سلام
خیر در پاسخ منفی پیش قدم نشید، ازدواج یا زندگی مسابقه بله یا نه گفتن نیست که چه کسی اول بله یا نه را بگوید. ضمن اینکه این بدین معنا نیست که منفعل عمل کنید.
در تماس بعدی به ایشون بگید که با توجه به اینکه سه هفته تماس تلفنی داشتین، احساس میکنید که هر دو شناخت اولیه از هم به دست آوردید و معتقدید رابطه تلفنی صرف بیش از این نمیتونه به شناخت شما از هم کمک کنه. بنابرین اگر هر دو شما تا بدینجا مشکلی ندارید، باید شناخت رو کمی جدی تر دنبال کنید. مثلا چند جلسه با هم بیرون برید تا با خصوصیات هم بیشتر آشنا بشوید و از همه مهمتر با هم به مشاوره برید، تست شخصیت و ... بدید که از هم شناخت بهتری حاصل کنید، تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید.
ببینید باز خورد ایشون چه هست. اگر ایشون قصدش جدی باشه و همچنان مصمم، از مسیر پیشنهادی شما (رفتن به مشاوره، بیرون رفتن و ...) استقبال خواهد کرد. اگر احساس تردید در ایشون دیدید، خیلی ساده بگین که "همونطور که گفتم دیگه ادامه شناخت صرفاً از طریق تلفن رو بی فایده میدانم، به خصوص اینکه در مرحله انتخاب هستم و باید با دید باز انتخاب کنم، اگر شما در ادامه مسیر تردید دارید و موافق شناخت جدی تر نیستین، من صلاح نمیدونم که ارتباط ما بی دلیل بیش از این ادامه داشته باشه."
در ادامه، من برای شما احساس خطر میکنم. انقدر در تصمیم گیری عجله نکنید، ایشون رو به طور عملی و جدی برسی کنید. با تماس تلفنی و حرف زدن تنها میتوان شناخت اولیه و اطلاعات کلی به دست آورد. شناخت باید در عمل حاصل شود. چطور با سه هفته صحبت تلفنی به این نتیجه رسیدید که ایشون مناسب شما هستن؟ خیلیها خوب حرف زدن بلدند.
من بیشتر از هر چیز فکر میکنم که شما به ایشون وابسته شدید و البته حرفهای ایشون رو بسیار خوشبینانه در نظر گرفتید. این بسیار خطرناک هست! چشمهاتون رو باز کنید.
موفق باشید
کامران
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
ویرایش توسط kamran2007 : جمعه 09 بهمن 94 در ساعت 05:22
علاقه مندی ها (Bookmarks)