مادامی که اینجوری فکر کنید مطمن باشید که طرد هم میشید. چون تمامی رفتار و اعمالتون بر اساس این تفکر و یا بهتر بگم ترس شکل میگیرد و در نتیجه ناخودآگاه به طرف دایم پالس میدید که من از طرد شدن میترسم، منو ترک نکن، تو از من سرتری، من بهتر از تو پیدا نمیکنم و ...دارم روانی میشم روز به روز داره حالم بدترمیشه
بزرگترین نقطه ضعف من تو زندگیم طرد شدنه
خود شما اگر با همچین آدمی روبرو بشید پس از مدتی ، فارغ از اینکه ازش پپایین تر هم باشید، این احساس را پیدا میکنید که حتما من ازش سرترم و ایشون هست که به این رابطه نیازمنده
همه این اتفاقات ناخودآگاه باعث سرد شدن طرف مقابلتون میشود و پس از مدتی ترکتون میکنه
خب حالا راه حل:
اول احساساتتون را کنترل کنید. ( یکی از دوستان در تاپیک اول من یک متن برای کنترل احساسات گذاشته بودند که حتما بخونید)
دوم به جایگاه خودتون و طرفتون واقع بینانه و بدور از خود کوچک بینی و طرف بزرگ بینی نگاه کنید. ببینید از نگاه شخص سوم آیا ایشون اینقدر خوب و شما اینقدر بد هستید که بخواد شما را طرد کنه؟ یا اگر دختر دیگه ای جای شما بود الان طرف داشت براش موس موس میکرد!
سوم
برای یه مدتی، همین 10 روز که گفتم، تمرکزتون را از هر رابطه دو نفره ای بردارید و به خودتون توجه کنید. یکم به خودتون برسید. به دوستای قدیمیتون زنگ بزنید، کارهایی که دوست دارید بکنید.
4م
یادتون باشه تا زمانی که شما برای خودتون وقت نذارید هیچ آدمی برای شما وقت نمیذاره!
ببخشید راحت بگم تا وقتی خودت خودتو آدم حساب نکنی انتظار نداشته باش دیگری آدم حسابت کنه
بعضی از ماها آدم تنها بودن نیستیم و همه چیز را در گرو بودن یه نفر دوم بدست میاریم. شادیمون، انرژیمون، انگیزمون، اعتماد به نفسمون و ... وقتی هست که یه نفر دومی باشه. حالا مهم هم نیست کی باشه. ( خود من هم زمانی اینجوری بودم)
حالا شما خودت را بذار جای اون نفر دوم، اگر گوژپشت نتردام هم باشه بعد از یه مدت فکر میکنه اگر نباشه ما هیچی نیستیم ( البته حق هم داره) و نتیجه میشه وابستگی ما و طاقچه بالا گذاشتن طرف!
پس شما یکم برو و رو خودت و اعتماد به خودت کار کن.
در ضمن من بهت قول میدم بعد از 10روز اون آقا دیگه این حرفهارو نمیزنه به شرطی که شما به خودت بقبولونی که خیلی هم دلش بخواد منو، من باید بهتر از اون داشته باشم.
الانم داره برات پرپر میزنه فقط خرابش نکن و بذار این مدت دلش تنگ بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)