اقای عباس پور نه اتفاق تازه ای نیفتاده اما یه مهمونی دعوتیم که احتمال 50-50 ایشون و خانمشم باشن. دعوت طوریه که از طرف ما قبلا قبول شده. اولین بار هم هست طرف ما رو دعوت کرده و واقعا ردش زشت میشه.
من اون روز قبول کردم ولی دیشب به همسرم گفتم من نمیام اونجا. گفت تو چته؟ برای چی نمیای؟ گفتم حوصله اون جمعها رو ندارم.
نیکیا جون اخه وقتی چند بار به فاصله حالا گاها یه ماه یا بیشتر بهش با تلگرام و واتس اپ پیام فرستادم چطور بگم شخصیت سومی بوده؟ واقعا میشه؟؟ خیلی دوست دارم اگه باور کنه این کارو بکنم خیلی دوست دارم در موردم اینقد فکر بد نکنه درسته من یه اشتباهی کردم اما بسه دیگه نمیخوام خورد بشم با حرکات اون اقا.
یکیم یادم رفت بگم حدود سه ماه قبل تو اتوبوس بودم رفتم فیس اونجا چون با همسرم دوسته اسمش تو لیست کسایی که ممکنه بشناسید برام اورده بود و به خدا من دستم اشتباهی رفت رو کلمه add friend و نتم قطع شد دیگه هر کاری کردم دکمه undo رو برام نیاورد بعد انقد استرس داشتم دوباره رفتم رو فیس ولس بازم دکمه undo رو پیدا نکردم واسه همین مجبور شدم براش پیام خصوصی بدم و گفتم ببخشید اشتباهی دستم خورد لطفا قبول نکنید. اما بازم جواب نداد.
تورو خدا یه راهی بگین به اون ادم بفهمونم من اونی نیستم که فکرشو میکنه و دست از سرم برداره.
به خدا من با همه بداخلاقیا و بی مهریای همسرم بازم دارم سعی میکنم و شدید هم سعی میکنم عاشقش باشم و بمونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)