سلام خانوم
چه خوبه که خوشحال هستین. ان شالله روز به روز بهتر بشید و از رخوت و کسلی بیرون بیایید.
اینجور که متوجه شدم احتمالا قراره آخر سال پاداش هنگفتی از شرکت گیر شما بیاد، که اینقدر آرزو میکنید سال 94 تموم بشه!
حتما برای اشتغال زایی اگر توانایی اش رو دارید اقدام کنید، من عقیده دارم خداوند به همه انسان ها یک توانایی هایی داده که باید اون توانایی ها رو به کار بگمارند.
تا حالا شنیدین زکات علم نشر آن است؟
به نظر من زکات توانایی و استعداد هم که خداوند به همه ما عطا کرده، استفاده از آن است.
چون رشته اتون برق هست یه سوال از شما میکنم؟ اگر تسلا و یا ادیسون استعداد های نهان اشون رو شکوفا نمیکردن، الا جامعه ما انسان ها در چه وضعیتی بود؟! الان تسلا و ادیسون به ما انسان های بعدی بدهکار نبودند؟
یا اگر آقای اونو و تویوتا برای بهبود وضعیت شرکت خودروسازی و تولید ناب آن شرکت تلاش نمیکردن، به اون همه نیروی کار که مشغول کار هستند، بدهکار نبودند؟ یا به اون همه آدمی که جانشون از طریق رانندگی با آن خودروها در امان ماند، چه وضعیتی داشتن؟
ما هم به دیگران بدهکاریم، باید استعداد و توانایی های خودمون رو به کار بگیریم.
--------------------------------------
خوب بریم سر بحث شیرین ازدواج
اول یه نکته بگم، من با خانوم آیتک و آیتک ها مخالف هستم که از لفظ بهران ( از عمد بحران استفاده نکردم) سی سالگی استفاده میکنند.
این بهران ساخته دست ما است. برای خودمون یه خط مرزی کشیدیم، و به کل جامعه بسط اش میدیم.
اگر ما تو جامعه ای زندگی میکردیم که اسمی از این بهران نبود، آسوده تر و عاقلانه تر به زندگی فکر نمی کردیم؟
در مورد حجاب بعضی وقت ها ما مردها یادمون میره که خانوم ها مجبورن به خاطر تحت کنترل نبودن چشم ما، به زحمت استفاده از پوشش های کم یا خیلی زیاد بیافتند! حجاب گوش و چشم و زبان ما مردها، بانوان رو به این جرگه کشیده که ملاک سنجش اونها بشه، حجاب!
خود من شخصا از ترس یه چیزهایی که تو زندگی ام از دختران دیده بودم، به این ملاک محجبه بودن همسر آینده ام ( اون هم از نوع چادر) پناه آورده بودم. کمی که جلوتر رفتم دیدم، ای بابا حجاب هم ممکنه ملاک خوبی نباشه، بگذار بریم سراغ ذات پاک طرف! اینجوری بهتره! ولی حالا به نظر شما چه طور میشه به ذات پاک یه خانومی پی برد؟ اون هم برای ما مردها که چشمی هستیم؟
ولی در کل حدود حجاب باید بین دو تا خانواده نزدیک باشه که بیشتر جنبه نزدیکی فرهنگ ها رو داره!
----------------------------------------------
من بخشی از این قصور که پسر های با پتانسیل مجرد موندن یا با دختران نامناسب خودشون ازدواج کردند، رو از خانوم ها می دونم.
----------------------------------------
نکته مثبتی که وجو داره اینه که به قول باغبان اول ما فلسفه زندگی مون بدونیم چیه، بعدش با آرامش بیشتری ادامه میدیم، شاید دیگر اینقدر عجله نداشته باشیم یا حاضر نباشیم به هر قیمتی آن یوسف گم گشته باز آید.
----------------------------------------
به نظرم لازم نیست کوتاه بیاد یا تغییر چهره بدین، خود واقعی تون باشید. خود خود خود ساده واقعی تون باشید( بدون نقاب باشید و یکم در زمینه ایده آلگرایی یا به قول خانوم شیدا و دوستان کمالگرایی بشتر تفکر و مطالعه کنید)

علاقه مندی ها (Bookmarks)