شی عزیزم میبخشی که یک پست از تاپیکت رو اشغال می کنم.
دوست عزیز خانم گیسو کمند خیلی خوش حالم که تا به حال با چنین شخصیتی برخورد نداشتی و همسرت هم چنین نیستند.
کسی که اگر یک کار یا رفتار شما رو دوست نداشته باشه تمام شخصیت و تربیت شما رو زیر سوال میبره و در تمام بحث های آینده ازش استفاده می کنه. کسی که همه رو دشمن خودش می بینه که قصد ضربه زدن به اون رو دارن و اگر کسی نظرش رو قبول نداشته باشه یا دفاعی از فرد مورد نظر بکنه خودش هم متهم میشه به دشمنی.
من دیدم که شی وارد یک چرخه تخریب کننده شده و فقط هشدار دادم. حرف من دعوت به انفعال نبود برعکس از ایشون خواستم مهار بحث ها رو در دست بگیرند. حالا خانم شی اختیار زندگی خودشون رو دارند میتونن این هشدار رو جدی بگیرند یا نه.
آنچه من گفتم تجربه ده سال زندگیه . به اندازه کافی فرصت داشتم که روشهای مختلف رو امتحان کنم.
من منکر این نیستم که از ابتدای زندگیم مهارت های زندگی متاهلی رو بلد نبودم و کاش کاش زودتر سایت همدردی رو پیدا کرده بودم.
نمی خوام همه تقصیر ها رو به گردن همسرم بندازم. همسر من خصوصیات مثبت زیادی هم داره که در تاپیک خودم نوشتم ولی وقتی اون دید منفی و پر از بدبینی درباره خانواده شما باشه اون وقت خیلی خیلی سخته که ساکت بمونی.
من با همسرم وارد فاز بحث و جدل نمیشم چون اگر سکوت کنم احتمالش خیلی زیاده که در درون خودش بفهمه که حرف یا نظرش اشتباهه ولی اکه من بخوام با دلیل و منطق بهش بفهمونم به هیج عنوان نمی پذیره و برای جبران یا اثبات حرفش یک محدودیت جدید اعمال می کنه.
عکس العمل آدمها در برابر همدیگه همش برای کسب احترام نیست گاهی یک محدودیت رو می پذیری تا چیز با ارزش تری رو از دست ندی . بحث های ما و بعدش سرسنگینی و قهرهای طولانی بیشتر از ما بچه مون رو داغون می کنه. خوشبختانه یا متاسفانه بچه های این دوره خیلی باهوشن.
من متاسفانه در شرایطی نیستم که بتونم مشاوره حضوری برم یا حق عضویت سایت همدردی رو پرداخت کنم و از مشاوره مدیر یا فرشته مهربون استفاده کنم.
دوست عزیز دنیای آدمها خیلی با هم تفاوت داره پس بهتره زود قضاوت نکنیم.
دعای خیر ما در حق همدیگه بنیان دوستیمون رو محکمتر می کنه. برای شما و شی عزیز دعا می کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)