ممنون بسیار مفید واقع شد.سلام دوست محترم...
امیدوارم اون چه خیر و صلاحت هستش اتفاق بیفته...
به نظرم به قول دوستمون منطقی رفتید جلو...البته راه های بهتری هم بود که دیگه بگزریم...اما در ادامه کارایی که میگم رو حتما انجام بدید هر چند سخته ولی مطمئن باشید ضرر نمی کنید...شما تو این مدت اون خانم رو در نظر گرفته بودید و پسندیدید و در نهایت بهشون پیشنهاد دادید..در صورتی که ایشون شاید ذره ای به این موضوع فکر نمی کردند...حالا ایشون در حال فکر کردن و انالیز کردن شما هستند تا ببینند به چه نتیجه ای می رسند...شک هم نکنید به احتمال زیاد به خانواده یا لااقل مادرشون گفتند... پس از این جا به بعد خیلی باید مواظب و محتاط باشید اگه بهتون نظر مثبتی دارند با سهل انگاری منفیش نکنید...
من نمی دونم چرا شماره و چطور شماره ایشون رو داشتید و رابطه در چه حدی بوده...ولی توصیه اکید می کنم حداقل به مدت چندین هفته یعنی تا پایان دی ماه و امتحاناتون !!! بهشون هیچ پیامی ندید و کلا خیلی خویشتن دار باشید و مطمئن باشید اگه واقعا ایشون به شما راغب باشند با پیام ندادن و... هیچ از دستشون که نخواهید داد احتمالا بیش تر نظرشون مثبت هم خواهد شد...
به نظرم بهترین موقع برای گرفتن جواب بعد اخرین امتحانشون هست... اگه بتونید متوجه بشید اخرین امتحانشون چی هستش و همچنین متوجه بشید از چه مسیری خونه میرند اخرین امتحان توی راه خیلی محترمانه و البته غافل گیرانه اول از همه باهاشون احوال پرسی کنید ... بعدش یک عذر خواهی ویژه کنید که درست قبل شروع امتحانا بهشون پیشنهاد دادید و ذهنشون رو درگیر کردید و بگید شاید بهتر بود بعد امتحانای ترم درخواستمو بهتون می گفتم و در نهایت بگید به هر حال لااقل امیدوارم تاثیر منفی رو امتحان و درس هاتون نذاشته باشه و همچنین بگید اگه اون محلی که دارید باهاشون صحبت می کنید دلیلش این هست که بچه های دانشگاه خواستید متوجه موضوع نشند و همچنین بگید اگه این مدت بهشون پیامی ندادید دلیلی بر بی احترامی شما به ایشون نذارند و شما می خواستید هم ایشون خوب فکر کنند و هم فکر و ذهنشون بیش تر متمرکز درس و امتحاناشون باشه.
و همچنین خود خودتون باشید قرار نیست کار خاصی انجام بدید... ان شاالله اگه بعد ترم نظرشون مثبت باشه شما هم شکر خدا شرایطشو دارید خواستگاری و... و اگه هم منفی براشون ارزوی خوشبختی کنید و کلا دیگه برای همیشه رابطه رو قطع کنید.ضمنا توصیه می کنم به هیچ کدوم از دوستاتون راجب علاقه و... چیزی نگید و امیدوارم نگفته باشید دیگه دلیلش بماند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)