سلام دوست عزيز
مشكل دله و دوست داشتن .... شما اگه خودت به يه كسي علاقه داشته باشي حاضر ميشي بدون اينكه بهش فرصت بدي ، ازش نا اميد بشي ؟؟؟؟؟
ممكنه كه خود دختره هم طرفش رو دوست داشته باشه ....هميشه اين نيست كه پسره گولت بزنه و بگه ميام ميگيرمت ولي سرت كلاه بذاره و نياد
مسئله فقط ازدواج نيست .... مسئله عشقه
پسره تلاشش رو ميكنه ولي تلاشش كافي نيست ... حق نيست .... بايد بيشتر مايه بذاره ولي نميذاره ..... بايد بيشتر فداكاري بكنه ولي نميكنه ... و از همه بد تر اينه كه ديگه سرنوشت و آينده ي دختره واسش مهم نيست و ميره سراغ زندگي خودش و اين ظلمه !!!! كسي كه اينهمه فداكاري كرده دختره بوده و كسي كه تونسته زندگي تشكيل بده پسره است (البته با يكي ديگه )
آره اگه ميخواستم عاقلانه عمل كنم هيچ موقع عاشق نميشدم كه بخوام از آينده ام بترسم .... راحت مثل خواهرم به يكي جواب مثبت ميگفتم و يك زندگي آروم و خوب و با رضايت خانواده ها شروع ميكردم و زندگي اي داشتم كه كلي حرف پشت سرم نبود ...( مثلا ميگن : اينها با هم دوست بودن وازدواج كردن .... دختره اينترنتي بوده ... دختره سنش بيشتره و .... حتما پسره رو خر كرده و .... هزار تا حرف و حديث ديگه )
اگه دل نداشتم اينقدر هم زجر نميكشيدم .... مشكل خودمم .........
حرف زدن آسونه ولي عمل كردن سخته .... من نميتونم عشقم رو رها كنم و برم دنبال زندگيم و توقع دارم حالا كه من دارم فداكاري ميكنم اون هم موقع ازدواج كه ميشه اين فداكاري رو در حق من بكنه ... با يك مخالفت مادر و پدرش زود جا نزنه .... قدر بدونه ... تلاش كنه ..... نه اينكه خيلي راحت بگه : """ من نميتونم يك زندگي رو با دغدغه و نگراني و بدون پشتيباني خانواده ام شروع كنم ... اگه بخوام با تو ازدواج كنم زندگيم اينجوري ميشه ... چون پدرم مخالفه و اگه با تو ازدواج كنم ديگه ازم پشتيباني نميكنه و من هم نميتونم بدون پشتيباني پدرم يك زندگي رو سرو سامون بدم و واسه ي همين ميخوام ازت جدا بشم و با كسي كه خانواده ام برام در نظر دارن ازدواج كنم""""
خيلي ببخشيد ولي اين آقا پسر ميمرد اگه چند سال زودتر به اين نتايج ميرسيد ؟؟؟؟ مگه دختره نميدونست كه مادر پدرش ممكنه كه مخالفت كنن ؟ مگه نميدونست كه ممكنه مشكل دار بشن ؟؟؟؟ پس چرا موند ؟ چرا به خاطر عشقش از همه چيز گذشت ولي عشقش حاضر نيست كه به خاطر اون چند سالي از آرامشش بگذره ؟؟؟؟ چرا حاضر نيست بيشتر براي راضي كردن خانواده اش تلاش كنه ؟؟؟؟ همه ي تلاشش همين بود ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)