سلام نسیم خانم عزیزم... من یه سال از تو بزرگترم و دقیقااا با همین دست مشکلات و احساساتی که به خوبی اشاره کردی کاملا اشنام.. منم تایپیک زدم و راهنمایی خواستم اما خب هنوز مجردم.. کاملا حق داری، لطفا از خودت دلجویی کن و سعی کن با خدا بیشتر حرف بزنی.. سعی کن محبت هایی که توی دلت و وجودت هست رو یه منبع خوب برای تخلیه اش پیدا کنی.. مثلا با اعضای خانواده ات و از همه مهمتر پدر و مادرت بیشتر باش.. من از مادرم دورم ولی وقتایی که میان یا میرم پیش اشون کلی انرژی میگیرم... باور کن الان ما ها که مجرد موندیم فکر میکنم اگه ازدواج کنیم دیگه خیلی عالی میشه و یا از این حال درمیایم اما حقیقت اینه اگه هم الان که تنهاییم از درون نتونیم به ارامش و صلح با خودمون برسیم بعد از ازدواج هم قطعا از این حال های بد خواهیم داشت.. میدونی من فقط این رو خوب درک کردم که خوشی حقیقی فراتر از داشته ها و نداشته های مادی هست.. اون خدایی که لطف اش بی نهایته امکان نداره حال و نیازهای طبیعی و سالم ما رو بدونه و برامون فکری نکرده باشه.. دوست عزیزم میدونم نتونستم کمک خاصی کنم .. خواستم بگم تنها نیستی، منم عین خودت کم میارم امااااا به این فکر میکنم که یه سرامدی داره این تنهایی ها... همه چی درست میشه.. راستی ااااااااااااااااااااااااا اااااافرین عجب دختر با استعداد و توانایی هستی که این قدر توی حرفه خودت وهم کنترل پروژه ها قوی شدی. اینا همه پشتوانه های خوبی هستن واسه اینده ات... میگن زحمت هیچ وقت گم نمیشه حالا اگه کسی توی محل کارت قدر ندونست اصل سرمایه دانش شما که ضرری نکرده ، مهم خودتی که باید راضی باشی از خودت که این قدر همت ات بلنده. شما تا الان زندگی موفقی داشتی .. پس با توکل به خدا انشالله اینده خوبی هم داری.. من وقتی خیلی نگران ازدواجم میشم به زندگی های تلخ دیگران یه نیم نگاهی می اندازم که در شرف جدایی هستن.. یکی از دوستای نزدیک من متاسفانه درمرحله جدایی و مهریه هستن اونم فقط بعد از یه سال زندگی .... پس لطفا به هیچ عنوان خودت رو با کسی مقایسه نکن.. ما از باطن زندگی ادم ها بیخبریم... انشالله هر چی خیر هست به لطف خدای مهربون هر چی زودتر برای همه جوان ها پیش بیاد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)