سلام دوست عزیز
ببینید شما در ذهن و فکر ایشان ممکن است به عنوان یک گزینه برای ازدواج مطرح باشید اما آن گونه که از شواهد امر بر می آید به قطع یقین یک اولویت محسوب نمیشوید..
تا زمانی هم که در همان جایگاه قبلی خودتان (یک گزینه انتخاب)حضور داشته باشید و باقی بمانید باید این توقع را داشته باشید که با هر گزینه دیگری مقایسه شوید..
به نظر من بهتر است هر چه زودتر موضع خودتان را به عنوان خواستگار این خانم مشخص کنید ...یک بار دیگر این مرتبه با آمادگی و تحکم بیشتر پیشنهاد ازدواج خودتان را مطرح کنید...و حتما این نکته را به ایشان گوشزد کنید که این مرتبه دفعه آخری هست که این پیشنهاد را تکرار میکنید و در صورت پاسخ منفی بیشتر از این صلاح نمیبینید که رابطه خودتان را به هر صورتی با ایشان حفظ کنید...
در بدترین شکل ممکن از این حالت بلا تکلیفی خارج میشوید و دیگر قرار نیست با فرمول های ساختگی ذهن خودتان حرف دل ایشان را تشریح و تفسیر کنید...اگر هم که همه چیز بر وفق مراد پیش رفت که مبارکه و یک شیرینی به ما بدهکاری.
راستی به هیچ وجه من الممکن وقت را با صبر یا بهتر بگویم سکت بد موقع و بی جا نکشید ...من این نمونه از صبر را به وقت کشی بازیکنان کشور های حاشیه خلیج فارس در بازی فوتبال تشبیه میکنم با این تفاوت که در دقیقه نود نتیجه بازی برگشته و اکنون بازیکن و تیمی که به هوای برد خودش را روی زمین انداخته است بازنده میباشد...فراموش نکنید که شما هم اکنون در معرض مقایسه هستید نه یک اولویت انتخاب..
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)