سلام خانم
اختلاف سنی شما چقدره؟ اقا کوچکتر هستن؟
شما تصمیم خوبی گرفتین. برای قطع رابطه.
ولی من به عنوان یه پسر بهتون میگم که اگر عشق واقعی تو وجودش باشه ، حتما تلاش مضاعف خواهد کرد. از طرفی عدم حضور شما به پیشرفتش بیشتر کمک میکنه، چون تمرکز اش بیشتر رو کاره.
بعضی از پسرها، در حین داشتن رابطه، نمیتونن رو چیز های دیگه خوب تمرکز کنن.
مثلا وقتی بهش پیام بدین، بدون مکثی پاسخی شما رو بده، یا هیچ وقت بهتون نگه که فلان کارم رو اگر انجام دادم، بهت زنگ میزنم! دختران فکر میکنن، چنین پسری تنها اولویتش همون دختره، ولی در صورتیکه ذهن پسر این رابطه رو مطلوب تشخیص میده.
------------
اگر بخوام نظر خودم رو بگم، اگر شخصی به خاطر نداشتن درامد و کار من رو ترک بکنه، ناراحت میشم که رفیق نیمه راه بوده ولی بعد از مدتی که سر عقل بیام، متوجه کار درست طرفم میشم! منطق همین کاری رو شما کردین میپسنده! اون پسر باید بفهمه اینجور روابط، متضمن زندگی خوب در اینده نیست، و برای داشتن زندگی خوب باید ازدواج کرد، و برای ازدواج هم باید به ثبات شخصیتی، کاری و غیره رسید.
-------
چون تا الان درمورد ازدواج و اینده نگری درموردش حرف نزدین، اون پسر هم قضیه رو جدی نمیگیره.
ولی وقتی اعلام اتمام رابطه میکنید، اون پسر تصمیمی برای ازدواج داشته باشه اعلام میکنه، و شما هم دغدغه هاتون رو اعلام میکنید.
چون به نظر میشه بهتون اعتماد کرد که کفویت لازم را بین خودتون تشخیص دادین، اگر ادم با پتانسیلی هست براش صبر کنید، ولی اگر فکر میکنید نمیشه بهش اتکا کرد، فراموشی بهترین گزینه است.
--------------

علاقه مندی ها (Bookmarks)