سلام خانم نارجیس عزیز
سلام به روی ماهت عزیزم...
1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید؟
اینکه سفره دلمو پیش هیچ کس جز خدا بار نکنم
2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
شوهر نازنینم... قبلاها که باهاش تو بعضی چیزا مشکل داشتم خیلی زود میزدم به سیم اخر و شاکی میشدم... ولی بعدا فهمیدم که چقدر شوهرم مرد خوبیه و من فقط مشکلم این بود که نمیدونستم چطوری باید باهاش رفتار کنم... از خدا میخوام همیشه کاری کنه تا هر روز بیشتر از روز قبل قدرشو بدونم و با کوچک ترین مشکل کم نیارم
3- زندگی از نگاه شما؟
زندگی یعنی تجربه ، انسان شدن، و رسیدن به کمال
4- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
من نوع و جنس حرفهای طرف خیلی برام مهمه... اینکه با اطرافیان چطور برخورد میکنه.. اینکه چه نظری در مورد ارزشهای انسانی داره و به زندگی چطوور نگاه میکنه... احتراااام به حقوق دیگران به معنای واقعی به نظرم ویژگی مهمیه که اگر کسی واقعا داشته باشه میشه تا حدی قضاوت خوب بودن رو به اون داد.
5- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
آرامش... از خدا میخوام ارامش واقعی رو بهم بده و اینکه بتونم از سر درگمی نجات پیدا کنم و فکرمو به سمت هدف اصلی متمرکز کنم و کم تر اشتباه کنم. بعدش هم برای همه کسایی که تو ذهنم میاد دعا میکنم و از خدا میخوام کمکشون کنه
6- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
به نظر من به اجتماعی بودن و اخلاقش و اینکه اطلاعات بالایی در زمینه های مختلف داشته باشه.
7- تو این دوره زمونه چی بیشتر از همه کمرنگ شده؟
برای خدا و به خاطر خدا زندگی کردن
8- دلتون میخواد چجور زندگی داشته باشید؟
زندگی که توی اون احساس رضایت از خودم داشته باشم... زندگی که توش بتونم درست رفتار کردن با اطرافیانمو خوب یاد بگیرم و اجرا کنم.... زندگی که بتونم لبخند رضایت و شادی به لبهای اطرافیانم هدیه کنم... زندگی که توی اون من و شوهرم با بیش تر ار اینکه زن و شوهر باشیم دوتا دوست صمیمی باشیم که اساس زندگیمون باشه درک متقابل.
9- وقتی دلتنگ و غمگین هستید چی آرومتون میکنه؟
خیلی دوست دارم نقاشی بکشم.. گاهی وقتا گریه میکنم.. یا اینکه به چیزای خوب فکر میکنم
10- چرا آدم دلتنگ میشه ؟
شاید چون اون رضایتی که میخواد رو از زندگیش نداره... گاهی وقتا هم واقعا دلیل خاضی نداره...
11-توصیه به مجرد های تالار؟
قبل از ازدواج اول از هر چیر اطلاعاتتون رو درباره خودتون و روحیاتتون ببرید بالا بعد دنبال این باشید که ببینید کی میتونه با روجیات شما بیشترین سازگاری رو داشته باشه
12- کسی رو تو زندگیتون دارید که راحت باهاش دردو دل کنید؟
فقط خدای مهربون
13- منو ميشناسيد؟ نظرتون رو دربارم ميگيد؟
اره مجریدن... یادمه سنتون هم زیاد نبود ولی باید بگم حرفهاتون خیلی بزرگ تر از سنتونه..
14- تا حالا برای خدا نامه نوشتید؟ چرا؟
نه... کلا نامه نوشتن رو خیلی نمی پسندم چون همیشه فکر میکنم کسی میاد اونا رو میخونه
15- سخن و جمله ای که دوستش دارید...
خدایا دوستت دارم و ممنونم ازت... بار هم کمکم کن
« از خداوند منّان براتون زندگی سعادتمندی رو خواهانم »
لحظات شیرین زندگیتون پاینده 
ممنون
عزیزم
علاقه مندی ها (Bookmarks)