از ما كه گذشت ولي شما بدونين
اصلا عشق هميشه مشكل دار بوده و هست
دختر پسرهايي كه دارين اين تاپيك رو ميخونين از من به شما نصيحت تا قبل از خواستگاري عاشق نشين چون تا قبل از اون هيچ چيز مشخص نيست ( نه موافقت خانواده هاتون و نه هيچ چيز ديگه )
وقتي طرف اومد خواستگاريتون و يا رفتين خواستگاريش اون موقع بر اساس شناختي كه به دست ميارين ( بعد از چندين ماه ) بعد عاشق بشين
شايد بگين عاشق شدن دست خود آدم نيست
چرا هست .... اگه يه خورده به آينده فكر كنين ... وقتي ميبينين كه طرف هنوز تكليفش معلوم نيست ... وقتي ميبينين دارين بهش وابسته ميشين از همون اول جلوي خودتون رو بگيرين كه خيلي هم ساده است ( به خدا خيلي ساده است اوايل كار و آشنايي جلوي خودتون رو بگيرين نه بعد از چند سال عاشقي كه زجري كه براتون مياره بد تر از بيماري هاي جسميه !!!!)
بيشتر طرف حرفم با دختر خانم هاست ... اگه ميبينين دارين وابسته ي پسره ميشين تكليفتون رو باهاش معلوم كنين ..... فكر نكينن كه هر دوستي اي به ازدواج ختم ميشه .... ببينين اون پسر شما رو واسه ازدواج ميخواد يا نه ؟ اگه ديدين نميخواد كه باهاش نمونين چون آخر سر خودتون ضرر ميكنين((( البته در صورتي كه قصد شما هم ازدواج باشه وگرنه اگه قصد دوستي دارين كه خوب من حرف خاصي در رابطه با دوستي ندارم و خودتون ميدونيد ))))) ولي اگر هم ميخواست باهاتون ازدواج كنه ازش بخواين با خانواده اش صحبت كنه و در صورت راضي بودن اونها و مطمئن شدن از همه چيز اون موقع واسش صبر كنين تا موقع ازدواج برسه .... نه اينكه از هيچي خبر ندارين و تازه بعد از 5 سال به پاي پسره حروم شدن ميفهمين كه خانواده اش راضي نيستن و راهتون از هم جدا ميشه !!!!!
اصلا دوستي چيه ؟ همش ضرره !!!!
چي بشه كه دو تا دوست به هم برسن .... احتمالش كمه و تازه بعد از رسيدن هم كه معلوم نيست رابطه تون به طلاق بك
شه يا نه !!! ( اگه شناخت واقع بينانه اي از طرفتون نداشته باشين و همش بر اساس احساسات عمل كرده باشين معلوم نيست كه آخر عاقبتتون خوب بشه يا نه و اكثر اين جور آشنايي ها به طلاق ميكشه )
خلاصه كلام اينه كه فكر نكينين همه چيز ( دوست داشتن ، ازدواج و .... ) به اين سادگي هاست .... اونقدر مشكل توي راهتون هست كه هر كسي توان مقابله با اون رو نداره ، تازه اگه طرفتون تو زرد از آب دربياد و شمارو گول زده باشه كه ديگه واويلا !!!!!! بايد يكه و تنها با همه ي دردهاي زندگيتون و عمر برباد رفته تون غصه بخورين و حسرت بخورين كه چرا ؟ چرا اون دفعه كه قصد جدايي رو داشتم و باهاش قهر كرده بودم ، كارم رو ادامه ندادم وجدا نشدم وچرا دلم براش سوخت ؟؟ با اون اشتباهم يك عمر بايد پشيموني بكشم و يك عمر بايد دلم براي خودم بسوزه !!!!!
اميدوارم هيچ كس به بلاي جانمان سوز عاشقي دچار نشه كه عمرش بر فناست