سلام خانم یاس بنفش...
خواهش می کنم...نظر لطف شماست...
راستش ببنید تمامی شواهد و قراین نشون از این داره که اون اقا سر خود این کار رو نکرده و به احتمال زیاد با هماهنگی مسئولتون بوده...البته بنده فقط با نوشته های شما نظر می دم و استنباطم این هستش...که اگه این طوری باشه واقعا باید بگم برای مسئول اون جا متاسف هستم ؟! ایشونو واقعا شما قبول دارید به درایتشون؟! چون اگه اون اقا چه اولش چه وسطش ایشون رو در جریان می ذاشتند به نظرم عاقلانش این بود ایشون چه خودش یا واسطه ای رو می فرستادند اول از همه جویا می شدند شما قصد ازدواج دارید..معیارتون بیش تر چیه بعدش در نهایت می گفتند فلانی پسر خوبیه و شما هم محترمانه نظرتون رو می دادید...
راحب مثل اون خانم به نظرم بهترین حالت این بود ایشون یک روز بدون این که به کسی بگند...همون روزی که اون اقا براشون مزاحمت ایجاد می کرد باید خیلی قاطع می گفتند (چون یک اشنایی هم با هم داشتند) لطفا حد و حدود خودتون رو رعایت کنید حتم دارم همسرم متوجه بشند شما نگاه بدی بهم داشتید حتی اتفاقات خیلی بدی خواهد افتاد ..حتی همسر خودتون متوجه قضیه بشند ... یا چنین رفتارهای مشابه ای ... و هر چیزی لااقل جز فرار...در نهایت اون اقا دیگه ادامه نمی دادند..البته اگه ادامه می دادند باز خودش داستانی داشت و..
در ادامه هم بگم بنده جای شما بودم به جای درگیر بازی مسئولتون شدن به کنکور پیش رو و سایر هدف های مهم زندگیم فکر می کردم..و یه جورایی حتم دارم اقای مسئول لجش گرفته اومده این طوری لج شما رو در بیارند و گویا تا حدی شده برای یک روز موفق به این امر شدند...ببنید شاید تا دیروز حس خوبی داشتید چون این طور فکر می کردید به هر حال فردی پیدا شده خاطر خواه شما شده حتی گیریم شما یک درصد هم از ایشون خوشتون نیومده باشه ولی کلا این که فردی از ادم خوشش بیاد اونم برای ازدواج بهش حس خوبی دست میده... حالا این طور فکر می کنید که مثلا مسئولتون خواستند بگند حالا فکر نکنید خبری بوده و....
خانم یاس بنفش بدون تعارف...با علم به این موضوع که اون اقا فرد مناسبی برای ازدواج با شما نبودند شما بهترین یا یکی از بهترین راه ها رو انتخاب کردید از نظر بنده...هیچ هم حس سرزنش نکنید...ببخشید ولی بازی نخورید جه اون اقا ازدواج کرده باشند چه نکرده باشند...اون اقا هم اگه واقعا ازدواج کردند ان شاالله خوشبخت بشند...
به نظرم تجربه ی خوبی بود...حواستون رو جمع کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)