به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 17 از 50 نخستنخست ... 7891011121314151617181920212223242526273747 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 492
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 اردیبهشت 95 [ 12:20]
    سطح
    71
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    سلام جناب محمد رضای گرامی،

1- ارکان انسانیت رو تو چی میبینید؟
    باور میکنید باید از همسر میپرسیدم "ارکان"چیه؟! من بخدا فارس حد معمولشم با زور بلدم،البته روم سیاه
    فکر میکنم معیارها ی انسانیت معد نظر شماست... که البته نمیشه در چند جمله گفت دوست خوبم! بنظر من انساندوستی که این به ذات انسانها و خلق و خوی آدمها ربط داره! اینکه بهم محبت کنند واسه هم ایثار کنند،از حق خود گذشتن...یعنی همون جمله که" واسه دیگران همونی رو دوست داشته باش که واسه خودت دوست داری و ان چیز رو مپسند که خود نمیپسندی"
    نسبت به دیگران احساس مسئولیت کنیم،این احساس باید البته در وجود آدمها رخ بده،تو وجدان آدمی باشه!
    به دیگران، نه تنها فقط انسانها بلکه حیوانات و پرندگان و...طرفدار حقوق بشر بودن...حق کسی رو نا حق نکردن و...

2- به چه هنری علاقه دارید؟! تخصصی هم دارید؟
    به هنر شیرینی و کیک پزی در حد تیم ملی...البته اگه منظورتون از این جور هنرها بود!

خیلی ممنونم از شما دوست گرامی
    آرزو دارم،
    فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
    تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت
    ویرایش توسط سوده 82 : چهارشنبه 23 دی 94 در ساعت 03:16

2. 6 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 23 دی 94), miss seven (چهارشنبه 23 دی 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 23 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 23 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سرشار (چهارشنبه 23 دی 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 تیر 98 [ 10:02]
    سطح
    49
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    161

تشکرشده 223 در 103 پست

Array
    قاطی شد یه لحظه
    این سوالها از خانم فرشته اردیبهشت بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط nahid-111 نمایش پست ها
    سلام
    1- چطور با همسرتون آشنا شدید؟
    2- از آشنایی تا خواستگاری چند ماه طول کشید؟
    3- ارتباطتتون تا چه حد بود؟ تماس؟ پیامک؟ ملاقات در کافی شاپ ؟
    4- خونواده ها خبر داشتن؟

4. 4 کاربر از پست مفید nahid-111 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 23 دی 94), miss seven (چهارشنبه 23 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 23 دی 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 تیر 98 [ 10:02]
    سطح
    49
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    161

تشکرشده 223 در 103 پست

Array
    سوده عزیز
    1- چند سالگی ازدواج کردید؟ چطور با همسرتون آشنا شدین ؟
    2- شاغل هستید؟ شما و همسرتون در طول روز چند ساعت در کنار هم هستید؟ (وقتی خواب و کار رو حذف کنیم چقدر باقی میمونه؟)
    3- در حال حاضر بهترین خصوصیت اخلاقی سوده چیه؟ بدترینش؟

6. 5 کاربر از پست مفید nahid-111 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 23 دی 94), miss seven (چهارشنبه 23 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 23 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام سوده جان

تا پیک هاتون رو قبلا خوندم و خیلی استفاده کردم و لذت بردم باید بهتون بابت اینهمه اراده واسه تغییر تبریک بگم.

1- در تغییر رویه پیش اومده بارها گفتید که خدا خیلی کمکتون کرد و قبلا ازش دور بودید و توی فضای دیگه ای بودین (تو باغ نبودین خودمون)، میشه بگید دقیقا چی فهمیدید که قبلا نمیدونستید؟

2- چقدر روی تربیت دینی دخترتون کار میکنید ؟ دوست دارید چهطور دختری بشه ؟ (کاری به انتخابایی که خودش باید داشته باشه ندارم شغل و ..) کلا.

3- خارج از رودربایستی و ملاحظه و.. ، چرا دوست ندارید ایران زندگی کنید؟ یعنی صرفا بخاطر شرایط شغلیتون؟

4- مهمترین دلیل مهاجرتتون از ایران چی بوده ؟ (فکر کنم شما بزرگ شده اونجا هستید و خانواده این تصمیمو گرفتن اگه بله ، دلیل خانواده رو بفرمایید) هنوزم اون دلیل سرجاشه یا تغییر کرده ؟

5- دوست دارید دامادتون چهطور شخصیتی باشه (خارج از این جهت که با دخترتون تفاهم داشته باشه) ؟ ایا شما عروس خوبی هستید ؟ چرا ؟

6- دوست داشتید برمیگشتید عقب و یه چیزی که الان نمیتونید تغییر بدید ، تغیرش میدادید، چقدر عقب تر ؟ چی رو تغییر میدادید؟

7- شما معتقدید اولویت های زندگی آدم (ترجیحا خانم ) به ترتیب چیا هستن (مادی و معنوی وهرچی) ؟ به ترتیب تا 10تا رو میتونید بگید.

8 - چی حالتونو خوب میکنه وقتی دعواتون شده عصبانی هستید؟ چی حالتونو خوب میکنه وقتی دلتون گرفته ؟

9- مهمترین فعالیت نظافتی که هر شب تکرار میشه به جز مسواک ؟ چندش آورترین نکته نظافتی که کسی رعایتش نکنه؟

10- از چه صفتی خیلی منفورید ؟ به تریتیب اون صفتها رو تا 5 تا بگید ؟

11- شما معتقدید خانمها باید تا کجا برای حفظ زندگیشون بجنگن ؟ به نظرتون چند درصد از خانمهای همدردی میتونستن یه زندگی نسبتا خوب داشته باشن ولی خودشون خراش کردن؟

12-مهمترین تفاوتهای ایرانی ها با مردم اون کشوری که درش ساکنید رو بفرمایید تا 5 مورد ؟

13- به نظر خودتون نقاط منفی و مثبتتون چیه؟

14- کدوم اخلاق همسرتونو خیلی دوست دارید؟ کدوم اخلاق دخترون رو خیلی دوست دارید ؟ از کدوم اخلاقیاتشون (هر رو ) بدتون میاد؟ تحمل میکنید ؟

ممنون از شما .
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

8. 4 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 23 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 23 دی 94), سرشار (چهارشنبه 23 دی 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بر بانو سوده88 گرامی

هم حرف گوش کن هستید هم صبور هم انعطاف پذیر

1.خیلی عذر میخوام خیلی ببخشید جسارت میکنم حریم شخصیه شما خارج کشور حجابتون چیه؟چادر یا مانتو محجبه؟یا مانتویی و یکمقدار امروزی؟
    2.نماز خواندن و ذکر گفتن چقدر کمکت کرد برای نزدیک شدن به شوهرت وقتی که از هم جدا بودید؟گرچه فاصله نزدیک بود
    3.فرزندی که دارید چقدر کمک کرد که الان اینطوری کنار همدیگه باشید؟وجودش چقدر تاثیرگزار بود
    4.اونجا هستی دلت میگیره چه کاری انجام میدی از هموطنات فاصله داری؟
    5.همین الان ایران باشی 3تا نقطه میتونی بری نام ببر و دلیل انتخابت رو هم بگو
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

10. 6 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 23 دی 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 23 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 23 دی 94), سرشار (چهارشنبه 23 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام خانم سوده...حال شما خوبه؟

۱ـ خانم سوده در کدام یک از مراحل زندگیش ،خدا رو به خودش نزدیک تر حس کرده است؟

۲ـ شما کجای دنیا رو برای ادامه زندگی ترجیح میدید؟(ایران،آلمان یا هر کجای دیگر)...به چه دلیل یا دلایلی؟

۳ـ علم بهتر است یا ثروت؟ چرا؟

۴ـ اهل شعر هستید؟...ازتون دو تا خواهش دارم:
    الف ـ زیباترین شعری که تا به امروز خوندید و بی اندازه به دلتون نشسته رو با ما به اشتراک بگذارید
    ب ـ یک بیت شعر بسرایید( خودتون رو ملزم به رعایت قوانین شعری نکنید )

۵ـ پیشنهاد خانم سوده به من برای خرید کتاب ؟...بهترین و بدترین کتابی که تا به امروز خوندید؟

۶ـ به نظر شما دنیا جای خوبی برای زندگی کردن است ؟ چرا؟

۷ـ به نظر شما لذت دنیا به کام چه کسانی است؟...چرا هر کسی رو که میبینیم لب به شکوه و شکایت می گشاید؟

۸ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟

۹ـ چرا انسان ها باید گوهر وجود خودشان را به زر و سیم بفروشند...مگر به غیر از این است که دنیا دو روز بیشتر نیست؟

۱۰ـ بزرگی گفته : خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران میکوشند...شما تا چه اندازه برای خوشبخت کردن دیگران میکوشید (اگر با ذکر مثال یکی رو توضیح بدین ممنون میشم)

ممنون از پاسخگوییتون...البته گفته باشم ده تا سوال بعدی به این آسونی ها نخواهند بود.

12. 7 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 23 دی 94), miss seven (پنجشنبه 24 دی 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 23 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (چهارشنبه 23 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    سلام ناهید عزیزم

1
    . چند سالگی ازدواج کردید؟ چطور با همسرتون آشنا شدین ؟
    24 سالگی از طریق چت...

2
    - شاغل هستید؟ شما و همسرتون در طول روز چند ساعت در کنار هم هستید؟
    (وقتی خواب و کار رو حذف کنیم چقدر باقی میمونه؟)بله شاغلم... بعضی روزها 2-3 ساعت در کنار هم هستیم بعضی روزهام 5-6 ساعت

3
    - در حال حاضر بهترین خصوصیت اخلاقی سوده چیه؟ بدترینش؟
    در حال حاضر خصوصیت خوبم مهربونم، طرف مقابلم رو درک میکنم،و سعی میکنم به نظر اتشوت احترام بذارم، استقلال دارم،اگه کارم بذاره تو خونه اوضاع رو خوب مدیریت میکنم،البته تمام تلاشم رو میکنم!
    خصوصیات بدم: خیلی حرف میزنم، در مقابل دختر بعضی وقتا کم صبوری میکنم، گاهی عجولم! خصوصیات بد زیاد ندارم
    ممنونم

سلام گیسوکمند گلم

تا پیک هاتون رو قبلا خوندم و خیلی استفاده کردم و لذت بردم باید بهتون بابت اینهمه اراده واسه تغییر تبریک بگم.
    قربان شما،ممنونم از لطفتون واز اینکه وقت گرانبها تونو گذاشتید

1- در تغییر رویه پیش اومده بارها گفتید که خدا خیلی کمکتون کرد و قبلا ازش دور بودید و توی فضای دیگه ای بودین (تو باغ نبودین خودمون)، میشه بگید دقیقا چی فهمیدید که قبلا نمیدونستید؟
    خدا همیشه در همهجا در کنار من بوده من فقط یه چند سالی با نماز نخوندم ازش دور شدم،با ذکر نگفتنم با اینکه زیاد بهش فکر نمیکردم میدونستم هر وقت یه جای گیر کنم خوب خدا رو با خلوص نیت صدا میزنم و خدا هست و همیشه لطف پروردگار م پناهم بوده و در همه جا،حتی در تمام اون وقتها که من در پرستشم بهش کوتاهی کردم خدا تنهام نذاشته! من فقط به خودم امدم یادمه بالهای صداقت بهم گفت سوده همه چیز رو رها کن و فقط به خودش تکیه کن،فهمیدم که تکه گاهم فقط خودشه

2- چقدر روی تربیت دینی دخترتون کار میکنید ؟ دوست دارید چهطور دختری بشه ؟ (کاری به انتخابایی که خودش باید داشته باشه ندارم شغل و ..)
    دختر من الان 5 سالشه، تا اونجای که فهمش اجازه میده بهش یاد میدیم که خدای هست که دنیا رو با تمام زیباییش آفریده، ما باید شکر گذار باشم و...دوست دارم حداقل وقتی بزرگ شد انسان بودن رو بلد باشه،وجود خدارو در تمام مراحل زندگیش حس کنه و بهش تکه کنه،دخترم حتی الانشم در کنار من و علی چادر مندازه و نماز میخونه! امیدوارم که خداوند همیشه همراه تمام بچه ها باشه و همچنین پارمیدای من

3- خارج از رودربایستی و ملاحظه و.. ، چرا دوست ندارید ایران زندگی کنید؟ یعنی صرفا بخاطر شرایط شغلیتون؟
    ممنون از سوال رو راستتون...راستش من از بچگی اینجا بودم،اینجا مدرسه رفتم،درس خوندم و بزرگ شدم...خوب من میتونم بیام در ایران اونجا کادر دندانپزشکی رو ادامه بدم ولی منم رو راست میگم که نمیتونم...چون در محیطی مثل تهران نمیتونم زندگی کنم،شلوغی، بی قانونی و دور از همه شما عزیزانم من تو این چند باری که امدم تهران متاسفانه چیزهای دیدم که احساس کردم تو ایران اکثر مردم بفکر خودشون هستند،بفکر پول در آوردن از راه نچندان درست! البته خوب نگاه مردم به منی که حالا از آلمان امده،با پوشش کامل و وقتی بفهمند تو از ایران نیستی و... یه چیز دیگه هم همه از هم دور شدن،فامیلیها کمرنگ شده هر کی سرش به کار خودشه! ولی در کل با تمام اینها ایران وطن منه و اگه سالی یک بار نیام ایران دیوانه میشم! علی منو میکشه

4- مهمترین دلیل مهاجرتتون از ایران چی بوده ؟ (فکر کنم شما بزرگ شده اونجا هستید و خانواده این تصمیمو گرفتن اگه بله ، دلیل خانواده رو بفرمایید) هنوزم اون دلیل سرجاشه یا تغییر کرده ؟
    بله،تصمیم خانواده بود که دلیلش در خط قرمز قرار داره! حالا از شوخی گدشته ببشتر واسه آینده من و خواهرم این تصمیمو گرفتن!

5- دوست دارید دامادتون چهطور شخصیتی باشه (خارج از این جهت که با دخترتون تفاهم داشته باشه) ؟ ایا شما عروس خوبی هستید ؟ چرا ؟
    دامادم باید احترام و محبت داشته باشه،سوخ باشه، تفاهم که خیلی مهمه! دوست دارم دخترم رو بفهمه و درک بالای داشته باشه! ایرانی باشه یا آلمانی مهم نیست ولی مسلمون باشه مثل شوهر خواهرم که آلمانیه ولی مسلمان شده!

6- دوست داشتید برمیگشتید عقب و یه چیزی که الان نمیتونید تغییر بدید ، تغیرش میدادید، چقدر عقب تر ؟ چی رو تغییر میدادید؟
    آخ چه سوالی کردید... دوست دارم برم دوران بچگیهام و دوباره پیش بابا بزرگم باشم و وجودشو حس کنم،خیلی دوستش داشتم،خدا همه رفتگان رو رحمت کنه وگرنه از زندگیم با تمام ماجراهای جور واجورش راضیم و همش واسه آدمی تجربه میشه و ماندگار!
    7- شما معتقدید اولویت های زندگی آدم (ترجیحا خانم ) به ترتیب چیا هستن (مادی و معنوی وهرچی) ؟ به ترتیب تا 10تا رو میتونید بگید.
    8
    - چی حالتونو خوب میکنه وقتی دعواتون شده عصبانی هستید؟ چی حالتونو خوب میکنه وقتی دلتون گرفته ؟
    بستگی داره با کی دعوام شده باشه...در هر حال یک بوسه یا شوخی کوچیکی و بعدش صحبت کردن و آشتی...وقتی دلم گرفته باشه هم صحبت کردن با همسرم
    9- مهمترین فعالیت نظافتی که هر شب تکرار میشه به جز مسواک ؟ چندش آورترین نکته نظافتی که کسی رعایتش نکنه؟
    نظافتی! بشقابهای روی میز که توش میوه و هله هوله خوردیم رو جمع کنم! چندش و خوب امدید،اینکه پارمیدا بعد از مسواک زدن خمیر دندونش هنوز تو دستشوی نشسته باشه!!!
    10- از چه صفتی خیلی منفورید ؟ به تریتیب اون صفتها رو تا 5 تا بگید ؟
    باید برم ترجمه کنم بعد میتونم جواب بدم!منفورید چه معنی داره...

11- شما معتقدید خانمها باید تا کجا برای حفظ زندگیشون بجنگن ؟ به نظرتون چند درصد از خانمهای همدردی میتونستن یه زندگی نسبتا خوب داشته باشن ولی خودشون خراش کردن؟
    بنظر من زندگی رو زن و شوهر با هم میسازند و باید با همدیگه تلاش بر ادامه خوشبختی داشته باشند! بنظر من اگه کسی واسه زندیگشو دوست داره باید تلاش کنه و ضعفها و اشتباهاتش رو در خودش پیدا کنه و مطالعه زیاد کنه از همه مهمتر به خدا توکل کنه و اگه طرف مقابل هیچ میلی به ادامه نداشت التماس و خواهش نکنه! از دوستای همدردی هم هستند کسانی که میتونند ولی اراده کمی دارند! متاسفانه... من هنیشه میگم خواستن توانستن است!

12-مهمترین تفاوتهای ایرانی ها با مردم اون کشوری که درش ساکنید رو بفرمایید تا 5 مورد ؟
    1. احترام 100% به همنوع و خارجیها.
    2. قانون و نظم در رانندگی و خیابونها
    3.پاکیزگی شهر
    4.سرسبزی و بارون زیاد
    5.سرما

13- به نظر خودتون نقاط منفی و مثبتتون چیه؟
    در بالا جواب دادم...
    14- کدوم اخلاق همسرتونو خیلی دوست دارید؟ کدوم اخلاق دخترون رو خیلی دوست دارید ؟ از کدوم اخلاقیاتشون (هر رو ) بدتون میاد؟ تحمل میکنید ؟
    همسرم: صبور،مهربونم، از خودگذشته به معنای100%، اهل شوخی وخنده. راستگویش.دلسوز مردم
    دخترم: مهربون، حرف گوشکن، راستگو و صادق، دختر حرف نداره...
    همسرم و دخترم جفتشون لجبازن
    خیلی ممنونم سوگند عزیزم

ممنون از شما .
    آرزو دارم،
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت

14. 9 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 24 دی 94), miss seven (پنجشنبه 24 دی 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 23 دی 94), nahid-111 (چهارشنبه 23 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), اقای نجار (چهارشنبه 23 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سرشار (پنجشنبه 24 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    - - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود بر بانو سوده88 گرامی سلام جناب آقای خاله قزی گرامی

هم حرف گوش کن هستید هم صبور هم انعطاف پذیر
    ممنونم،بازم ممنون واسه تمام راهنمایی های شما دوست عزیزم
    1.خیلی عذر میخوام خیلی ببخشید جسارت میکنم حریم شخصیه شما خارج کشور حجابتون چیه؟چادر یا مانتو محجبه؟یا مانتویی و یکمقدار امروزی؟
    خوب همونطور که میدونید از بچگی اینجام،از بچگی هم بدون حجاب بزرگ شدم! بنظر من پوشش انسانها مهمه...و اینکه حجاب هیچ ربطی به دین نداره، دین و ایمان هر کس تو قلبشه در وجودشه، اینجا کسانی هستند که حجاب دارن ولی ای کاش بجای حجاب انسان بودن یاد میگرفتن!در ایران با مانتو...

2.نماز خواندن و ذکر گفتن چقدر کمکت کرد برای نزدیک شدن به شوهرت وقتی که از هم جدا بودید؟
    گرچه فاصله نزدیک بود..خیلییی،100% کمکم کرد که بیشتر بفهممش،تا آروم باشم،تا وقتی میبینمش نلرزم،نترسم...

3.فرزندی که دارید چقدر کمک کرد که الان اینطوری کنار همدیگه باشید؟وجودش چقدر تاثیرگزار بود.
    میتونم بگم در اوایل شاید اصلا بخاطر پارمیدا علی برگشت...پس 100% تاثیر گذار بوده...

4.اونجا هستی دلت میگیره چه کاری انجام میدی از هموطنات فاصله داری؟
    متاسفانه اینجا دوست ایرانی ندارم،البته داشتم که اکثریت در دانشگاه با هم بودیم و گهگداری با هم تلفنی میحرفیم ولی در همین حد چون راهها دوره و اونها اوقات فراغتشونو تو پارتیهای ایرانی میگذرونند و من ترجیح نمیدنم تو اون مکانها باشم، بیشتر دلم بگیره یا حوصله م سر بره یا میریم خونه مامانم اینا یا آجیم یا با شوشوی مهربونم ددر!
    5.همین الان ایران باشی 3تا نقطه میتونی بری نام ببر و دلیل انتخابت رو هم بگو.
    1.مشهد مقدس،چون پارسال نشد برم
    2.توچال، بدلیل بالا
    3.پیش دکترم،میخوام حسابشو بذارم کف دستش

ممنونم آقای خاله قزی گرامی از سوالاتتون
    آرزو دارم،
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت
    ویرایش توسط سوده 82 : چهارشنبه 23 دی 94 در ساعت 17:23

16. 8 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 24 دی 94), miss seven (پنجشنبه 24 دی 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 23 دی 94), parsa1400 (شنبه 26 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), اقای نجار (چهارشنبه 23 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سرشار (پنجشنبه 24 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    سلام خانم سوده...حال شما خوبه؟
    سلام آقای سرشار گرامی،ممنونم شما خوبید؟!

۱
    ـ خانم سوده در کدام یک از مراحل زندگیش ،خدا رو به خودش نزدیک تر حس کرده است؟
    در زمان جدای با همسرم...نه تنها حسش کردم بلکه صدای بودنش و حضورشو در کنارم دیدم و از اون به بعد لذتی یاد خدا بهم میده که اصلاً حاضر به ثانیه‌ای بدون خودش نیستم

۲ـ شما کجای دنیا رو برای ادامه زندگی ترجیح میدید؟(ایران،آلمان یا هر کجای دیگر)...به چه دلیل یا دلایلی؟
    این سوال رو جواب دادم دوست خوبم!

۳ـ علم بهتر است یا ثروت؟ چرا؟
    بنظر من علم،چون اگه البته نه همیشه دانش زیاد داشته باشی حالا علم در هر زمینه‌ای که علاقه اون فرد باشه میتونه آدمی رو به ثروت هم بکشونه!!!

۴ـ اهل شعر هستید؟...ازتون دو تا خواهش دارم:
    اهل شعر اصلا نیستم،ازتون میخوام ازم خواهش نکنید...
    الف ـ زیباترین شعری که تا به امروز خوندید و بی اندازه به دلتون نشسته رو با ما به اشتراک بگذارید...
    والا شعر زیاد شنیدم،ولی فقط در حد شنیدن بوده واسم و 5 دقیقه بعد هم فراموش کردم..به بزرگی خودتون ببخشید!ولی شعر بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم رو خیلی دوست دارم...
    ب ـ یک بیت شعر بسرایید( خودتون رو ملزم به رعایت قوانین شعری نکنید )
    ۵ـ پیشنهاد خانم سوده به من برای خرید کتاب ؟...بهترین و بدترین کتابی که تا به امروز خوندید؟
    متاسفانه من اینجا کتابهای فارسی در دسترس ندارم...بیشتر کتابهای درام آلمانی یا در زمینه با تخصص و رشته ام کتاب میخونم!

۶ـ به نظر شما دنیا جای خوبی برای زندگی کردن است ؟ چرا؟
    مگه میشه جای رو که خداوند متعال واسه بندهاش درست کرده جای بدی باشه، دنیا پر از زیبایهاست، آدم باید بره تا عمق زیبایهای که خدا آفریده...

۷ـ به نظر شما لذت دنیا به کام چه کسانی است؟...چرا هر کسی رو که میبینیم لب به شکوه و شکایت می گشاید؟
    دنیا به کام اونهای که دنیا رو واسه الان نمیخوان...دنیا به کام اونهای هستش که تو دنیا واسه آخرتشون عمل میکنند،کارهای شایسته میکنند، زندگی رو تو پول و مال و ملال نمیدونند...اونهای که می نالند،مطمئناً شکر گذار نیستند!

۸ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟
    سوالتون رو درست متوجه نمیشم...معنای فارسی این سوال واسم سنگینه!!!

۹ـ چرا انسان ها باید گوهر وجود خودشان را به زر و سیم بفروشند...مگر به غیر از این است که دنیا دو روز بیشتر نیست؟
    د همین اشتباست،البته فکر کنم این یکی از شعرهاب شهریار باشه...آدمی باید زندگی کنه،این همه تلاش واسه زر و سیم غلطه! بنظر منم زندگی دو روزه،باید از زندگانی لذت برد و سالم زیست!

۱۰ـ بزرگی گفته : خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران میکوشند...شما تا چه اندازه برای خوشبخت کردن دیگران میکوشید (اگر با ذکر مثال یکی رو توضیح بدین ممنون میشم)
    من سعی میکنم حداقل تا جای که بتونم به دیگران در راه خوسبختیشون کمک کنم! مثلاً :
    یک دوستی داشتیم که در دوران دانشجوی من و خواهرم مثل برادر کنارمون بود، البته به سفارش از پدرم و ایشون چون پدرم رو خیلی دوست داشتن و قبول کردن و همیشه کمکمون میکرد...که بعد فهمیدم عاشق خواهرم شده بود(6سال) و حرفی نزده بود،خلاصه خواهرم هم ازدواج کرد وایشون موندن با این همه ایثار و غم، من و همسرم هم سعی خودمونو کردیم و واسشون یه دختر نجیب از دوستان فامیل همسرم پیدا کردیم و الان که خوشبختی و برق چشماشو میبینیم خدارو شکر میکنم!و البته در کارم اگه ببینم تو مطب دستیارهام از چیزی ناراحتند یا مشکل تو منزل دارند از کمک در حلش دریغ نمیکنم!

ممنون از پاسخگوییتون...البته گفته باشم ده تا سوال بعدی به این آسونی ها نخواهند بود.
    چیزی نبود که فقط خواهشن سوالات رو جوری طرح کنید که من با فارسی کلاس اولم بفهمم

خیلی ممنونم از سوالات و وقت گرانبها تون
    آرزو دارم،
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت

18. 7 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 24 دی 94), miss seven (پنجشنبه 24 دی 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 24 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سرشار (پنجشنبه 24 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم سوده

3- سمیر ( تو سریال کبری 11) چی می خواهد؟ پیر نمیشه ؟

4- ما تو شرکت سر یک کلمه آلمانی همیشه با همکارام بحث داریم. هر کی یه چی معنا میکنه! آنشلاگ.
    معنی اش چی میشه؟ من خودم مبنا ترجمه میکنم.

5- بین ماشین های آلمانی که دنیا رو گرفته خودتون کدوم ماشین رو دوست دارید و چه ماشینی دارید؟
    6- تعطیلات سال نو میلادی چی کار کردین کجا رفتین؟

20. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 26 دی 94), miss seven (پنجشنبه 24 دی 94), گیسو کمند (جمعه 25 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (جمعه 25 دی 94), سرشار (پنجشنبه 24 دی 94)

صفحه 17 از 50 نخستنخست ... 7891011121314151617181920212223242526273747 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)