عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
عید همگی مبارک.
از اینکه دوستان با معرفتی مثل شما دارم احساس خیلی خیلی خوبی دارم.
از همتون ممنونم. از امیر مسعود عزیز، آقای خالقزی، محیا ناز، محمد رضا، فدایی یار، خانوم مصباح که همیشه مزاحمشون هستم، دختر بیخیال و بقیه دوستان که زحمت کشیدن و نظرات و پیشنهادات و هشدارهای لازم مرقوم فرمودن تشکر ویژه دارم.
ببخشین که دیر اومدم. محدودیت 3 پست رو دارم.
نظرات همه رو چند بار خوندم. با خیلی از حرفاتون عمیقا موافقم.
روم سیاهه. ولی یه واقعیته
متاسفانه تردید گاه و بیگاه و جود داشت. موضوع ازدواج برای من خیلی مهمه. همین اهمیت تصمیم گیری رو خیلی سخت کرد.
توی این مدت ایشون دو بار دیگه باعث شروع رابطه شدن و منم با روی باز استقبال کردم. اما هر بار یه حس بد که از همین بحث طالب و مطلوب نشات میگیره باعث شد که خودشون پیشنهاد قطع رابطه را بدن.
احساس میکردم که نباید دیگه برم دنبالش تا اذیت نشه. تا یادش بره. من متاسفانه اصلا تجربه ناز کشیدن رو ندارم. وقتی میگفت به فلان دلیل که مثلا شما بدبینی و من نمیخوام میگفتم نیستم. اصرار میکردن که هستی و نمیخوام ادامه بدم. منم منطقی قبول میکردم که هر طور راحتی.
دفعه آخر گفتن که خانوادشون ناراضی هستند و من حتی دلیل نارضایتی شون رو نپرسیدم.
دستتون درد نکنه. خدا خوب کنه این دی ماهی ها رو. نمیدونم دختر ما نازش زیاده یا همشون همینطورن. ولی من ناز کشیدنم صفره. باید رو خودم کار کنم.
از متن و سناریو کاربردی تون هم کمال تشکر رو دارم. من کلا خودم شوخ طبعم. از طرفی هم قصد کردم که فردا تلفنی صحبت کنم. از این سیستم پیامکی بیزارم. بیش از سه ماهه که صدای همو نشنیدیم. مطمئنم که تاثیر صحبت کردن خیلی بیشتر از فرستادن متنه.
سعی مینم یه صحبتی تحت قالب کلی فرمایشات شما و با لحن و روحیات خودم آماده کنم و فردا تلفنی بهشون بگم.
شما رو نمیدونم ولی من زیادی سخت گیر شدم. یه حساسیت هایی که متاسفانه بعضا عقلانی هم نیستن.
همینطوره که میفرمایین. سعی میکنم اون حس خوبو دوباره بسازمش. فردا با خودشون تلفنی صحبت میکنم و اگر جوابشون به ادامه مثبت بود میرم و حضوری با پدرشون صحبت میکنم. اون بنده خدا هم آدم خوبیه. دلم روشنه که مشکل اساسی با من نداره. احتمالا فک میکنه که خیلی بچم. نهایت نهایتش هم دو تا چک بهم میزنه و بیرونم میکنه. اونم خیلی بد نیست. من تا حالا چک نخوردم. شاید بخورم و یه کم آدم شم.
فردا حتما میام و نتیجه اقدامات رو اطلاع میدم.
برام دعا کنین

علاقه مندی ها (Bookmarks)