درود دوست عزیز
اینکه همسرت را درک میکنی خیلی خوبهمنم مثل خودت متاهل هستم خداراشکری تا حالا مشکلی نبوده و میشه گفت گوش شیطون کر باهم خوب هم هستن با اینکه 4 تا آبجی دارم خدایی بعضی وقتها طرف اونو بیشتر میگیرن
خودت را وسط دعواهای زنانه ننداز شما بعنوان یک مرد هرچقدر تلاش کنی بازهم نمیتوانی مشکلات بینشان را حل بکنی چون واقعا مشکله درک موضوعات و دغدغه های زنانه برای ما آقایون.از این نظر چون خود من مرد هستم بهت ایرادی نمیگیرم.
فقط یک خواهش دارم ازت اینو هیچوقت فرامو شنکن خودت فرزند داری نمیدونم پسره یا دختر ولی خداروشکری خود من یک دختر دارم از همه چیز توی دنیا بیشتر دوسش دارمطوری با همسرت رفتار کن که دوست داری فردا دخترت ازدواج کرد دامادت اینگونه با دخترت رفتار کنه.
مسئله بسیار مهم خودت خیلی بهتر متوجه شدی دوری و دوستی بهتره از همدیگه فاصله بگیرید دیگه اون دوران که همه توی یک آپارتمان زندگی میکردن گذشته الان شما ازدواج کردی و از خودت خانواده داری تشکیل خانواده مستقل دادی الان خانواده اصلی و اولویت اول تو همسرت و فرزند دلبندت هستن بعد دیگران پس اول بفکر آرامش خودت و خانواده ای باش که تشکیل دادی. نقل مکان از این منزلی که درش ساکن هستید فکر خیلی خوبیه چون متاسفانه وقتی 3تا جاری باهم یکجا باشن و همینطور که شما هم متوجه شد یو این موضوع را خوب درک کردی که قابل تقدیر است
همسر شما شاغل هستند اونم توی شغل پرستاری که استرس زا هستش و با بیماران و زخمی ها سروکار دارن خوب مسلما هم از لحاظ روحی و جسمی روی ایشون فشار زیادی وارد میهش و نیاز دارن تا محیط منزل آرامش درش حکمفرما باشه (من خودم وقتی میرم بیمارستان گریه یک بچه میشنوم گریم میگره و کلی ناراحت میشم خدا خیرشون بده خیلی صبور هستند) خوب پس شما بعنوان یک مرد نیاز هست که همسرت را بیشتر درک کنی که توی این کار هم موفق بودی.
بهت تبریک میگم بعنوان یک مرد احساس خوبی بهم دست داد این رفتار و منش شما
1.دوری و دوستی
2.حمایت از همسر و فرزند
3.خودت را وسط دعواهاشون ننداز زنها خودشان از پس همدیگه بهتر بر میان حواست باشه فقط حساسیت ایجاد نکنی جاهایی که حدس میزنی احتمال ایجاد تنش زیاد هستش خوب کمتر برو وقتی میبینی جو داره تنش آلود میشه خداحافظی کنید و برگرید منزل حتما نباید اینجور باشه تا آخر مجلس باقی بمانی
4.سعی کن دوستهای جدید تفریحات جدید علایق جدید مشترک پیدا کنید و وقت بیشتری باهم سپری کنید تلاشت را برای حفظ رابطه ها بکن ولی اگر درست نشد خوب بفکر خودت و خانوادت باش وقتی دلیلی برای ادامه رابطه نیست خوب کمترش کن و رسمی تر آرامش داشتن توی زندگی مهمه

منم مثل خودت متاهل هستم خداراشکری تا حالا مشکلی نبوده و میشه گفت گوش شیطون کر باهم خوب هم هستن با اینکه 4 تا آبجی دارم خدایی بعضی وقتها طرف اونو بیشتر میگیرن 
طوری با همسرت رفتار کن که دوست داری فردا دخترت ازدواج کرد دامادت اینگونه با دخترت رفتار کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)