1 –شوهری که تصور می کند لباس زیبا و آرایش و مرتب و منظم بودن برای خانم هاست. و به نیازهای عاطفی جنسی خانمش بی توجه هست.
2 – شوهری که شکایت خانواده همسرش را به خانمش می کند. پشت سر خانواده او مرتب بدگویی می کند.
3 – شوهری که مراودات و ارتباط با خانواده خودش را به بهترین کیفیت و با بیشترین کمیت انتظار دارد، اما در رفت و آمد با خانواده همسرش ضعیف ظاهر شده و ارتباطش کمرنگ هست و به خانمش می گوید به تنهایی با آنها ارتباط داشته باش.
4 – شوهری که مرتب از خانمش توقع زیاد دارد، انتظارت زیاد دارد، اما به این فکر نمی کند که خانمش چه انتظاراتی ممکن است از او داشته باشد و او بی توجهی کرده باشد.
5 – شوهری که به اشتباه تصور می کند با صدای بلند، عصبانیت، بحث و جدل، قهر، بهانه جویی، دشنام، سکوت و سایر شیوه های مخرب، نارضایتی خود را به خانمش می فهماند و فکر می کند اینطوری او را تنبیه و ادب می کند.
6 – شوهری که از حقوق شرعی و عرفی خود سوء استفاده کرده و به جای منافع خانم و خانواده اش، در پی ارضاء اختلال شخصیت خود هست.
مثال: سوء استفاده در اجازه دادن ورود وخرج خانم از منزل ، حق تحصیل و شغل خانم، حق مسکن، حقوق اقتصادی و ....، لذا این ها را بهانه ای برای آزار همسرش قرار دهد و نه به خاطر حفاظت از همسرش و خانمش، بلکه برای مشکلات و بدبینی های خودش به همسرش فشار بیاورد و به او ظلم کند.









پاسخ با نقل قول

علاقه مندی ها (Bookmarks)