سلام اقای جوادیان بی ادبی بنده رو ببخشید توی تاپیکتون در محضر دوستان و بزرگان نظر می دم ولی دلیل داشت که خدمتتون در ادامه عرض می کنم.
چند وقت پیش که رفته بودم خواستگاری دختر خانمی که مد نظرم بودند بعد جلسه ی اول خواستگاری توی تاپیکم یک جا نوشتم که اون خانم با ظاهر بیرون برام دل نشین تر بودند یا همچین چیزی...اون موقع مصادف شده بود با تاپیک اول شما هر چند من اون موقع هم تاپیک شما رو خونده بودم یکی از دوستان به رسم لطف و محبتی که داشتند حتما بهم گوشزد و انتقاد کردند که خوب چشامو باز کنم تا یه وقت به مشکل شما دچار نشم و ادرس تاپیک شما رو هم گمونم بهم دادند هر چند من خونده بودمش(که البته حرف بنده یک چیز دیگه بود و حتی متوجه شدم چرا برام این اتفاق افتاده بود)...البته اون موقع خواستم هم باز نظر بدم ولی باز منصرف شدم... ولی خب الان قسمت شد و عمری خدا داد حرفایی رو بزنم...خواستم بگم از اون موقع توی ذهنم بود توی تاپیکتون نظر بدم که تاپیکتون رو دیدم الان.
راجب این که می گید تصویری که از همسرتون داشتید یک خانم قد بلند و... بوده خواستم بگم به عنوان یک پسر دقیقا باهاتون هم ذات پنداری می کنم...من خیلی دقت کردم اون دختر خانم هایی که مورد علاقم می تونند باشند به عنوان همسر اینده همشون یگ سری ویژگی های خاص و مشترکی دارند و توی خیلی چیزای ظاهری مشترک هستند...البته ما سلیقه های متفاوتی داریم ..ولی از بابت داشتن این تصویر خواستم بهتون حق بدم و بگم منم به شخصه این طوری هستم و شاید همه ی اقایون و جالب ترش این هست من میدونم چرا همه ی افرادی که به عنوان همسر می تونم بهشون فکر کنم چرا ویژگی های ظاهری یکسانی دارند چون همشون به یکی از افرادی که از بچگی بهم محبت کرده بسیار شباهت دارند و ناخودگاه برام تداعی گر اون حس خوب می شند و مطئنم شما هم اگه فکر نکردید فکر کنید متوجه می شید چرا تصویر همسرتون یک فرد قد بلند و.. بوده و هست... اما یک نکته ی جالب خدمتتون عرض کنم !!! بنده یک خانمی رو برای ازدواج مد نظر داشتم که البته ایشون ازدواج کردند و قسمتم نبودند(و براشون از صمیم قلب ارزوی خوشبختی دارم) ایشون بر خلاف همه ی اون خانم ها توی یکی از ویژگی های ظاهری که برام مهم هستش و در همه مشترک در ایشون نبود و یک جورایی خلافش بود ... ولی دلیل این که ایشون رو هم بنده مناسب دیدم و می تونستند برام اون حس خوب رو ایجاد کنند چون یکسری ویژگی های خوب دیگه مخصوصا رفتاری(اخلاقی و اعتقادی و مذهبی) در ایشون دیده بودم که بسیار اون تفاوت(هر چند زیاد مهم نیستش شاید از نظر خیلی ها ولی برای من مهمه شخصا) برام کمرنگش کرده بود...
راجب خانم شما مطمئن هستم ایشون ویژگی های مثبتی داشتند که تونستند دل شما رو بلرزونند وباهاشون ازدواج کنید... اما این که چرا الان اون ویژگی های خوب گم شده اونم مثلا واسه خاطر یک چیزی مثل قد ..شاید اشتباه کنم ولی نظرمو میگم...من فکر می کنم کلا شما راجب ازدواج یکسری تصاویر دیگه ای هم از خانم ایندتون داشتید وقتی بعد ازدواج مثل همه ی ازدواج ها که یان اتفاق می افته با واقعیت ها رو به رو شدید ناخودگاه اینو هی به قد ایشون و این طور چیز ها ربط می دید... در واقع مشکلاتتون بسیار عمیق تر از ظاهر هستش...بنده بیش از دو ساعت وقت گذاشتم واسه نوشتن و خوندن تاپیک های قبلیتون که متوجه این چیزا شدم..مثلا همین بیش از حد ساده بودن خانمت که به نظرم اومد زیاد هم این اخلاقو دوست ندارید...
از اون جایی که سایت همدردی مطالبش رو همه اقشار می تونند بخونند و بنده نمی خوام جسارت یا بی ادبی کنم یکسری چیزها هم خدمتتون ببخشید در گوشی عرض می کنم و اصلا و ابدا نمی خوام رابجش توی تاپیک ادامه بدید فقط می خوام به این چیزا هم توجه کنید... پیشاپیش اگر بی ادبی میشه بنده رو ببخشید...
از اون جایی که شما توی سن 31 سالگی ازدواج کردید...خیلی مهمه که با نیاز جنسیتون چه کردید توی این مدت...من نمی خوام قضیه رو بیش تر این جا باز کنم...ولی خب افرادی که به یکسری مسایل ناچارا پناه میارند مخصوصا فیلم های .... که اعتیاد و اثرات بسیار مخربی بر ذهن داره و چون توی اون فیلم های لذت های واهی نشون داده میشه که هیچ وقت توی واقعیت وجود نداره و مثلا فردی که درگیر این فیلم ها میشه مطمئنا با هر فردی ازدواج کنند اون طعم خوشبختی لا اقل از نظر جنسی رو صد صد نخواهند چشید... موضوع جایی پر رنگ تر میشه که شما شغلتون به طور مستقیم با خانم ها و لوازمی که برای زیباییشون استفاده می کنند هستش ... و برای یک جوان عذب کنترل بعضی چیزا خیلی سخت تر میشه و.. البته شاید بگید نه عادی میشه و.. حقیقتا نمی خوام این جا راجبش بحث کنیم ولی خودتون مطمئنم متوجه منظورم می شید و ادامه ی بحث راجبش خارج از حوصله ی تاپیک هستش..
اما اقای جوادیان یکسری چیزها رو نمیشه در ملا عام اعلام کرد...اونم واسه مرد که مرد و غیرت مثل دو روی سکه جدا ناپذیر از هم هستند...می دونم احتمالا براتون زدن همین تاپیک هم سخت بوده...برام واقعا حتی تصور ایجادچنین تاپیکی رنچ اوره و می دونم اگه این تاپیکو زدید واقعا دیگه راهی ندیدید و می خواید و دنبال راهی برای ادامه هستید... پس لطفا بازم جسارت بنده رو ببخشید چون نمی خوام شما بحثو این جا باز کنید من چیزایی که به ذهنم میاد رو باهاتون مطرح می کنم و لزومی هم نداره شما جواب بدید هدفم فقط کمکه...(البته این قسمت رو قبل خوندن تاپیک اولتون خوندم که دیدم اون جا مطالبی رو نوشته بودید راجب ریز خصوصیات همسرتون که به نظرم بهتر بود این کار رو نمی کردید فکرشو بکنید خانمتون یک روز متوجه این قضیه بشه خدایی ناکرده چه حس بدی بهشون دست میده ؟!)
داشتم می گفتم...شما باید قبل از ازدواج دقت می کردید بیش تر براتون اخلاق مهمه یا جاذبه های جنسی... بدون تعارف شما می تونستید خواستگاری دختر خانم هایی از سن 24 مثلا تا حتی 35 سال برید...که با این حال بازم یک دختر خانم 24 ساله به نظرم در حالت عادی به بلوغ کامل رسیده که چی می خواد از دنیا و همسر و به طور خاص همسرش و از طرفی شاید خیلی جاذبه های جسمانی بیش تری هم داشت حتی خودتون هم ادعا کردید همسرتون رو با دختر خانم های 20 ساله مقایسه می کنید !!!...و قطعا این چند سال تفاوت از نظر جاذبه های جسمانی بینشون خیلی تفاوت هست...هر چند من خودم اوج یک زن رو توی سن 30 می بینم و واسه مرد 40... ولی بهتره واقع بینانه تر به قضیه نگاه کنید...
حقیقتا این حرفتون رو قبول ندارم که می گید روز خواستگاری پاشنه بلند داشتند و متوجه نشدم !!! شما مگه مادرتون یا احیانا خواهرتون همراهتون نبودند...مگه واسه ازمایش خون کنار هم راه نرفتید و... و کلی چیز دیگه..اگه بگید نه بازم متوجه نشدم به نظرم انتخابتون و خودتون رو جسارتا زیر سوال می برید چون اینو میشه به کل تعمیم داد و گفت پس حتما شاید شما به خیلی چیزای دیگه هم توجه نداشتید !؟!؟!؟!؟!؟!؟!(البته این قسمت رو هم قبل خوندن تاپیک اولتون نوشته بودم که بعدش دیدم گفتش نوشتید متوجه شدم و گفتم ولش کن مهم نیست حتما !!!)
راستش من اخرش متوجه نشدم از مدل لباس پوشیدن ایشون خوشتون نیومد یا نه اندامشون...چون بین این دو زمین تا اسمون فرقه... ببنید واسه اقایون به هر حال جاذبه های جسمانی همسرشون خیلی مهمه و من هم انکارش نمی کنم...بعضی خانم به علت لاغری بیش از حد یا چاقی بیش از حد کلا هر لباسی بپوشند بهشون نمیاد... ولی اون خانم هایی که اندام متناسبی دارند کلا با هر لباسی خیلی شیک به نظر میان..حتی راجبش یک مثل هم هست...اگه خانم شما واقعا از حد معمول لاغر تر یا چاق تر هستند کلا قضیه خیلی فرق می کنه(نه این که چون این طوری باشه یعنی واقعا به طلاق فکر کنید و مجاز هستید ..فقط گفتم قضیه خیلی فرق می کنه) که این جا بهتره بیش تر راجبش حرف نزنم.(که البته اینن قسمت هم قبل خوندن تاپیک قبلیتون بود)
من توی تاپیک قبلیتون دیدم برای تسکین دادن به شما خیلی از حتی خانم ها که خانم های خوش چهره و خوش اندام و.. رو تخریب کرده بودند مثلا خوب بود خانمتون فلان و بهمان بود ولی اخلاق بد بود و... راستش به نظرم بهتره خودمونو فریب ندیم اتفاقا دختر خانم هایی که همه این ویژگی ها به انضمام اخلاق بسیار خوب رو هم دارا باشند کم نیستند پس بهتره با این چیزا خودتونو تسکین ندید لطفا و بازم واقع بین باشید...و اگه دنبال راه کار واقعی هستید با این حرفا خودتونو ارام نکنید و دنبال راه حل اصلی باشید....
ضمنا توی تاپیک قبلی و این تاپیکتون نکته ای دیدم گفتم بگم دوست محترممون خانم مصباح الهدی , خانم هستند.
اقای جوادیان حقیقتا من خیلی ناراحت شدم وقتی تاپیک اولتون رو کامل خوندم...بهتره با خودتون و خدای خودتون خلوت کنید ببنید کجای کار می لنگه... چی شد تا سن 31 سالگی یکدفعه یکشبه معیار هاتون عوض شد...به نظرم شما از بعضی مسایل مهم خیلی راحت می گزرید مثل مثلا گفتم ولش کن قدش مهم نیست ولی بعد مهم شد...چیزایی که دوست دارید رو بولدش می کنید چیزایی که دوست ندارید رو ازش ساده می گزرید ...
راجب موضوع شما به نظرم خیلی جای تامل و فکر داره و همه حقایق مطرح نشده...و شایدم بهتره مطرح نشه... فقط خواهش می کنم حالا حالا ها به این که فرزند دار بشید فکر نکنید...
کلید حل این معما توی دستان خود شماست...الان شاید دنبال این هستید یکی مثلا بیاد بهتون امیدواری بده اره منم مثل شما بودم و خوب شدم و.. ولی دقت کنید چند نفری که این نظر رو د اشتند خانم بودند و نه اقا و راجب این معیار بین دنیای خانم ها و اقایون دنیا دنیا فرق و تفاوت هستش....

علاقه مندی ها (Bookmarks)