به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 15 اسفند 94 [ 21:11]
    سطح
    24
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    134

تشکرشده 120 در 36 پست

Array
    اقای اکونومیست حتما ریشه یابی کنید این مسئله رو. من با نظر بعضی از دوستان تا حدی موافقم ولی احساس کردم اون جوابی که باید به شما از نظر من داده میشد اینجا گفته نشده برای همین دست به کیبورد شدم.

شاید بهترین کار این بود که یه کم رفت و امدتونو کم میکردید نه اینکه مادر شما تماس بگیرن و گله کنن، در نظر خانمتون و خانوادش این نشونه ضعف شماست. حالا بریم سر بحث اصلی:
    رفتار شما و خانوادتون در قبال خانمتون وقتی میان خونه شما چجوریه؟؟ ببینید من اگه یه روز ازدواج کنم و خانمم بیاد خونه ما، مسلما لباسشو نمیدم دستش بره خونه خودشون بشوره یا از لباسشویی استفاده میکنم یا میگم خودش تو خونه ما بشوره! یا نهایتا خودم واسش میشورم البته با ذوق و علاقه

ببینید چرا این ذوق و علاقه تو خانمتون نیست، اینجا بحث این نیست که وظیفه کیه، چیکار کنه، چیکار نکنه. بحث اینه که دختری که 9 ماه عقد کرده خیلی بیشتر باید هوای شوهرشو داشته باشه. حالا یا مقصر شوهره یا خانم. اقتدارو استقلالتونو نشون بدید به خانمتون حتی اگه نیاز شد رفتو امدتونو کمتر کنید و از خانمتون بخواین بیان خونه شما

2. 3 کاربر از پست مفید capitan2 تشکرکرده اند .

economist (چهارشنبه 11 آذر 94), ستاره زیبا (پنجشنبه 12 آذر 94), شیدا. (چهارشنبه 11 آذر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 خرداد 95 [ 09:17]
    سطح
    8
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh_r نمایش پست ها
    کار اونها درست نبوده اما کار شما هم از ابتدا درست نبوده که باعث شده مجالی برای کار اشتباه اونها ایجاد بشه

خوب عزیز من دختر مردم رو عقد کردی 9 ماه رفتی خونشون و خوابیدی و برگشتی بسه دیگه.
    به نظر من پشت این حرکتشون یه معنی واضح وجود داره که بهتره ببینیدش. 9 ماه عقد بودن کم نیست.

بعضی وقتها ما باید خودمون اول احترام خودمون را نگه داریم بعد از دیگران انتظار داشته باشیم.
    عقدی که طولانی بشه مشکلات بدی ایجاد میشه که گاهی ترکشهاش در ادامه در بدن زندگی هم باقی میمونه

شما وقتی عقد کردید یعنی اون دختر زن شماست. اینکه اونها برای لباسهای شما جا ندارند بهتر از اینه که شما برای دختر اونها که زن شماست جا ندارید.

ضمنا مادرت هم بجای تلفن زدن بهتر بود به شما میگفت یه مدت سنگین برخورد کنید و اونجا نرید تا خودشون متوجه بشن. این تاثیرش بیشتر بود.

ببخشید یکم تند بهت گفتم چون اگر گوش نکنی زندگیت قبل از ازدواج از هم میپاشه.
    بعضی وقتها فکر کن اون دختر خواهر خودته.
    همسر من دانشجو هست هنوز و به درخواست خانواده خودش تا اتمام تحصیلات میخواد تو عقد باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط افسونگر نمایش پست ها
    برادر محترم..با اینکه من هنوز جواب تاپیکم را ندادم اما خواستم یه صحبت گذرا داشته باشم.
    شما بی دلیل ناراحتی...شما از شهر دیگه ای و ایشون از شهر دیگه مطمین باشید آداب و رسومتون باهم خیلی فرق میکنه و این دلیل بی احترامی نیست. و شاید موضوعات دیگه هم پیش بیاد که فقط سوتفاهم باشه نه بی احترامی یا هر چیز دیگه ای..
    شما در خانه پدر خانومتون رفت و آمد دارید و در عقد.انتظار اینکه مادر خانومتون رخت شما رو بشوره از نظر من بیجاست.مگه شما خونه خودتون بودید که از حرف خانومتون ناراحت شدید.
    ببینید مثلا در خانواده ما اگر داماد لباس کثیفی هم داشته باشه اصلا اجازه نمیده که خانواده خانومش اونو بشورن.
    مسلما بد میدونه این موضوع رو و اصلا توقعی نداره.حالا لباس شستن یک مثال بود کلا برای هرکار شخصی این اتفاق میفته.
    همین تفاوت فرهنگهاست که متاسفانه کدورت پیش میاره و متاسفانه با حرفزدن و بیان کردن ناراحتی به طور مستقیم اوضاع بدتر میشه.به قول دوستمون در لاک دفاعی قرار میگیره.بهتره به جای اینکه از موصع دلخوری بیانش کنید از موضع سوال و کنجکاوی مطرحش کنید تا دلیلش براتون روشن باشه.
    زندگی زیباست با مسایل کوچیک خرابش نکنید.
    ما همشهری هستیم من فقط محل کارم شهر دیگه ای هست، منم تا الان همین کار رو کردم همونطور که اشاره کردم مدتی هست گرفتار هستم و نمیرسم من هم توقع همچین کاری نداشتم اما توقع احترام رو هم داشتم،اگر مادر ایشون ادعا میکنه من پسر ندارم و تو پسرمی هر مادری برای پسرش این کار کوچیک رو انجام میده والا با یک طوطی هم تمرین کنی بهتر ازین میتونه حرف بزنه

نقل قول نوشته اصلی توسط capitan2 نمایش پست ها
    اقای اکونومیست حتما ریشه یابی کنید این مسئله رو. من با نظر بعضی از دوستان تا حدی موافقم ولی احساس کردم اون جوابی که باید به شما از نظر من داده میشد اینجا گفته نشده برای همین دست به کیبورد شدم.

شاید بهترین کار این بود که یه کم رفت و امدتونو کم میکردید نه اینکه مادر شما تماس بگیرن و گله کنن، در نظر خانمتون و خانوادش این نشونه ضعف شماست. حالا بریم سر بحث اصلی:
    رفتار شما و خانوادتون در قبال خانمتون وقتی میان خونه شما چجوریه؟؟ ببینید من اگه یه روز ازدواج کنم و خانمم بیاد خونه ما، مسلما لباسشو نمیدم دستش بره خونه خودشون بشوره یا از لباسشویی استفاده میکنم یا میگم خودش تو خونه ما بشوره! یا نهایتا خودم واسش میشورم البته با ذوق و علاقه

ببینید چرا این ذوق و علاقه تو خانمتون نیست، اینجا بحث این نیست که وظیفه کیه، چیکار کنه، چیکار نکنه. بحث اینه که دختری که 9 ماه عقد کرده خیلی بیشتر باید هوای شوهرشو داشته باشه. حالا یا مقصر شوهره یا خانم. اقتدارو استقلالتونو نشون بدید به خانمتون حتی اگه نیاز شد رفتو امدتونو کمتر کنید و از خانمتون بخواین بیان خونه شما
    مرسی ، تماس مادرم که دست من نبوده از جانب خودش تماس گرفته ، ولی از راهنمایی شما سپاسگذارم.

4. کاربر روبرو از پست مفید economist تشکرکرده است .

miss seven (چهارشنبه 11 آذر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)