سلام امیدوارم از اون دسته ای نباشی که فقط از روی ناراحتی میان داخل تالار یه تاپیک باز میکنن ودیگه دنبال موضوع و پیگیری تاپیکشون وراه حل گرفتن نمیرن.فکر میکنم داری راجع به طولانی شدن دوران عقد زیاده روی میکنی فکر نکن این حرفو کسی بهت میزنه که خودش تجربه ای از دوران عقد نداره من یه سال نامزد بودم وسه سال نیم عقد روی هم رفته چهار سال ونیم پس به این میگن طولانی نه اینکه هنوز دوسال هم نشده.بعد هم ازت خواهش میکنم حوصله داشته باش از تجربه خودن میگم من شیش ماهه که عروسی کردم ولی الان با وجود همه دوری دوران عقد وهمه دعواها که حتی تا روز قبل عروسی هم ادامه داشت الان گاهی حسرت دورانی که باید ازش لذت میبردم و به خاطر بی حوصلگی ها ودعواهای بیخود وعجله برا عروسی کردن از دست دادم میخورم.فقط توصیم بهت اینه که صبور باشی ولذت ببری به خدا خیلی زود میگذره وعروسی میکنی از حال لذت ببر مثل من در انتظار اینده نباش که لذت ببری از زندگیت.در ضمن اگه به خاطر این غصه میخوری که خیلیا با تو عقد کردن یا بعد تو الان عروسیشونه یااینکه هر روز یه عده ازت میپرسن پس کی عروسی میکنی سخت در اشتباهی خواهش میکنم استفاده کن که وقتی میفهمی دیگه دیره وهمه دوران عقدت به جای خوشی با حسرت میگذره.پس صبور باش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)