
نوشته اصلی توسط
Wishbone
من خودم یکی از آرزوها و اهداف شخصیم تحصیل یا کار در کشور خارجی مانند آمریکا یا کانادا بوده و هست ولی این هدف فعلا در حد یه فانتزی هست برای من چون علاوه بر شیرینی و لذت تحصیل در اونجا مسائل دیگه ای هم هستند که شاید همون شیرینی و لذت رو تحت تاثیر قرار بدن.
طوری که من هر موقع فرصتی پیش میاد که شخصی یا مطلبی یا فیلمی در مورد مهاجرت یا تحصیل در خارج باشه حتما دنبال میکنم. برای نمونه مستند "میراث آلبرتا" ، با اینکه با تفکر سازندگان اون اصلا هم راستا نیستم، ولی در بسیاری از جهات گفته های دانشجویانی که الان در خارج از کشور تحصیل میکنن رو میشه به صورت منطقی پذیرفت. مخصوصا در نسخه 2 این مستند.
شما خودتون بهتر از من میدونید که اگه برای یه دانشگاه درست و حسابی اپلای کنید، برگشت به ایران بعد از تحصیل در واقع برگشت به عقب هست. بنابراین باید ادامه زندگیتون رو در اونجا سپری کنید. پس باید با خودتون دو دو تا چهارتا کنید ببینید این عمری که برای تحصیل دکتری در خارج صرف می کنید به از دست دادن فرصت های ازدواج و ماندن در ایران می ارزه یا نه؟ به نظرم روحیات و عواطف افراد در این تصمیم خیلی موثره.
در ثانی شما اگه در خارج از کشور آشنا، دوست یا فامیلی نداشته باشید به نظرم کار سخت تر هم بشه.
خلاصه در این مقطع حساس سنی خودتون به گذر دوران طلایی عمرتون خیلی حساس باشید. دوران 20 الی 30 سال از بهترین سال های عمر یک انسان هست.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)