سلام.
1. شوهری که استقلال شخصیت نداره و همیشه پای مادر و خواهرش و اینا به زندگی مشترکشون بازه و دربست در اختیارشونه .(سرشو بگیری تهشو بگیری خونه باباشه)
2. شوهر بیکار یا بی ثبات! بعضی مردا اصلا معلوم نیست کارشون چیه. امروز رو تاکسی کار میکنن، فردا شلغم میکارن، پس فردا شترمرغ پرورش میدن...اکثر مواقع هم ور دل زن خونه هستند. اینا خیلی رو مخن. مرد باید یه کار با ثبات داشته باشه و حداقل یه سال سر یه کار بمونه. زن امنیت میخواد. انقدم خونه نباشه.
3. مرد رفیق باز، بخصوص که شب دیر بیاد خونه یا اصلا نیاد.
4. مرد خسیسی که جونش به پولش بنده و همیشه تو فکر حساب کتابه، هرچی بخری کوفتت میکنه. (به خاطر قبض برق کولر نمیزنه) و مرد ولخرجی که طلبکارا همه جا دنبالشن ، از خواجه حافظ شیرازی هم پول قرض کرده، مرغ مینا سخنگو میخره میزاره خونه!
5. مرد ایراد گیر و وسواسی... چرا در دبه بازه، چرا گوش خر درازه...
6. مردی که زن رو حقیر میبینه و زحمت خانوم ها رو نمیبینه: شما زن ها باید بشینید پشت ماشین لباسشویی، همین فقط بشینید تلفن حرف بزنید و تلویزیون ببینید ما مردا تا بوق سگ کار کنیم.غذا رو عمه جان پخته، دستشویی رو همسایه برق انداخته، اتاقا رو مامانت گردگیری کرده ، لباسا خودشون شسته و اتو شدن، بچه هم خودش غذاشو خورد ظرف ها رو شست خوابید. :)))
7. مرد بی اراده و بی مسئولیت... بهش زنگ بزن، باهاش دعوا کن، برو اجاره خونه رو ازش بگیر، برو استهلاک خونه رو استعلام بگیر، برو شرکت مخابرات بگو خطمون پی سی امه....
8. مرد خود رای... ماشینت خوب نبود فروختم. (ممنون از نظرخواهی و مشورتت!)
9. مرد بی غیرت... -آخه عزیزم این وقت شب تنها بیام خونه؟ - یه تاکسی بگیر بیا دیگه من این همه راه کجا بیام. [جون خودت، 90 داره!
- من بیام میون این همه مرد؟ - مگه چی میشه؟ کی با تو کار داره؟
10. مرد شکاک و بدبین و منفی نگر.
11. مردی که رو زن و بچه اش دست بلند کنه. (البته این مورد از جانب من به طلاق نمیرسه، حتما به قتل میرسه، روحش شاد، یادش گرامی)

)
غذا رو عمه جان پخته، دستشویی رو همسایه برق انداخته، اتاقا رو مامانت گردگیری کرده ، لباسا خودشون شسته و اتو شدن، بچه هم خودش غذاشو خورد ظرف ها رو شست خوابید. :)))

علاقه مندی ها (Bookmarks)