سلام صبح بخیر
تمام تلاشتو کن تا با شوهرت مچ بشی
1_ربطه احساسی گرم داشته باشی با احترام متقابل که با شناخت خودت از شوهرت و درک عمیق روحیه مرد که با مطالعه
کردن مقاله ها در خصوص مهارتهای ارتباطی و ارتباط با همسراین سایت و گوش دادن به صوت کلید مرد دکتر حبشی مشکلت
حل میشه که بعضیا میگن قرص استامینوفن اره درسته وقتی سرتون خیلی درد میگیره با یه قرص خوردن اروم میشیم وتا
فرداش حالمون خوبه به نظرتون این ارزش نداره که ادم برا یه شب که شده راحت بخابه تازه بعدش اگه کمی دقت کنی که چرا
تونستی اون شب را اروم باشی دوباره سعی میکنی از اون قرص استفاده کنی یعنی با تمام وجودت همه صحبتای دکتر
حبشی را با دقت تمام دوباره گوش میکنی تا عملیش کنی خیلی موثره
2_شما اومدین توی محل خودتون این خیلی خوبه از این موقعیت استفاده کن با رفقای قدیمی ارتباط برقرار کن کلاس ورزش برو
تا روحیت شا دشاد بشه وقتی خودت خوشحال باشی به مراتب دختر و شوهرتشادن و باعث میشه بیشتر توی خونه بمونه
3_ سعی کن یه جوری رابطه شوهرت را به دخترت نزدیک کنی مثلا می خاد بره یه چیز بخره قبلش دخترت را امده کن بهش
بگو که به باباش بگه اونم با خودش ببره و همش بگو ببین چقدر شمارو دوست داره همش منتظره بیای خونه حس دوست
داشتنش را نسبت به دخترت برانگیز این باعث میشه احساس غرور کنه و این باعث میشه باهاش بیشتر بازی کنه به
دخترت یاد بده جلو باباش که بگه من نباید
خواهری داداشی داشته باشم یا خوشبحاله فلانی که داداش و... داره همش باهاش بازی میکنه یادمه دختره خواهر شوهرم 6
سالش بود به مامانش گفته بود فردا بچه های من نباید دایی و خاله داشته باشن
4_در مقابل شوهرت خودت خیلی شاد نشون بده انگار که از همه چیز راضی هستی همش بگو من به توافتخار میکنم که
سایه سرمی برامون زحمت میکشی بهش بگو دوووووستش داری شاید اولش سوری باشه بعد کم کم عمیق میشه و
میفهمی واقعا چقدر همو دوست دارین و قدرررردان شوهرت باشهمیشه زیاد ازش تشکر کن حتی برا چیز کوچک
5_ این پازل های بازی را تهیه کن از نوع بزرگش بعد سه تایی بشینین باهم بچینین
6_ برا اینکه کنترل نفس داشته باشی و اروم بشی سه روزی یک بار سوره انعام توی خونه بخان
التماس دعا موفق باشین![]()

شادن و باعث میشه بیشتر توی خونه بمونه
همیشه زیاد ازش تشکر کن حتی برا چیز کوچک

علاقه مندی ها (Bookmarks)