ممنون از نظرتونکم کم به دیدگاه "تفکیک جنسیتی تو دانشگاه ها" دارم اعتقاد پیدا میکنم ...
درسته، حق با شماست فدایی یار عزیز، ممنون بابت نظر دادنتونسلام...دست من احساس شما به اون خانم نه عشقه و نه دوست داشتن...
می دونی چیه ؟ موضوع از اون جایی شروع میشه که توی دانشگاه یکدفعه کنار هم دختر وپسرا قرار می گیرند... و خیلی ها که تجربه ندارند مخصوصا پسرا دلباخته می شند و... باور کن جای اون خانم هر خانمی دیگه ای بود که کمی شباهت به ایشون داشت و این کارا رو می کرد بازم شما احتمالا همین حس ها بهت دست می داد...
دوست من خلاصه میگم به فکر ساختن ایندت و اخلاق و رفتار و از همه مهم تر شغل خوب باش و ان شالله به وقتش ازدواج کن.
با اروزی موفقیت.
غیر این هر راهی بری روزی افسوس خواهی خورد.
منم همینارو بهش میگفتم ولی گوشش بدهکار نبود که نبود ...اصلا مهم نیست مشکل از کیه مهم اینه که شما الان جدا شید و اون با کس دیگه ای رابطه داره
اگر اون ۱۹سال اینطوری بوده و نمیتونه عوض شه شما ۲۱ساله اینطوری هستید عوض نمیشید وغیرت مردونه یه چیز ذاتی بعضیا با غیرتند حساسند نحوه تربیت خانوادگی شما هم که خیلی مهمه
ببینید بحث علاقه یه چیز بحث ازدواج و سازش چیز دیگست تازه علاقه باید دو طرفه باشه ایا دختری که اونقدر برای علاقه شما ارزش قایل نیست که بخاطرتون کمی حدود رو رعایت کنه ورفتارهای غلطش تصحیح کنه مناسبه ازدواج
این نوع رفتارها درسته ناشی از شیطونی اون هست اما بالاخره رفتار به شدت غلطیه حتی اگه تو دل خودشم چیزی نباشه پسرای دیگه به چشم
خواهری نمیبینش
عملا هم به شما گفته شمارو نمیخواد و به عنوان یک زاپاس با شما بوده این مدت پس بهتره سعی کنید فراموشش کنید شاید بگید فراموشم نمیشه خب چون شما هنوز کامل قطعش نکردید توی ذهنتون مونده وقتی کامل پرونده این رابطه ببندین فراموشتون میشه
موفق باشید
خیلی لطف کردین خانم دختر جوان
تشکر بابت نظرتون اما من اونقدرام دیگه ... نیستم !سلام دوست من
واقعا برای من جای سواله که یک انسان تا چه حد میتواند سبک سرانه و غیر منطقی تصمیم بگیرد البته با عرض معذرت.به نظر میرسه شما درک درستی از ازدواج و تشکیل زندگی مشترک نداری و بیشتر آن را به یک بازی بچگانه تشبیه کرده ای.با این طرز تفکر شما نه تنها هیچ ذهنیتی از افق های دور دست در باب این مسئله به دست نخواهی آورد بلکه به زودی زود در تشخیص موانع جلوی پایت نیز بی برو برگرد دچار خطا خواهی شد.لطفا یک مرتبه دیگر معیارهایت را لیست کن و این مرتبه از سر تفکر و شناخت(چه از خودتان چه دختر خانم مورد نظرتان) بدون اینکه بخواهی سر سوزنی عواطف و احساساتت رو درگیر کنی
به کند و کاو در باب این موضوع بپرداز.در ضمن به هیچ وجه سر خودتون کلاه نزارید شما مرد این ماجرا نیستید (البته اگه اسمشو بشه گذاشت مرد) و همانطور که عرض کردم به زودی زود وا خواهید داد.شک نکنید
موفق باشید.
اینجا اومدم از دوستان راهنمایی بخوام ببینم چطوری میتونم که فراموشش کنم ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
دوستان لطف کردین
راستش دیگه تصمیم خودمو گرفتم ، حتی اگه سخت باشه، باید فراموشش کنم چون واقعا تفاوتمون زمین تا آسمونه و فهمیدم به درد من نمیخوره ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)