درود بر بانو گندم.م گرامی
دیشب براتون نوشتم ولی مثل اینکه پستی که گذاشتم ارسال نشده
شما یم مادر هستید بنظر من بشخصه مادر مقدسه دوست داشتنیه قابل احترامه قابل ستایشه.
این جمله ای ست که دوستش دارم : مادر خدای روی زمین است
مادر جلوه ای از نور خداوند است مقدار اندکی از قدرت و عشق.
هیچوقت یادم نمیره یکی از دوستان خیلی قدیمی خودم رو دیدم چند سال قبل خود من مادرم تقریبا ده سالی میشه فوت کرده.بعضی وقتها ماهایی که درد مشترک داریم حرف های مشترکی میزنیم که باعث میشه غم فراق رو بهتر درک کنیم میگفتش باباش با اینکه سنش خیلی بالا بود مثلا بالای 60 یا 70 میگفت یاد مادرش میوفتاد و گریه میکرد یعنی فرقی نمیکنه توی چه سنی باشی.
گذشته خوبی نداشته توی سن کودکی دنبال مقصر نگرد اینکه مادرت مقصره یا پدرت یا اینکه خودت یا هرچیز دیگه ای هرچی بود تمام شد بزار همانجا باقی بماند.هر کدام سهمی داشتند یاد بگیر ببخشی باعث میشه آرام بشی مهم نیست سهم هر فرد چقدر بوده اصلا دنبالش نگرد لطفا
شما یک مادر هستید همین که هستی خودش باارزشه اینه که مهمه همه ما انسان هستیم و جایزالخطاء شما هم مستثناء نیستید از این قانون لازم نیست بهترین و بی نقص ترین مادر دنیا باشی همین که تلاشت را بکنی کافیه واسه اینکه مادر خوبی باشه باید سعی کنی روی خودت کار کنی چون فرزندت الگوی اصلیش پدر و مادرش هستند.
نگهداشتن و بزرگ کردن فرزند خیلی سخته یعنی این مهدیه سادات خوبه 2سال نیمه اش بیشتر نیست خدایی بعضی وقتها 5 نفری نگهش میدارن بازم اینقدر انرژی داره![]()
نیست سید هم هست مادر خانومم هم آذری برای همین انرژیش خیلی زیاده تازه بنده های خدا کلی صبور و پرتحمل هم هستند بازم بعضی اوقات البته کم عصبانی میشن.خود من وقتی میبرمش بیرون خیلی صبورم ولی بعضی وقتها واقعا کم میارم خلاصه بهت بگم مادر بودن سخته خیلی از خودت انتظار نداشته باش شما تلاشت را انجام میدی به نحو احسنت بلاخره به اندازه خودت توان و حوصله و انرژی داری یکنفر هم که بیشتر نیستی به نظر منی که از بیرون نگاه میکنم یک مادر خوب هستید و قابل احترام
تصور میکنم خواندن این مقاله جناب مدیر مفید باشه برای شما.
http://www.hamdardi.net/thread-41414.html
و در آخر انرژی خودت را بجای اینکه وقف این کنی که در گذشته و کودکی چه اتفاقی افتاده که توی زندگی خیلی از ماها کم و بیش اتفاق های ناخوش آیند اینچنینی رخ داره صرف خودت و دختر نازنینت و زندگی مشترکت بکن.![]()

نیست سید هم هست مادر خانومم هم آذری برای همین انرژیش خیلی زیاده تازه بنده های خدا کلی صبور و پرتحمل هم هستند بازم بعضی اوقات البته کم عصبانی میشن.خود من وقتی میبرمش بیرون خیلی صبورم ولی بعضی وقتها واقعا کم میارم خلاصه بهت بگم مادر بودن سخته خیلی از خودت انتظار نداشته باش شما تلاشت را انجام میدی به نحو احسنت بلاخره به اندازه خودت توان و حوصله و انرژی داری یکنفر هم که بیشتر نیستی به نظر منی که از بیرون نگاه میکنم یک مادر خوب هستید و قابل احترام

علاقه مندی ها (Bookmarks)