به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 564

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    یادمه اون موقع ها که مجرد بودم هروقت این تاپیک رو میخونم و دوستان از خاطراتشون مینوشتن ناخوادگاه لبخند رو لبام مینشست....حالا که میخوام در مورد خاطرات خودم بنویسم خیلی ذوق دارم...

دقیقا سال قبل همین موقع ها درگیر تدارکات عروسیمون بودیم.همسرم یه اهنگ رو ماشین گذاشته بود..البته از نوع خارج از مرز حالا دیگه من غرب گرا نیستما ولی خوب اهنگ شاد باعث ایجاد حرکات ناموزن میشه.بهم گفت این اهنگ خیلی ریتمش واسه ...آها آها آها

خوب حالا بگذریم که صداش خیلی بلند بودا خلاصه خودم و همسرم حسابی حرکات موزون

منم از همه چی بیخبر.

شب عروسی در اون فضای شلوغ عروسی ...طایفه عروس میگفت عروس خوشکله ...طرف داماد میگفت داماد خوشکله ... یکی میگفت عروس کدوم ارایشگاه رفته بود(البته صدردصد عروس خوشکلتر از داماد میشه
    اخه داماد بیچاره ارایش نداره ولی عروس رو اصلا نمیشه تشخیص داد همون هست یا نه حتی خود داماد هم به زور تشخیص میده )...خلاصه بگذریم (البته اصول اخلاقی و جدایی اقایون و خانما کاملا رعایت شده بودا بقیه ی مسایل )

ناگهان داماد میکروفون به دست شروع به خوانندگی کرد اونم با همون اهنگی که من اصلا فکرش رو نمکیردم بخواد توسط داماد اجرا بشه...خلاصه عروس بیچاره از خوشحالی نمدونست چکار کنه...بعضی از مهمونها هم که داشتن از حسادت...صدای داماد هم خیلی زیبا بودا

اون شب عروسی برام خاطره ایی شده که همیشه ازش یاد میکنم...بیشتر وقتا توی ماشین همون موزیک رو میزاریم و کلی شاد میشیم

خاطرات زیبایی که همسرم برای من رقم زده خیلی زیاده اما منم برای سوپرایزش امسال میخوام واسه سالگرد ازدواجونم حسابی جبران کنم...به زودی خبرش رو بهتون میدم
    فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …

2. 10 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

dariush233 (یکشنبه 25 بهمن 94), khaleghezey (چهارشنبه 21 بهمن 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 21 بهمن 94), reihane_b (سه شنبه 11 خرداد 95), setare_000 (چهارشنبه 21 بهمن 94), کلانتر جو (پنجشنبه 26 بهمن 96), یاس پاییزی (چهارشنبه 28 بهمن 94), هلیاجون (پنجشنبه 22 بهمن 94), به دنبال خوشبختی (پنجشنبه 27 اسفند 94), بارن (یکشنبه 02 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)