إ
می خواستم یه تاپیک به اسم "دفتر خرسندی" ایجاد کنم، اما می بینم آبجی تاپیکم قبلا متولد شده. ایده دفتر خرسندی یه مقدار متفاوت از این تاپیکه، اما به اندازه ای شباهت وجود داره که نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست.
من خیلی چیزها دارم که بنویسم،
- یه بچه مگس کوچولو رو که خیس شده بود، نجات دادم. گذاشتم کنار بخاری خشک شد و رفت که زندگی کنه.
- پدر از "من" خواست ببرمش دکتر.
- دوره برنامه ریزی مفرحی که برای انجام یه کاری در نظر گرفته بودم، فردا تموم می شه. علاوه بر اینکه نتیجه بهتر از برنامه های سخت گیرانه قبلیه، الان نه تنها خسته نیستم، بلکه خیلی هم انرژیم بیشتر شده.
- یه نشونه از تغییر روحیه ی منفی نگرانه ی مامان دیدم. امروز برنامه هایی که در این مورد داشتم رو مرور کردم و افق های روشنی در مقابلم می بینم.
- با خیال راحت می رم خونه مامان اینا، اونا هم خیالشون از با من بودن راحته. کم کم داره باورشون می شه که لازم نیست مدام مراقب باشن عصبانی و کلافه نشم.
- یه دفتر دارم که اسمشو گذاشتم دفتر خرسندی، شب ها کارهای خوبی که انجام دادم یا اتفاقات خوبی که افتادن رو می نویسم. باعث می شه کل روز رو در جستجوی اتفاقات خوب موشکافی کنم. ذهن FFM م داره یاد می گیره به جای خطاها، به رخدادهای خوب توجه کنه.
FFM: Fault Finding Mind
- - - Updated - - -
مرسی آقای محمدرضا، تاپیک سازنده ای ایجاد کردید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)