سلام دوست عزیز
من یه آدم بی طرف! اصلا قصد طرفداری از همسر شمارو ندارم!
کی ایده آل هست که همسر شما هم ایده آل باشه؟ مگه خود شما ایده آلی؟
شغل شما ایده آله؟ درآمد شما ایده آله؟ گذشت و مهربونیه شما ایده آله؟ شاید بگی خانم من از اول اینارو میدونست و بله رو گفت ! بله میدونست. ولی آیا شما نمیدونستی خانمت کارمنده؟ نمیدونستی صد در صد مثل یه خانم خانه دار نمیتونه مهارت خانه داری داشته باشه؟ نمیدونستی احتمالا خستگی ) یا همون کسالت و بیماری که میگی) بیشتر تو وجودش باشه؟
همین خانم به اندازه کافی درک و شعور داشت که شده ستون اصلی زندگی شما!
ببخشیددارم اینجوری تند حرف میزنم. شاید این خانم نتونسته یک شریک جنسی خوب برای شما باشه ولی آیا شما تونستید یک شریک اقتصادی ب اشون باشید.؟
محبت و ناز کردن و ظرافت و رفتارهای زنانه در وجود هر زنی هست و یکی از دلایلی که در خانم های شاغل مخصوصا کسایی که فکر و ذکرشون شده قسط ووام و خونه و هزارتا مشکل دیگه این موضوع تحت تاثیر قرار میگیره. قبول دارم که این مورد برای آقایون خیلی مهمه ولی لاینحل نیست و با درایت و صبر و حوصله و مطالعه و مشاوره درست میشه.
واقعا از طرز فکر شما در مورد خانمت ناراحت شدم. اگه خانواده همسرت مثلا 10 تومن به شما بدهکار بودن ، حالا شما چقدر به خانمت یدهکاری؟ اصلا حساب کردی؟ انصافا خانمت از هر نظر که ایده آل نباشه ازین نظر که اینقدر در مسایل اقتصادی هم هواتو داشته و هم جانانه حمایتت کرده ایده آل ترین زن دنیاست. کاش همون اول باعاش ازدواج نمیکردی و کسی که لایق و شایستش بود قسمتش میشد. کسی که زنانگی و اعتماد به نفس رو در وجودش زنده میکرد.
اینکه الان ایشون نتونسته توی ظرافت وو زنونگیش پیشرفت نکنه یه دلیل مهمش خود شمایی.
متاسفم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)