دوست عزیز
قدیم که امکانات نبود خیلی ها برای استفاده از امکانات به شهر می آمدند اما الان ما در عصری زندگی می کنیم که به آن می گویند دهکده جهانی یعنی هر چی که در تهران دارید در دورافتاده ترین روستاهای کشور هم خواهید داشت.
اگر دغدغه خوراک دارید که غذای ایرانی همه جای ایران یافت می شود مثلا مگر مزه چلو کباب در تهران با مثلا کرمانشاه یا چه می دانم شیراز یا هر جای دیگر کشور متفاوت است؟
اگر دغدغه تحصیل فرزندانتان را دارید باز هم فرقی نمی کند مهم این است که خود بچه استعداد داشته باشد. در شهرستان های کوچک هم مدارس خوب داریم. باید بگردید و فرزندتان را در یک مدرسه خوب ثبت نام کنید. این ربطی به تهران و شهرستان ندارد. ممکن است در تهران باشید و فرزندتان را در یک مدرسه خوب ثبت نام کنید اما معلمش آدم بدی باشد و برعکس آن.
اگر دغدغه تان مسایل فرهنگی است که دیگر حرفی نیست که تفاوتی وجود ندارد. الان در عصر اینترنت می توانید هر محصول فرهنگی اعم از کتاب و فیلم و ... را از طریق شبکه وب سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. چه در مرکز تهران باشید چه در دورافتاده ترین روستاهای کشور.
تنها مساله نگران کننده مسایل درمانی است. مسلما بسیاری از شهرهای کشور امکانات پزشکی ای مانند تهران ندارند. اما خدایی مگر قرار است در عمرتان چند بار دچار بیماری سختی شوید که فقط در تهران امکان درمان دارد؟ مضافا این که بسیاری از مشکلات و بیماری ها ناشی از زندگی شهری به خصوص ترافیک و دود و آلودگی هوایی و صوتی تهران است.
من خودم سال ها در تهران زندگی می کردم اما یک باره تصمیم گرفتم و با هر ضرب و زوری بود به یکی از شهرستان های دور افتاده مهاجرت کردم الان به قدری راضی هستم که حد و حساب ندارد. در تهران در یک آپارتمان 60 متری مستاجر بودم اما الان به حمد الهی و سپاس او خانه ای حیاط دار تقریبا سیصد متری دارم. بچه هایم به خوبی بزرگ شده اند و مشکل خاصی هم ندارم قبلا سه ساعت در مسیر رفت و برگشت بودم الان فاصله محل کارم تا خانه با ماشین حدود یک دقیقه است. هر از گاهی از سر کار مرخصی می گیرم می روم خانه یک لیوان چای می خورم بر می گردم سر کار!!!
البته بالاخره باید دلتنگی و دوری از خانواده و زرق و برق ظاهری زندگی در تهران را به جان بخرید.
هر چیزی یک جنبه مثبت دارد و یک جنبه منفی.
مردم شهرهای کوچک معمولا غریبه ها را به راحتی در جمع خود نمی پذیرند و ممکن است به خصوص اگر در پی ایجاد کسب و کار باشید به این راحتی از شما خرید نکنند و مشتری تان نشوند. کمی هم تفاوت های فرهنگی ممکن است وجود داشته باشد اما همه این ها فدای یک لحظه آرامش!

علاقه مندی ها (Bookmarks)