خانم بهار. مشکل همینجاست. شما دخترید و فکر میکنید پسرها چون انتخابگر هستن پس به راحتی میتونند جلو برند و اگر ده بارم جواب منفی بشنوند براشون چیزی نیست! در صورتی که اینطور نیست. شما هم اگر پسر بودید و برای چهار پنج نفر جلو میرفتید و همون جلسه اول جواب منفی میدادند بعید میدونم به این راحتی قبول میکردید که بازم دنبال انتخاب باشید و مطمئن باشید تو روحیتون اثر میذاشت! گفتید که به دخترا میگفتم فرصت میدادند تا خودمو نشون بدم و...م هیچ وقت به دختری که یه جلسه با من حرف زده و جواب منفی داده همچین حرفی نمیزنم. چون حتما اون دختر نمیخاسته که بدون حتی فکر بیشتر جواب منفی داده. هر کدومشونم گفتند جوابشون منفیه منم بلافاصله گفتم به سلامت. دیگه دوره اصرار و ببخشید التماس به دخترا سر اومده. هم پسر خوب الان کم شده هم دختر خوب واگر کسی موقعیتشو از دست بده خودش ضرر کرده و این چیزها التماس بر نمیداره!! من فقط از این زورم گرفت که دختری که خودش معمولیه و خیلی بعید میدونم حتی یک پسر با وضعیت معمولی همچین دختری رو انتخاب کنه خیلی راحت بهت جواب منفی میده!!! خب وقتی معمولیاشون اینجورن کسایی که بالاترن دیگه چطورن!! اونا دیگه خدا رو هم فکر کنند بنده نباشن!! نخیر خانم. من هیچ وقت دیگه به دختری پیشنهاد نمیدم.. بعضی دخترا حقشونه مجرد بمونند.. اینکه تو سالم باشی. تحصیلات داشته باشی. کار خوب داشته باشی. خانواده خوب. و خیلی چیزهای دیگه همش الکیه. اتفاقا دخترای معمولی بدترن.. من اگر روزی بخام به دختری پیشنهاد بدم این سری به یکی پیشنهاد میدم که ظاهرش خوب باشه. چون اون موقع جواب منفی بگیری حداقل دلت نمیسوزه این چرا بهت جواب منفی داده!!! اینا رو برا این نوشتم چون خیلی جاها دیدم دختر خانم نوشته ما هیچی از آدم ایندمون نمیخایم فقط سالم باشه و کار داشته باشه و.. حالا ما که شکر خدا همه چی رو داشتیم پس چی شد!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)