درود بر جناب خوشبختی و همسر محترمشان
راهکارهایی که به شما بعنوان آقا داده میشه با راهکارهایی که به همسرتان داده میشه متفاوت هستش بهتره این تایپیک توسط یکنفر از شما دنبال بشه و بر طبق همین قانون همدردی حرکت کنید.اول اینکه با خوندن تاپیکهایی که زن و شوهر باهم حضور دارن ، دلیل تاکید زیاد همدردی به اینکه زنو شوهر نباید با هم عضو باشن یا اگه هستن نام کاربری همو ندونن ، مشخص میشه.
اول جناب خوشبختی عزیز:
در مورد پست اول شما خوب متوجه شدی مسئله تفاوت فرهنگی هستش که وجود داره کاری که خود من انجام میدم و نتیجه هم گرفتم اینه البته خانواده و ما همسرمان فرهنگ مشترک داریم در مورد وظایفی که مطرح کردید در مورد خانوادشون مثلا همچین اتفاقی بیوفته توی خانواده من با همسرم هماهنگ میکنم براش توضیح میدم و مراسمات و مراحلی که باید طی بشه را توضیح میدم اینطوری همسرم در جریان کامل قرار میگیرن و بعد به روش و فرهنگ خاص خودشون توضیح میدن به خانواده خودشان بقول معروف اینجا بنده یا همسرم میشیم مشاور و راهنما تا حالا هم اصلا مشکلی نداشتیم خداروشکری
در مورد وجود برادر همسرتان در منزل شما خیلی خلاصه بگم بنده خودم متاهل هستم و 4تا داماد هم داریم توصیه شخصی من اینه حفظ فاصله همراه با احترام بهترین روش هستش برای اینگونه روابط حرف من نشانه این نیست که خدایی نکرده شما و یا برادر همسرتان مسئله یا مشکلی دارید نه توصیه من بخاطر حفظ رابطه مناسب داماد با خانواده همسر هست
این توصیه برای شما چون فقط پست اول و آخر همسر محترمان را خواندم.
بنظر من تفاوت فرهنگ ها نداشتن مهارت های ارتباطی داشتن توقع از یکدیگر و خانواده هاست بهتره مقالات سایت را مطالعه کنید صحبتی دارید همراه با احترام مستقیم بیان بشه بصورت صحیح و درست.
ولی نظر شخصیم اینه:شما دوتا خوشی زده زیر دلتون بیش از اندازه از همدیگه توقع و انتظار دارید بابا زندگی مشترک یعنی همین الان احساسی که همسرت داره ناراحتی و دلخوری از همون اول تا الان بنظر من این توی ذات خانوم ها هستش و یکچیز کاملا عادیه اولا سخت بود ولی الان بعضی وقتها دلم واسه غر زدنها و گیر دادن های خانومم تنگ میشه چون این توی وجودشه دوسشدارم برای همین غر زدنش برام شیرینه شما و همسرت همدیگه رو دوست دارید این عالیه از اون صبحانه بردنت واسه خانومت توی اداره مشخصهیعنی من یکی ظرف بشورما اینکارو انجام نمیدم اونم چی جلوی همکارهای مردمان. خلاصه بخوام بگم میشه این:
زندگی مشترک یعنی همین عشق و محبت و ابراز علاقه و بردن صبحانه برای همسر و درست کردن غذا و پوشیدن لباس و آرایش کردن با عشق و دست در دست همدیگه قدم زدن و در آغوش گرفتن یکدیگر تا قهر کردن و دلخوری و صدا کلفت کردن و ناراحتی و ناز کردن و از این اتفاقهایی که افتاده زندگی مشترک یعنی همین مشکل شما نیست زندگی من و همسرم هم همینجوریه زندگی خیلی از زوجین که همانند شما عاشقانه همدیگه رو دوست دارن هم همینطوریه کاری که یمشه کرد بالا بردن آگاهی و مهارت برای بهتر شدن کیفیت زندگی
از صفر تا 100 بخوای نمره بدی خودت و همسرت چند میدین به زندگیتون؟!! مطمئنا بالای 80 نمره میدی
زوج مناسب نمره ای که میدن از 55 به بالاست از نظر مشاورین یعنی زوج خوبی هستند توی زندگی مشترک.سایت همدردی رو بخون واسه چی تاکید میشه از طرف مشاورین زندگیتان را حفظ کنید با چنگ و دندان و همیشه این جمله رو بکار میبرن:حفظ این زندگی مشترک هر چند مشکل انرژی خیلی کمتری ازت میبره تا درست کردن یه زندگی مشترک جدید
رابط شوهرتان با خانواده شما کاملا معمولیه میشه گفت خوب هست و همینطور رابطه شما با خانواده شوهرت و رابطه دوتا خانواده هم با توجه به تفاوت های فرهنگی از نظر من بعنوان شخص سوم خوبه
شما توقعتان بالاست و از اون مهمتر من جای شما دوتا آدم بالغ و باسواد بودم میشستم و حساب میکردم بخاطر چیزهایی که دارم باید خدارو شکر کنم شما همدیگه رو دارید به همدیگه علاقه داردی عاشق هم هستید از این بالاتر آخه چی میخواین؟لازم نیست بهترین باشیم لازم نیست نمره 100 داشته باشیم همینکه تلاشمان را میکنیم بنظرم خیلی خوبه خودم رو قبل شما میگم
پ.ن: آقا من یکی چهار چنگولی موندم چجوری جلوی اونهمه همکار مرد واسه خانومت لقمه میگیری میبری!!!یعنی واقعا نمیترسی از تیکه هایی که بهت میندازن و پشتت حرف میزنن!خدایی به من یکی پول هم بدن اینکارو نمیکنمیعنی دفعه اول وقتی خوندم اینکارو میکنی خدایی با سر میخواستم برم توی دیوار .
بیخیال مشکلات مهم اینه همدیگه رو دارید بقیش حله فدات شم![]()

یعنی من یکی ظرف بشورما اینکارو انجام نمیدم اونم چی جلوی همکارهای مردمان. خلاصه بخوام بگم میشه این:
لازم نیست بهترین باشیم لازم نیست نمره 100 داشته باشیم همینکه تلاشمان را میکنیم بنظرم خیلی خوبه خودم رو قبل شما میگم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)