آقای خاله قزی ممنون از نظرتون
من بارها دیدم وقتی یه پسر جوون توی این سایت میگه قصد ازدواج داه شما و خیلیا ازش میپرسن کار داری؟ سربازی رفتی؟ پس انداز داری؟
خب این چیزیه که برای من و خانوادم هم مهمه که متاسفانه ایشون به این سطح نرسیده یعنی کارو پس انداز نداره
اگه این مشکل حل شه از نظر من اوکی هست حالا ممکنه خانوادم توقع خونه و ماشین و .... هم داشته باشن که من همون اول ندارم
اگه من جواب مثبت بدم خانوادم به خاطر این مسائل نمیان جلومو بگیرن یا دخالتی کنن هرچند ناراضی باشن. ایشون شرایط فوق العاده ای داره که برای دیگران قابل درک نیست و فقط خودم میبینم و اون اخلاقشه! وگرنه دیگران فقط چشمشون به همون خونه و ماشین و پوله
من کلا گفتم که این همه صبر کنم و طبعا خواستگارای دیگم رو رد کنم تا یک نفر با شرایط خیلی معمولی بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم از نظر خانوادم و اطرافیانم جالب نیست و اینکه من بخوام رضایت خانوادمو هم تو ازدواج جلب کنم چیزی نیست که ربطی به اعتماد به نفس پایین من و مشکل در تصمیم گیری من داشته باشه. البته من قبلا تاپیکی از مشکلاتم با مادرم و اعتماد به نفس پایینم داشتم ولی موضوع اصلی اینه که این آقا الان همون سطح اولیه ی مورد نظر خودم رو هم نداره مشکل اصلی من تو این مورد با خانوادم نیست...
آقای Mercedes
باور کنین اگه توی ایران نبودم یا تو همچین خانواده ای زندگی نمیکردم لحظه ای تردید نداشتم برای زندگی باهاش ولی برای یه دختر تو سن من و موقعیت خانوادگیم خیلی خیلی تصمیم سختیه. هیچوقت فکر نمیکردم ازدواجم انقد پیچیده و دردساز بشه. الان امکان نداره کسی سنمو بالای 23،4 سال حدس بزنه و خودم هم استرس نگرفتم که واااای اگه ازدواج نکنم چی میشه!!! ولی فشار از طرف اطرافیان روم زیاده و مجبورم میکنه به اینکه زودتر تصمیم بگیرم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)