به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 85

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 11 تیر 95 [ 17:12]
    سطح
    39
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    221

تشکرشده 334 در 103 پست

Array
    عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
    عید همگی مبارک.

از اینکه دوستان با معرفتی مثل شما دارم احساس خیلی خیلی خوبی دارم.

از همتون ممنونم. از امیر مسعود عزیز، آقای خالقزی، محیا ناز، محمد رضا، فدایی یار، خانوم مصباح که همیشه مزاحمشون هستم، دختر بیخیال و بقیه دوستان که زحمت کشیدن و نظرات و پیشنهادات و هشدارهای لازم مرقوم فرمودن تشکر ویژه دارم.

ببخشین که دیر اومدم. محدودیت 3 پست رو دارم.

نظرات همه رو چند بار خوندم. با خیلی از حرفاتون عمیقا موافقم.

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    در آخر تصمیم های بزرگ آدم های بزرگ میخواد با فکر و روح بزرگ همراه با جسارت و تفکر
    .
    .
    مسئله مهمتر که شوربختانه شما کوچک پنداشتی این موضوع را بعنوان یک شوهر یک همراه یک دوست یک پشتوانه قوی برای ایشون باشی مخصوصا از نظر عاطفی این برای خانوم ها بسیار مهمتر از مسئله مالی هستش.
    .
    .
    از نظر من میشه گفت: گند زدی به تمام معنا
    روم سیاهه. ولی یه واقعیته

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    مشکل شما تردید های بی جاتون بود!
    ویلیام شکسپیر می گن:
    تردیدها به ما خیانت می کنند و ما را از رسیدن به آنچه که لیاقت آن را داریم باز می دارند!!!

اگر شما اون دختر را دوست دارین.(دوست داشتن اینکه از روی منطق هست و هوس نیست. برای خود واقعی دختر هست) شما می بایستی برایشان تلاش می کردین.

رفتار پدر دختر الان کاملا طبیعی هست و اگر چنین رفتاری نمی داشتند باید شک می کردین.تازه پدرشون به نظر من تا الان با شما برخورد خوبی داشتند!
    .
    .
    شما داشتین ناز می کردین و اون خانم ناز شما را می خریدند و ایشون هزینه احساسی زیادی دادند!

منم بهتون کمک می کنم. چون بابای خود من هم خیلی سخت گیر هست احتمالا می تونم راهنماییتون کنم.
    متاسفانه تردید گاه و بیگاه و جود داشت. موضوع ازدواج برای من خیلی مهمه. همین اهمیت تصمیم گیری رو خیلی سخت کرد.

توی این مدت ایشون دو بار دیگه باعث شروع رابطه شدن و منم با روی باز استقبال کردم. اما هر بار یه حس بد که از همین بحث طالب و مطلوب نشات میگیره باعث شد که خودشون پیشنهاد قطع رابطه را بدن.

احساس میکردم که نباید دیگه برم دنبالش تا اذیت نشه. تا یادش بره. من متاسفانه اصلا تجربه ناز کشیدن رو ندارم. وقتی میگفت به فلان دلیل که مثلا شما بدبینی و من نمیخوام میگفتم نیستم. اصرار میکردن که هستی و نمیخوام ادامه بدم. منم منطقی قبول میکردم که هر طور راحتی.

دفعه آخر گفتن که خانوادشون ناراضی هستند و من حتی دلیل نارضایتی شون رو نپرسیدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها

اول از همه بهتون تبریک میگم بابت انتخابتون ..منظورم در کنار تمام حسن هایی که اون خانم داشتند این که ایشون متولد ماه دی هستند...
    افرادی بسیار عمیق هستند و دوست داشتنی...بسیار همیشه مرتب و اراسته و شیک پوش حتی اگه از یک خانواده متوسط باشند...می دونید مهم نیست خونه دار باشند...یا شاغل...کلا در هر لباس و پوششی از نظر کاری باشند یک مدیر خوب هستند و البته دوست داشتنی....هیچکی مثل یک زن متولد دی ماهی کمک های شوهرش به خانوادش رو طبیعی نمی دونه !! و حتی تشویقش هم می کنه...اونا خیلی دیر وسخت به کسی دل می بندند ولی وقتی هم دل ببندند بد جوری دل بستند خیلی عمیق...وقتی هم دل بکنند دیگه کندند طوری که اصلا باورتون نخواهد شد!!! کلا ادمای با شخصیتی هستند و با کلاس خاص خودشون....اقا مبین یک خانم متولد دی ماه وقتی به فردی علاقه مند بشه با خیلی چیزاشون کنار میان اونا خیلی روح بزرگ و عمیقی دارند که بعضی چیزا بخواد براشون مهم باشه...مهم اون روح جاه طلبی و امید به ساختن اینده ای روشن همسرشون مهمه که شما به نظرم داشتید و همین کفایت می کرد...راز دل بردن از یک خانم متولد دی ماهی این هستش که متوجه بشه همسرش به اینده خیلی خوشبین هستش براش تمام تلاششو خواهد گذاشت و و در کسب همه چیز روحیه سیری ناپذیری داره

اقا مبین بعضی اشتباه های شما بسیار بزرگ و نا بخشودنی بود در این رابطه.

اقا مبین همه چیزو با هم که نمیشه داشت...این که همچین خانمی می خوای ازدواج کنی بعدش انتظار داری در بعضی موارد ایشون سلطه جو نباشه !؟ مثلا همون ماجرای قدم زدن...قطعا وصلت با چنین دختری یکی از موارد همیشگیش ناز کردن ایشون و ناخریدن شماست پای ثابتش به شرطی که قضیه هم لوث و هم لوس نشه....شما باید راهشو یاد بگیری.
    دستتون درد نکنه. خدا خوب کنه این دی ماهی ها رو. نمیدونم دختر ما نازش زیاده یا همشون همینطورن. ولی من ناز کشیدنم صفره. باید رو خودم کار کنم.

از متن و سناریو کاربردی تون هم کمال تشکر رو دارم. من کلا خودم شوخ طبعم. از طرفی هم قصد کردم که فردا تلفنی صحبت کنم. از این سیستم پیامکی بیزارم. بیش از سه ماهه که صدای همو نشنیدیم. مطمئنم که تاثیر صحبت کردن خیلی بیشتر از فرستادن متنه.
    سعی مینم یه صحبتی تحت قالب کلی فرمایشات شما و با لحن و روحیات خودم آماده کنم و فردا تلفنی بهشون بگم.

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    اینطور که من متوجه شدم ؛ شما هم مانند من خیلی در انتخاب شریک زندگی مراقب و محتاطید البته حق دارید ؛ همین احتیاط باعث میشه که کسانی مانند ما برای انتخابشون به زمان بیشتری احتیاج داشته باشند، ولی این امر برای خودمون قابل درکه ، نباید انتظار داشته باشیم ، طرف مقابل هم بتونه این مسله و درک کنه، ممکنه این زمان طولانی برای تصمیم گیری و حساسیت ها روی موضوعات مختلف و به پای این بذاره که شما انسانی هستید که نمیتونید تصمیم بگیرید و هر دفعه نظرتون دچار تغییر و تحول میشه، در صورتی که شما بخاطر اینکه آدمی مسولیت پذیری هستید میخواستید تمام جوانب و بسنجید بعد تصمیم بگیرید حتی اتفاقا بخشی از نگرانی های شما و احتیاط شما مربوط به طرف مقابل میشده که مبادا در آینده مشکلی پیش بیاد و طرف مقابلتون که در آینده قراره همسرتون بشوند اذیت بشند.

خب درک این مسله کمی سخته، چون طرف مقابلتون حال خودشون یا خانواده اشون در ذهن شما که نبودن ، آنها اینطور برداشت کردن شما نمیتونید تصمیم بگیرید و کسی هم که در تصمیم گیریش مطمعن نباشه انسان قابل اعتمادی نیست برای همین نتونستن بهتون اعتماد کنند و دخترشون و به شما دهند.

از طرفی من حس میکنم ، قبلا چون این خانم شرایطشون خیلی خوب بوده ولی گویا از نظر شما ، شما رو پسندیده بودن و راغب به ازدواج با شما بودن ،یک جورایی شما حس کردید ایشون زیادی سهل الوصول هستند برای همین هم فکر کردید تصمیم گیرنده و انتخاب کننده فقط فقط شما هستید و از طرف اون خانواده همه چی حل شده است ، برای همین هم فکر کردید شما هنوز خیلی وقت دارید برای فکر کردن ؛ ولی وقتی با پیشنهاد دوباره شما این خانواده مقاومت کردن راغب تر شدید ، چون ایندفعه سخت بدست می آیند برای رضایتشون باید تلاش کنید ، بنظرم شرایط خوبی پیش آمده هم برای شما هم ایشون ، چون اینطوری بنظر خودتون حتی بعد از ازدواج میدونید کسی همسرتون شده که به راحتی بدست نمی آمدن اما شما تونستید با ایشون ازدواج کنید برای همین یک حس قدرت و توانایی زیادی درونتون حس میکنید و برای این خانم هم خیلی خوب شده چون اینطوری شما بیشتر قدرشون و میدونید ولی اگر اون اول شما با شک و دودلی باهاشون ازدواج میکردید ممکن بود قدرشون اینقدری که الان خواهید دونست ، اون موقع درک نمیکردید.
    شما رو نمیدونم ولی من زیادی سخت گیر شدم. یه حساسیت هایی که متاسفانه بعضا عقلانی هم نیستن.

همینطوره که میفرمایین. سعی میکنم اون حس خوبو دوباره بسازمش. فردا با خودشون تلفنی صحبت میکنم و اگر جوابشون به ادامه مثبت بود میرم و حضوری با پدرشون صحبت میکنم. اون بنده خدا هم آدم خوبیه. دلم روشنه که مشکل اساسی با من نداره. احتمالا فک میکنه که خیلی بچم. نهایت نهایتش هم دو تا چک بهم میزنه و بیرونم میکنه. اونم خیلی بد نیست. من تا حالا چک نخوردم. شاید بخورم و یه کم آدم شم.

فردا حتما میام و نتیجه اقدامات رو اطلاع میدم.

برام دعا کنین
    عاشق شدن ساده است، در عشق ماندن هم دشوار نیست

تنهایی انسان سببی کافی برای این مهم است.

اما تلاش سختی که به زحمتش می ارزد

پیدا کردن یاریست که به لطف حضور مستمر او

بتوانیم کسی بشویم که میخواهیم.

ویرایش توسط mobin31080 : سه شنبه 08 دی 94 در ساعت 23:07

2. 3 کاربر از پست مفید mobin31080 تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (سه شنبه 08 دی 94), مصباح الهدی (پنجشنبه 10 دی 94), صبا_2009 (سه شنبه 08 دی 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)