هلنای عزیز ممنونم بابت راهنمایی های خوبتون
دقیقا حرف دل من رو زدید: انگار دارم تو یه کشور دیگه زندگی می کنم....
اینجا چون مرز آذربایجانه فرهنگ مردم خیلی فرق میکنه، فقط به فکر خوش گذرونی و تفریح هستند، اونم از نوع ناسالم. جزوی از فرهنگشون شده. پدر همسرم مشروب میخوره و همون موقع نماز میخونه!!!! چون جزوی از فرهنگشون شده و اصلا اون رو گناه نمیدونند. همه اینطوری ان اینجا، چیزی که واسه من خیلی عجیب و غیرقابل باوره....
درمورد اینکه پرسیدید درمقابل مسائب دینی چطور رفتار می کنم: بله سعی میکنم خیلی رعایت کنم جلوی همسرم، قبلا خودم هم بعضی وقتا تنبلی میکردم اما بعد ازدواج خیلی رعابت کردم، سعی میکنم نمازام رو سروقت بخونم، روزه هامو میگیرم، گاهی اوقات جلوی همسرم قرآن میخونم و معنی ش رو واسش میخونم، اینها باعث شده که اون هم نمازاش رو بخونه البته سروقت نمیخونه،اما قضا هم بشه میخونه. روزه هم میگیره،البته قبلا هم مگیرفت.
سعی میکنم کاری کنم که نماز صبح رو بتونم پا شم بخونم. همسرم رو هم بیدار میکنم. گاهی اوقات پا نمیشه اما اکثرا بیدار میشه و میخونه نمازش رو.
یه بار که باهم خوب بودیم بهم گفت تو باعث شدی من بهتر بشم، به خدا نزدیکتر بشم و خوشحالم که با تو ازدواج کردم.
اما درمورد مشروب اصلا قبول نداره حرفم رو. و میگه اصلا گناه نیست. چون از اول اینطوری تربیت شده و پدرش که بزرگترین آدم توی زندگیشه و همسرم خیلی قبولش داره این اعتقاد رو داره. میگه یه ذره اشکالی نداره، همه چی به اندازه باشه خوبه. اون که گفتن حرامه واسه کسیه که مست میکنه و از خود بیخود میشه!!
اینم بگم که درمورد مسائلی مثل حجاب من خودم خیلی رعابت نمیکنم. البته اونم مساله ای نداره چون خانواده خودش بی حجابن. و میدونم که بهتره بیشتر رعابت کنم. در مورد ختم و انعام و اینها که فرمودید هم تاحالا انجام ندادم.
من خیلی مذهبی نیستم خودم، اما یه مسائلی خیلی برام مهمه. مشروب رو خیلی بد میدونم و وقتی بوش رو میده اصلا نمیتونم بهش نزدیک بشم.
نظرشما درمورد اینکه بهش اجازه دادم گاهی اوقات اینکارو بکنه چیه؟ تون که درهرصورت میخوره،حداقل اینطوری از مخفی کاری بهتره. آدم رو از هرچی بیشتر منع کنن بیشتر میره سمتش و فک میکنه چخبره. من واقعا این مساله بهم ثابت شده....
من تو زندگیم خیلی مشکلات دیگه هم دارممثل اینکه از این شهر بدم میاد، محیطش، فرهنگش و حتی امکاناتش، اینجا با اینکه فوق لیسانش دارم نمیتونم کار کنم)احتمالش خیلی کمه)و....اما اینی که گفتم از همه چی برام مهمتر بود
من آدمی هستم که با خیلی چیزا میتونم کنار بیام فقط درصورتی که خودش خوب باشه و باهم خوش باشیم............

علاقه مندی ها (Bookmarks)