت تلفن به زبون بياري، وقت بذار و فكر كن. بايد اصل فكرت اين باشه كه چطور مي توني طوري صحبت كني كه همسرت از حرف زدن با تو، از كنارت بودن، لذت ببره. اس ام اس هاي روزانه ت رو فارغ از شمردن تعداد اس ام اساي همسرت، براش بفرست. منظورم اين نيست كه زياد باشه. منظورم اينه كه نگاه نكن اگه اون اس نداده تو هم نبايد بدي. اگه همسرت تا ظهر زنگ نميزنه تو هم نزن ولي در عوضش يه اس ام اس عالي بده.مثل اينا:
    بوووووووووووووس خستگي در كن وسط كاري
    فداي همسر مهربونم بشم كه انقدر مشغول كاره (كه وقت نميكنه به من اس بده)
    آخ اگه بدوني چقدر دلم براي صدات تنگ شده (اين راغبش مي كنه به زنگ زدن)
    كلا خلاق باش. اين طوري هم نباشه كه همه هنرت رو تو يك روز رو كني و سه روز آينده ديگه هيچي نداشته باشي.

-
    ویرایش توسط setare_000 : دوشنبه 10 اسفند 94 در ساعت 12:21

2. 5 کاربر از پست مفید setare_000 تشکرکرده اند .

sara 65 (دوشنبه 10 اسفند 94), tavalode arezoo (دوشنبه 10 اسفند 94), کمال (دوشنبه 10 اسفند 94), نارجیس (سه شنبه 11 اسفند 94), بارن (دوشنبه 10 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)