سلام به همه دوستاي خوبم
ببخشيد كه خيلي وقته اينجا نيومدم،
اتفاقاي خيلي خوبي افتاده:
١-الان حدود ١ ماه هست كه اومدم شهري كه همسرم قبول شده و شكر خدا، شكر خدا داريم به خوبي زندگي مي كنيم، اين مدت هم مشغول اسباب كشي و .... بودم و چون تقريبا همه كارها رو به تنهايي انجام دادم فرصت نشد كه بيام اينجا و با شما دوستاي خيلي خوب و مهربونم كه تووي بدترين روزهاي زندگيم باهام همدردي كردين و مشاوره دادين صحبت كنم
٢- از چهارتا پرونده اي كه تووي كرمان عليه همسرم مطرح بود تا حالا ٢ تاش به نفع ما راي صادر شده و به ٢ تاي ديگه خيلي خوش بين هستم
٣- تووي اين گير و دار اسباب كشي ٣ بار بابت اين پرونده ها رفتم كرمان، در ٢ تا از دادگاهها طرف دعوا (همسر سابق همسرم) رو ديدم و بعداز دادگاه دوم باهاش حدود١ ساعت صحبت كردم، مي دونست كه من همسر رضاهستم، جالب اينجاست كه ارتباط احساسي و خوبي بينمون شكل گرفت، و مهمتر اينكه از صحبت با اون خانم متوجه شدم همسرم اصلا راجع به ازدواج قبليش بهم دروغ نگفته، وقتي با همسرم راجع به اين مكالمه يك ساعته صحبت كردم خيلي تعجب كرد كه ارتباط به اين خوبي بينمون شكل گرفته....
٤- همسر سابقش نكاتي روگفت از مداخلات مستقيم خانواده همسرم كه اختلاف اونها رو شديدتر كرده و در نهايت به جداييشون ختم شده، همه رو به همسرم گفتم و تقريبا همه رو خودش تاييد كرد وبهم اطمينان خاطر داد كه ديگه اجازه نمي ده اشتباه ١٢ سال پيشش دوباره تووي زندگيش تكرار بشه و كسي در زندگي مشتركش دخالت كنه.....
٥- بدون اينكه من دخالتي كنم تووي همين رشته چشم پزشكي داره ادامه تحصيل مي ده و شكر خدا از استرساش كم شده وبه مرور داره به كارش و به خودش مسلط مي شه،
٦- همسرم چندين بار بابت بد رفتاريها و قدر ناشناسيهاي تابستون گذشته ازم عذرخواهي كرده، خودش اذعان كرده كه رفتارش به دليل استرس زياد ناشي از پرونده ها و مسايل مالي و نتيجه امتحاني كه داده بود خيلي نادرست بوده و عكس العملهاش مناسب نبوده....
دوستاي عزيزم از همه تون خيلي خيلي ممنونم، بابت راهنماييهاتون، همدرديها و دلسوزيهاتون،
هنوز هم مشكلاتي هست مثل مشكلات مالي كه البته از قبل بيشتر شده، يا روح زخمي من كه حالا كه از بحران اومديم بيرون انگار تازه دارم دردزخمهاي روحم رو حس مي كنم، اماشكر خدا اون كابوس وحشتناك تموم شده
دارم سعي مي كنم روحم رو ترميم كنم، دارم سعي مي كنم از تجربه هام استفاده كنم
الان ديگه مي دونم براي همسر خوبي بودن بايد خيلي مهارت كسب كنم، تشكيل خانواده دادن و اداره كردن خانواده و حفظ خانواده و آرامش داشتن يك كار كاملا تخصصيه اما من از اين نكته غافل بودم و خيلي ساده انگارانه فكر مي كردم همين كه دو نفر همديگه رو دوست داشته باشن، همينكه صادق باشن با هم كافيه، اما الان ني دونم كافي نيست.....
باز هم از همه شما خيلي خيلي خيلي ممنونم و مطمئنم كه هميشه به راهنمايي هاتون مديونم.
براي همه تون آرزوي آرامش، شادي، تندرستي ، پيروزي و بهروزي مي كنم. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

علاقه مندی ها (Bookmarks)